Tarih: 22.08.2007 - 13:01 Mesaj konusu: uğradığım saldırı sonrası ZEN VE R1_OZAN IN DESTEĞİ
dün akşam eve gitmek için dolmusa bınecektık yaşlı ve felç olan bir teyzeyi gördük yer verdık annemle...teyzeyı bindirmeye çalısıyorlardı pişkin suratlı bir kız teyzeyı itekledı ve dolmusa bındı .annemde dayanamadı kızım burda sıra var hem beklemedın onuda geçtik teyzeyı düşürecektın ayıp derken kız hakarete başladı.tesdadüf dolmulardan ınerken karsılastık tekrar annem yaklastı ve kendınden büyüğe nasıl konusuyosun teyzeyı neden ıtekledın derken ukala bayan benım babam polıs istersenız ugrasmayın benımle dedı.bende polıs olsa ne yazar dedım anneme döndü tekrar hakaret ettı.dayanamadım yakasını tuttum nedıyosun derken yürüyün karakola gidelim sizi nezarete attırayım süründüreyim diyince kıza allah ne verdıyse giriştim.annem ayırdı kıza hadi şimdi gıdelım karakola ortada olay var dedım ..yolda yürürken telefonla birilerını aradı ve 1 dk bile geçmedi olduğumuz yere 3 erkek ve yaklaşık 90 kilo bir bayan geldı...ve dırek bana saldırdılar hem de o 3 erkek ...o ara insanlar geldı napıyosunuz siz bayanlara diyince durdular ve karakola gittik....tabi malum komser bir tanıdık geldı karsı tarafın yalan ifadeye basladılar.aklıma ilk gelen nicki R1_OZAN olan bodrumdakı arkadasımı aramak oldu.komser bir tanıdıgı varmıs onu aradı.eger aramasa suçsuzken suçlu olacaktım.o ara nicki ZEN olan canım arkadasım engını aradım ifade konusunda izmirden bana yardımcı olmaya calıstı telefonda...eger bu 2 arkadasım olmasa orada yalnız kalacaktım ........suçlu duruma düşecektim
İŞTE MOTOR DOSTLUĞU BUDUR ARKADASLAR BEN BU 2 ARKADASI MOTOR DELISI ARACILIGIYLA TANIDIM....
zen ve r1_ozan a tekrar tesekkur ederım _________________
Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1421 Nereden: Büyükçekmece/İstanbul
Tarih: 22.08.2007 - 13:06 Mesaj konusu:
Valla film gibi bir olay olmuş bu...Çok geçmiş olsun!
O arkadaşların yardımcı olması çok iyi olmuş...
Sende bulaşma öyle tanımadığın insanlara burası TÜRKİYE kimin ne olacağı belli olmaz! _________________
Tarih: 22.08.2007 - 13:06 Mesaj konusu:
serapz, geçmiş olsun çok insanlarda saygı denen bir şey kalmamış gerçekten böyle insanlara hadlerini bildirmedikçe ali kıran baş kesenliğe devam ederler _________________
** İnandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanmaya başlarsın.. **
serapz, aman serap dikkat et ortalık sakat kız da olsa öyle olayları fazla uzatma üstüne gitme kimin ne oldugu belli degil canım bizim bu sitede üye olan samet rr nickli arkadasımıza bi iftira attılar bayanlar halen kurtaracaz diye ugrasıyoruz cocuk ne deyse 20 yıldan lyargılanacaktı ALLAH korusun yarabbi tabi onuda site üye oguzhan abimiz var komser ALLAH tan o kurtardı aman serapcım dikkat
co kgecmıs olsun.ıyıce bı gırısseydın kendını bılmez dengesız kızada ayarlarını yerıne oturtsaydın.ayrıca yok babam polıs yok mıllet vekılı alayını tanımam dalarım.boyle ukalalıklara hıc gelemem.ınsan ınsandır gerısı yalan.ınsan olmayan konsolos olsa alırım ıfadesını.ıyıkı barı bana denk gelmemıs yoksa olay bu kadar kolay kapanmazdı.neyse sana gecmıs olsun tekrardan.
Tarih: 22.08.2007 - 13:17 Mesaj konusu:
ben kimseyle kendi şahsım için uğraşmam ortada annem ve yaşlı bir teyze vardı benım yere göğe sığdıramadıgım anneme nasıl hakaret eder ve devletın polısını nedengereksız bir vakaya bulastırıyo.zaten bu tip insanlar yüzünden polıslere antıpatı olustu toplumda....polıs tanıdıgım var dıye dolasıyolar ortada..... _________________
serapz, geçmiş olsun . bu tür insanlara hiç bulaşmamak lazım . kendine faydası olmayan bu tiplerden insana anca zarar gelir . yardımcı olan arkadaşlarda saolsunlar, tekrar geçmiş olsun.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız