Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BURSA M.O.S.K. Tuning Festivali (26-Ağustos)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BURSA M.O.S.K. Tuning Festivali (26-Ağustos)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 17:50    Mesaj konusu: BURSA M.O.S.K. Tuning Festivali (26-Ağustos) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bursa'da sürekli düzenlenen festivallerden biri olan M.O.S.K festivaline Bursa MD olarak katılmayı ve stand açmayı planlıyoruz..Geçen ay açtığımız stand çok güzeldi ve çok beğenilmişti;

Organizasyonu yapan arkadaşımızdan rica ederek bizlere yani Bursa MD'ye yer ayırttırdık..

Organizasyon 26-Ağustos Pazar günü Gökçen Plaza'nın altındaki otoparkta saat 14:00'da başlıyacaktır..

Bursa MD olarak biz saat 13:00'da orda olup standımızı kuracağız..(Yardım etmek isteyenlere duyurulur).. Dil çıkarıyorum

Standımızda MD'nin ürünleri(almak isteyen MD'liler için) ve Sevgili arkadaşım Tekyildizmotor Samet'in ürünleri olacaktır..

Bu güzel organizasyonda çeşitli yarışmalar olup güzellik yarışması yapılacak..

Gökçen Plazadaki organizasyondan sonra;

Saat 22:00-05:00 arası deliler gibi eğlenmek için JAZZ BAR/CLUB'e geçilicek.. Delirdim

Tabi Bursa MD olarak bizde oraya gideceğiz..

Organizasyonu düzenleyen arkadaşımızdan 40 adet davetiye temin ettim,daha fazla katılım olursa dahada alabilirim..

Davetiyesiz içeri almıyorlar ve davetiye sadece giriş için,içerdeki tüm masraflar kendinize ait..Bravo

Katılmak isteyen bütün arkadaşlarımızı pazar günü orada görmek istiyoruz..Bravo

Davetiyeler için;

Telefon Numaram; 05359390585
MSN adresim; society_63@hotmail.com

Pazar günü görüşmek üzere,haydi bakalım Bursa MD gösterelim kendimizi.. Bravo Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 22.08.2007 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society, kardeşim motorculuk ve MD adına elinden geleni yapıyorsun Bravo
O gün baya güzel geçeceğe benziyor,yakın bi yer olsada bizde gelebilsek...

Size şimdiden kolay gelsin ve iyi eğlenceler diliyorum Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
matrixilkermd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bişiye benziyo belki bende gelebilirim enes
Başa dön
matrixilkermd Çevrimdışı matrixilkermd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matrixilkermd, Gelebilirim ne yau ? mutlaka geliceksin İlker bekliyorum OK
HaYaBuSa, Ahmet abim iyi dileklerin ve güzel sözlerin için teşekkür ederim..Birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte güzel görünüyorsa ne mutlu bize her şey ailemiz için Gülümsüyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 22.08.2007 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hacı akşam kopucaz yaneeee... hadi hayırlısı olsun... stand'ta görüşürüz... Delirdim
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serbest81
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 22.08.2007 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi olay bizde orda olmaya çalışıcaz çorbada bizimde tuzumuz bulunsun,md adına bişeyler yapabilirsek ne mutlu bize Delirdim
Başa dön
serbest81 Çevrimdışı serbest81 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

smoke-59, he kanka kopucaz işte Çok gülüyorum
serbest81, mutlaka bekliyorum abi Bravo
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 22.08.2007 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bursa modifiyeli otomobiller spor klubü as başkanı cem arkadaşımızın organize ettiği otoshow süper bir etkinlik olacak bursamızda. sağolsun bizide davet etti ve klubümüz adına yer ayırdığını söledi.böyle güzel organizasyonları yaptığı ve bizi unutmadığından dolayı kendisine teşekkür ederim.

belirtilen tarihlerde görüşmek üzere herkesi bekliyoruz çok eğlenceli ve haraketli geçiçek... Bravo Bravo Gülümsüyorum Gülümsüyorum haydi bursa md partiye... Bravo Bravo
Başa dön
tekyildizmotor Çevrimdışı tekyildizmotor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vayk_006
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANGARA M.D.

MesajTarih: 22.08.2007 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç şüphe yokki manyak olacağı kesin Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Shot at 2007-07-26
Başa dön
vayk_006 Çevrimdışı vayk_006 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 22.08.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Gerçekten güzel olacağa benziyor arkadaşlar şimdiden başarılar gönül isterdiki orda olmayı ama işte olmuyor.
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Zlatina
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa - Sofya

MesajTarih: 23.08.2007 - 02:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society sakın ola laf çarpıtma hayatta yardım etmem Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Ben ordayım 1 saatte olsa MD ve tuning birarada hayatta kaçmaz bu organizasyon Göz kırpıyorum Erol Atar'ınız olmadan olmaz Dil çıkarıyorum
matrixilkermd ihtimalleri hayatından çıkar ordayız Göz kırpıyorum Çok gülüyorum

s"O"ciety ŞİMDİ ASKER... ŞIRNAK / Akdizgin...
Başa dön
Zlatina Çevrimdışı Zlatina Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekyildizmotor demiş ki:
bursa modifiyeli otomobiller spor klubü

Heh işte bu aklıma gelmedi ismi bi türlü sağol Sametcim Çok gülüyorum
Zlatina, Sen saat 12 de bizim yanımızda olucaksın ve yardım ediceksin geç kalma sakın OK
matrixilkermd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çalıştıgım fabrika bir haftada 8 gün çalışma kararı aldı gelemiyorum Ağlıyorum
Başa dön
matrixilkermd Çevrimdışı matrixilkermd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Zlatina
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa - Sofya

MesajTarih: 23.08.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

matrixilkermd fabrikayı havaya uçururum gelmezsen haberin ola Çok gülüyorum

society ben assolistim yardım edemem doğama aykırı Delirdim Erol Atar'cılık, Okan Bayülgen'cilik oynamaya gelcem ben, foto şipşak olayı yani Dil çıkarıyorum

s"O"ciety ŞİMDİ ASKER... ŞIRNAK / Akdizgin...
Başa dön
Zlatina Çevrimdışı Zlatina Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 23.08.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir organizasyon tebrik ederim.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal