Tarih: 22.08.2007 - 14:04 Mesaj konusu: Otoyolda, ters şeritte bunu yapan kim.!!
Bu canına susamış arkadaşı tanıyan varmı? bu nasıl bir cehalettir! otoyolda ters şeritte ve kasksız vede beklenen SON..!! (videoyu sonuna kadar izlemeniz tavsiye edilir, zira hakettiği sonu buluyorda vatandaş)
yazık diyorum sadece
(daha önce verildiyse affola kayıt tarihim yeni ama uzun süredir siteyi takip ediyorum ama verilseydi görürdüm )
Tarih: 22.08.2007 - 14:22 Mesaj konusu:
Çok güzel bir bitiş olmuş, umarım birdaha motora binmez! _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
Evet gerçekten beklenen SON olmuş arkadaş için, Çok uğraştı sonunda ters dönmeyi başardı, tam Sefeyhhhhmiş yahu bu eleman _________________ Dostluğumuz baki..
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 22.08.2007 - 14:28 Mesaj konusu:
daha önceden istanbul ankara otobanının bir tünelinde ters yöne girerek trafiği ve kendini tehlikeye atıp kendi çapında hareket yapan şahin sürücüsünün ehliyetine süresiz el konulmuştu (haber televizyonlarda çıkmıştı)
umarım bu arkadaşında ehliyetine süresiz el koyarlar. gerçi ehliyeti varmıdır ki youtube a koyulan bu video suç duyurusu niteliğindedir ve savcılığın plakayı alarak harekete geçmesi gerekir. Bunun gibiler sayesinde tabiki motorcuların adı kötüye çıkar _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Kayıt: Jul 26, 2007 Mesajlar: 372 Nereden: İzmir / Bornova
Tarih: 22.08.2007 - 14:49 Mesaj konusu:
Umarim ßir yerLeri kiriLmistir.
ßir daha motora ßinip MotosikLetin ve MotosikLetLiLerin adini kotuLemez. _________________ ßiz motorsikLet surucuLerini farkedin, ßizim de her aksam evde bekLeyen sevdikLerimiz var.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız