Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - inanılmaz kaza

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

inanılmaz kaza

inanılmaz kaza
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
comersale
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 22.08.2007 - 14:13    Mesaj konusu: inanılmaz kaza Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haberi mynette okudum ve sizlerle paylaşmak istedim...

allah biz motorssiklet tutkunlarını korusun Bravo

http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Foreign&id=X1187780848968&date=22Agustos2007&video=mms%3A%2F%2Fhaberav%2Emynet%2Ecom%2Fhv%2Fpistkaza65%2Ewmv

Başa dön
comersale Çevrimdışı comersale Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 22.08.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Artistik Jimnastikte 2.5 Öne Salto atmış..Zorluk derecesi,3.0 falan..Yani imkansız Gülümsüyorum

Arkadaşım,sen profesyonel bir motosiklet yarış pilotusun,sana nasıl düşüleceğini,kazadan kaçamayacaksan nasıl motoru yatırıp "Low-Slide" yapılacağını 1 milyon kez göstermişlerdir...Tabi bu olay milisaniyeler içinde oluyor,ama dikkat ederseniz adam arka frene ve ön frene köküne kadar basıyor..Yaw çarpacağın belli,yatır motoru,bırak nereye gidiosa gitsin...Yani bu elemana da hiçbişey olmamıştır ama kötü kaza..Bi de koskoca 20 metre genişliğindeki yolda 1 motor ile diğer motora çarpmak oldukça şansızlıktır yaw İstemiyorum
R6_DERAN
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.08.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MYNET HABER demiş ki:
Arkadan gelen diğer motosiklet sürcüsü Japon Taro Sekiguchi İlk kazada oluşan yoğun tozdan dolayı pisti göremedi ve yolda sürüklenen motosiklete çarparak havada taklalar attı.

SON ANDA FARKEDIYOR AMA O YUZDEN PEK YAPACAK BIR SEYI YOKTU ZAVALLININ YATIRMAYA ZAMANI KALMAMIS BENCE
Gülümsüyorum
xiane
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.08.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamamiyle talihsiz bi kaza....yarışı izlerken helikoptere alındığında bilincinin kapalı olduğunu daha sonradan bilincinin açıldığı haberi geldi ama son durumunun ne olduğunu bilemiyorum ingilizcem yetersiz olduğu için araştıramadım....mynette kardeşim madem bi haber yapıyorsun sırf video koymak için zırvalamış yarış çek cumhuriyetinde yapıldı bunlarda madrid diye iyi sallamışlar Sinirlendim
Başa dön
xiane Çevrimdışı xiane Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 22.08.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok buyuk bır kaza umarım bır seyo yoktur..

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CanawaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 22.08.2007 - 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım toz bulutundan çıkar çıkmaz karşılaştığı için pek bişey yapmaya vakti kalmamış.. ne diyelim umarım kısa sürede iyileşir

"Benim Sadık Yarim Kara Sradtır"
Başa dön
CanawaR Çevrimdışı CanawaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 22.08.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah korumuş,bidaha ve tekrar tekrar söylüyorum kasksız çıkmayın hiçbiryere.

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Derens
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Bornova

MesajTarih: 22.08.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kask takmayanLarin gozune soka soka izLeteceksin ßunu...
ELemanin hayatini kask kurtarmis... İstemiyorum

brokenstyle@w.cn
Başa dön
Derens Çevrimdışı Derens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 22.08.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

...Yani bu elemana da hiçbişey olmamıştır ama kötü kaza..Bi de koskoca 20 metre genişliğindeki yolda 1 motor ile diğer motora çarpmak oldukça şansızlıktır yaw

Haberlerde çıkmıştı.Kaburgaları kırılmış dediler.Ne kadar doğru bilemem
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 22.08.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok koyu dusuyor yaa İstemiyorum
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 22.08.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçektende ciddi bir kazaymış İstemiyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emRRe
Üye
Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kötü bi kaza Şok oldum ama sürücünün yapacağı hiç bişey yoktu., toz bulutundan geçtiği anda gördü ve görmesiyle çarpması bir oldu İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
emRRe Çevrimdışı emRRe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 22.08.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

frene basıp motoru kaydırcak kadarlık motoru gördüyse kendini atma fırsatıda olurdu diye düşünüyorum.ama tabi ki insanlık hali adam ne kadar eğitimli olsada aklında o an başka şeyler olabilir.sanki bizde çok biliozda hergün yarışa gidioz gibi konuşuoz Çok gülüyorum şaka bi tarafa çok geçmiş olsun inşallah bişeyi yoktur sağlığına biranönce kavuşur...sonuçta oda bir motorcu... Dil çıkarıyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 23.08.2007 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende netten gormustum gercekten makyak kaza.cok sukur yarıslar tam korumalı yapılıyo yoksa herkes kafasına gore gelse yarıssa bır yıl ıcınde butun yarıslar ıptal edılır cunku yarısacak yarıscı kalmaz.allah kımsenın basına vermesın Üzgünüm
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 23.08.2007 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende daha önce görmüştüm.. bi insan ancak bu kadar şanssız olur Üzgünüm
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal