Sevgili Raptor Riders larla buluşmaya ve , Motojuniour Mehmet ve Hitit Motosiklet Kulübü'nden Kubilay abi'nin davetine paralel Tosya'ya , perşembeden çıktım.
Rota şöle idi ;
Yalova,İzmit , Bolu, Abant, Mudurnu, Göynük, Nallıhan , Çayırhan , Beypazarı , Ankara,Tosya, Bolu, Düzce,Adapazarı, Yalova
Neyse , çıktım perşembe günü saat 13:00 da yola, oyyy oy ! sıcaklık 1000 derece. Ama temel prensipi uyguluyorum ve RAHATIM ! "No artçı No Cry ! İşte ortalama sürati 180-200 km/h tutturdum lay laylom gidiyorum ! Otobana girmedim , orda uykum geliyo diye , kaç kere dalmışım geçen sefer, zor ve kötü oluyo. Neyse E-5 bitti , girdim Abant yoluna , ooooh, ağaçlıklı , serin, sağda solda, gözlemeciler , kendin pişir ve kendin yeciler.
Veee Sürprizzz ! Ulan o ne? Yola zift döküyolar. Abicim bari yolun bi tarafına dökün , ben nerden geçicem? Resmen su gibiydi. Ve ben de zift banyosuna girdim. 5 km, 10 km/h yle git git bitmiyo. Ulan dedim battı balık yan gider , YAPIŞTIRRRRR ! Tabi ben "ZİFTY SPEEDY GONZALES" oldum. Abant ta bir mola . Ama yol kenarındaki çeşmelerden su akıyor. Mazot veya gaz akmıyordu ! Yani temizlenmek için imkanım yoktu. Rüzgarı da yedimi üzerimdeki ziftler . Beton gibi oldu. Protection görevi görmeye başladılar. Hoşuma da gitmedi denmez.
Ama dediğim gibi anormal sıcaktı ve , gittiğim rota resmen Arizona yolları gibiydi. (HandoJoe kardeşim ii bilir o yöreleri) Bu arada şanzımanda 5. vites dişlisinin kırılması va tak tuk , şangır şungur sesleri gelmeye başladı.
Lafı fazla uzatmayayım , Ankara'da Aksu abimle buluştuk. Saolsun , beni , sonradan çok sevdiğim Birol Usta'ya götürdü. Baktık ki olacak gibi değil bana " yolda bırakmaz ama 5 biterse 4 e düş , 4 biterse 3 ' e düş" dedi. Ben de "eyw" dedim gittiği yere kadar...
Şimdi birkaç kare veriim ...
BU TEPEDEN AŞAĞIYA EVLENMEK İSTEMEYEN BİR GELİN İN KENDİNİ AŞAĞIYA ATMASINDAN DOLAYI İSMİ "GELİN TEPESİ"YMİŞ !
BU ARADA TAM 300 LE GİDERKEN MEŞHUR SOL KAPAK DÜŞTÜ, DERE YATAĞINA UÇTU , YARIM SATTE O SICAKTA ONUNLA UĞRAŞTIM . NEYSE YOLA DEVAMMM ! VE ANKARA !
ANKARA YA GELMİŞKEN BAŞBAKANIMIZIN Bİ HALİNİ HATRINI SORAYIM DEDİM ! O DA "OOOO HOŞ GELDİN SPEEDY NABER YAA? FİLAN YAW DEDİM "TMM" HOŞ BULDUK , NASI GİDİYO İŞLER GÜÇLER DEDİM , BİR İKİ FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTIK . SONRA DA AKSU ABİM GELDİ ! VE BİROL USTAYA GİTTİK !
NEYSE MUHABBET SOHBET AYRILDIK . ERTESİ GÜN SABAH , ANKARA DAN YOLA ÇIKIP TOSYA YA DORU YÖNELECEKTİK. BULUŞMA YERİNE , ROMMEL VE AKSU ABİM GELECEKTİ SABAH 06:00 DA BULUŞMA KARARI ALDIK .
VE SABAH 06:02 BEN ROMMEL İ VE AKSU ABİ Yİ BEKLERKEN AMANINNNNNN O DA NE , IŞIK HIZIYLA BİŞİ GELİYOOOOO ! TATAAAAAAAA;
BU KİM BİLİN BAKALIMMMMMMMMMM !
LUUNNNAAATTTİİCCCC !
1000 KM/H YLE FİLAN GELİYORDU HERHALDE YANIMDA ZOR DURABİLDİ ! AMA ÇOK MUTLU OLDUM !
YAW HATA YAPTIM HERHALDE, AHMET ABİ , BENİM ÖCÜ'YLE POZ VERİRKEN DOKUNDU YA, TOSYA YA KADAR 70 KM/Hİ GEÇEMEDİM ! NEYSE ALLAH'TAN SOORA DÜZELDİ ÖCÜ !
KARŞINIZDA SEVGİLİ LUNATİC AHMET VE "EVİ" !
ROMMEL & LUNATİC & SPEEDY & AKSU ABİ VE EŞİ 2 İLERİ 1 GERİ VARMAK ÜZEREYİZ TOSYA' YA
YOL GAYET KEYİFLİYDİ !
ŞANZIMAN ARIZALI , HER TARAFIM ZİFT , LUNATİC KAYIP ! VE SONUNDA "DİPSİZ GÖL"E VARDIM !
VE KARŞINIZDA "YILIN ARIZA KADROSU" NDAN KARELER !
LEYDİLER İN İKTİDARI ELE GEÇİRDİĞİ AN !
KABUL EDİN ÇOLUK ÇOCUK YAŞLI GENÇ HEPİMİZ ARIZALIYIZZZZZ ! AMA KEŞKE HERKES BİZİM GİBİ OLSA !!
AHAN DA BU DA PROTOKOLLLLLLLLL ! VE HALİL AMCA !
AHA BU TEYZA DE KİMDİ YAW ? ALLA ALLA NEYSE !
Kayıt: Aug 16, 2003 Mesajlar: 466 Nereden: Ankara-Beypazarı
Tarih: 22.08.2007 - 18:05 Mesaj konusu:
Abi beypazarı çayırhan dan geçtin de bana uğramadan mı gittin, aşk olsun. Bir dahaki sefere beni unutma. Neyse, belki benim de yolum Yalova düşer bir gün. _________________ www.tolgacecen.com
1. 1993 Kawasaki EN 500 Vulcan(Kara şahin) (2004-2007)
2. 1998 Kawasaki Ninja ZX-7R (Yeşil gözlü sarışın) (2007-forever)
eet abi süper ve komik anlatım...bi an gerçek sandım 300 le giderken falan filan demişsin _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 23.08.2007 - 02:25 Mesaj konusu:
seeeen taa okadar km yi yap angaraya gel angara md ye bi selam verme öylemi bidaa yolda görürsem alacağımız var resmini kazıdım beynime _________________ www.tekizmk.com
Herkese saygı ve sevgi !
Sevgili şeytan , Ankara da 6 sene yaşadım. Bir ayağım orada sayılır ama ciddiyim , kimler nerde toplanır, MD nin yeri yurdu neresidir bilmediğim için , bir gece eski arkadaşlarımla yedik içtik. Biraz dinlendim, sabah 6 da da yola çıktım . Bana özelden iletişim bilgilerini atarsanız etkinliğinize de gelirim . Zaten Hitit Motosiklet Kulüp Başkanı Kubilay abi'nin de sözü var. Siz organize olun , gelmezsem fırça atın !
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 148 Nereden: KASTAMONU-TOSYA
Tarih: 23.08.2007 - 10:12 Mesaj konusu:
abi bizim memelekete gelmişsiniz.umarım memnun olmuşsunuzdur. o gün bende dipsiz göle geldim ama içeri almadılar neyse önemli degil gönüller bir olsun.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız