Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BEYPAZARI VE TOSYA GEZİSİ ! (YANLIZ 2400 KM!)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BEYPAZARI VE TOSYA GEZİSİ ! (YANLIZ 2400 KM!)

BEYPAZARI VE TOSYA GEZİSİ ! (YANLIZ 2400 KM!)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
speedygonzales777
Üye
Üye

Nereden: yalova

MesajTarih: 22.08.2007 - 14:46    Mesaj konusu: BEYPAZARI VE TOSYA GEZİSİ ! (YANLIZ 2400 KM!) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili Raptor Riders larla buluşmaya ve , Motojuniour Mehmet ve Hitit Motosiklet Kulübü'nden Kubilay abi'nin davetine paralel Tosya'ya , perşembeden çıktım.
Rota şöle idi ;
Yalova,İzmit , Bolu, Abant, Mudurnu, Göynük, Nallıhan , Çayırhan , Beypazarı , Ankara,Tosya, Bolu, Düzce,Adapazarı, Yalova

Neyse , çıktım perşembe günü saat 13:00 da yola, oyyy oy ! sıcaklık 1000 derece. Ama temel prensipi uyguluyorum ve RAHATIM ! "No artçı No Cry ! İşte ortalama sürati 180-200 km/h tutturdum lay laylom gidiyorum ! Otobana girmedim , orda uykum geliyo diye , kaç kere dalmışım geçen sefer, zor ve kötü oluyo. Neyse E-5 bitti , girdim Abant yoluna , ooooh, ağaçlıklı , serin, sağda solda, gözlemeciler , kendin pişir ve kendin yeciler.
Veee Sürprizzz ! Ulan o ne? Yola zift döküyolar. Abicim bari yolun bi tarafına dökün , ben nerden geçicem? Resmen su gibiydi. Ve ben de zift banyosuna girdim. 5 km, 10 km/h yle git git bitmiyo. Ulan dedim battı balık yan gider , YAPIŞTIRRRRR ! Tabi ben "ZİFTY SPEEDY GONZALES" oldum. Abant ta bir mola . Ama yol kenarındaki çeşmelerden su akıyor. Mazot veya gaz akmıyordu ! Yani temizlenmek için imkanım yoktu. Rüzgarı da yedimi üzerimdeki ziftler . Beton gibi oldu. Protection görevi görmeye başladılar. Hoşuma da gitmedi denmez.
Ama dediğim gibi anormal sıcaktı ve , gittiğim rota resmen Arizona yolları gibiydi. (HandoJoe kardeşim ii bilir o yöreleri) Bu arada şanzımanda 5. vites dişlisinin kırılması va tak tuk , şangır şungur sesleri gelmeye başladı.
Lafı fazla uzatmayayım , Ankara'da Aksu abimle buluştuk. Saolsun , beni , sonradan çok sevdiğim Birol Usta'ya götürdü. Baktık ki olacak gibi değil bana " yolda bırakmaz ama 5 biterse 4 e düş , 4 biterse 3 ' e düş" dedi. Ben de "eyw" dedim gittiği yere kadar...
Şimdi birkaç kare veriim ...

BU TEPEDEN AŞAĞIYA EVLENMEK İSTEMEYEN BİR GELİN İN KENDİNİ AŞAĞIYA ATMASINDAN DOLAYI İSMİ "GELİN TEPESİ"YMİŞ !

BU ARADA TAM 300 LE GİDERKEN MEŞHUR SOL KAPAK DÜŞTÜ, DERE YATAĞINA UÇTU , YARIM SATTE O SICAKTA ONUNLA UĞRAŞTIM . NEYSE YOLA DEVAMMM ! VE ANKARA !
ANKARA YA GELMİŞKEN BAŞBAKANIMIZIN Bİ HALİNİ HATRINI SORAYIM DEDİM ! O DA "OOOO HOŞ GELDİN SPEEDY NABER YAA? FİLAN YAW DEDİM "TMM" HOŞ BULDUK , NASI GİDİYO İŞLER GÜÇLER DEDİM , BİR İKİ FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTIK . SONRA DA AKSU ABİM GELDİ ! VE BİROL USTAYA GİTTİK !

NEYSE MUHABBET SOHBET AYRILDIK . ERTESİ GÜN SABAH , ANKARA DAN YOLA ÇIKIP TOSYA YA DORU YÖNELECEKTİK. BULUŞMA YERİNE , ROMMEL VE AKSU ABİM GELECEKTİ SABAH 06:00 DA BULUŞMA KARARI ALDIK .

VE SABAH 06:02 BEN ROMMEL İ VE AKSU ABİ Yİ BEKLERKEN AMANINNNNNN O DA NE , IŞIK HIZIYLA BİŞİ GELİYOOOOO ! TATAAAAAAAA;
BU KİM BİLİN BAKALIMMMMMMMMMM !

LUUNNNAAATTTİİCCCC !

1000 KM/H YLE FİLAN GELİYORDU HERHALDE YANIMDA ZOR DURABİLDİ ! AMA ÇOK MUTLU OLDUM !
YAW HATA YAPTIM HERHALDE, AHMET ABİ , BENİM ÖCÜ'YLE POZ VERİRKEN DOKUNDU YA, TOSYA YA KADAR 70 KM/Hİ GEÇEMEDİM ! NEYSE ALLAH'TAN SOORA DÜZELDİ ÖCÜ !
KARŞINIZDA SEVGİLİ LUNATİC AHMET VE "EVİ" !

ROMMEL & LUNATİC & SPEEDY & AKSU ABİ VE EŞİ 2 İLERİ 1 GERİ VARMAK ÜZEREYİZ TOSYA' YA
YOL GAYET KEYİFLİYDİ !

ŞANZIMAN ARIZALI , HER TARAFIM ZİFT , LUNATİC KAYIP ! VE SONUNDA "DİPSİZ GÖL"E VARDIM !
VE KARŞINIZDA "YILIN ARIZA KADROSU" NDAN KARELER !

LEYDİLER İN İKTİDARI ELE GEÇİRDİĞİ AN !

KABUL EDİN ÇOLUK ÇOCUK YAŞLI GENÇ HEPİMİZ ARIZALIYIZZZZZ ! AMA KEŞKE HERKES BİZİM GİBİ OLSA !!

AHAN DA BU DA PROTOKOLLLLLLLLL ! VE HALİL AMCA !

AHA BU TEYZA DE KİMDİ YAW ? ALLA ALLA NEYSE !

HEPİNİZE SEVGİLER SAYGILAR SPEEDY ! (BİRİ BENİ DURDURSUN!) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Başa dön
speedygonzales777 Çevrimdışı speedygonzales777 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.08.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuşp.paylaşım için saol.birol otonun önündeki memet abi değilmi?bak sen şuna..
Başa dön
motopirate Çevrimdışı motopirate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 22.08.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş,
emeğine bileğine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 22.08.2007 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Etkinlik budur işte,harika bir gezi olmuş,ama yalnızca 2400 Km mi Delirdim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Skydiver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Beypazarı

MesajTarih: 22.08.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi beypazarı çayırhan dan geçtin de bana uğramadan mı gittin, aşk olsun. Bir dahaki sefere beni unutma. Neyse, belki benim de yolum Yalova düşer bir gün.
Başa dön
Skydiver Çevrimdışı Skydiver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 22.08.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedygonzales777, süper anlatım süper resimler. ellerine sağlık. çok teşekkür ederim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 23.08.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

süper anlatım

eet abi süper ve komik anlatım...bi an gerçek sandım 300 le giderken falan filan demişsin Dil çıkarıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 02:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedygonzales777, Allah içinize sindirsin güzel olmuş..
Güzel kareler eline sağlık Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 23.08.2007 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seeeen taa okadar km yi yap angaraya gel angara md ye bi selam verme öylemi Sinirlendim bidaa yolda görürsem alacağımız var resmini kazıdım beynime Gülümsüyorum

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
speedygonzales777
Üye
Üye

Nereden: yalova

MesajTarih: 23.08.2007 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese saygı ve sevgi !
Sevgili şeytan , Ankara da 6 sene yaşadım. Bir ayağım orada sayılır ama ciddiyim , kimler nerde toplanır, MD nin yeri yurdu neresidir bilmediğim için , bir gece eski arkadaşlarımla yedik içtik. Biraz dinlendim, sabah 6 da da yola çıktım . Bana özelden iletişim bilgilerini atarsanız etkinliğinize de gelirim . Zaten Hitit Motosiklet Kulüp Başkanı Kubilay abi'nin de sözü var. Siz organize olun , gelmezsem fırça atın !
Başa dön
speedygonzales777 Çevrimdışı speedygonzales777 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
APOLLO_37
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KASTAMONU-TOSYA

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bizim memelekete gelmişsiniz.umarım memnun olmuşsunuzdur. o gün bende dipsiz göle geldim ama içeri almadılar Öfkeliyim neyse önemli degil gönüller bir olsun.
Başa dön
APOLLO_37 Çevrimdışı APOLLO_37 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 23.08.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedygonzales777, tamamdır PM attım sana Göz kırpıyorum

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 24.08.2007 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi ve eğlenceli bir anlatım olmuş teşekkürler Alkışlıyorum

Ankara'ya tekrar yolunuz düşerse artık bize nasıl ulaşacağınızı biliyorsunuz OK
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
CbRKamiL
Üye
Üye

MesajTarih: 27.08.2007 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedygonzales777, herseye ragmen yılmadan yoluna devam etmıssın motorcuyada bu yakısır ALLAH nesenızı daim etsın
cambaz_orcun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara(TRABZON) LAZUTLAR YURDU

MesajTarih: 27.08.2007 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel olmus arkadaslar tam gaz devam edın
Başa dön
cambaz_orcun Çevrimdışı cambaz_orcun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal