Bursa'da sürekli düzenlenen festivallerden biri olan M.O.S.K festivaline Bursa MD olarak katılmayı ve stand açmayı planlıyoruz..Geçen ay açtığımız stand çok güzeldi ve çok beğenilmişti;
Organizasyonu yapan arkadaşımızdan rica ederek bizlere yani Bursa MD'ye yer ayırttırdık..
Organizasyon 26-Ağustos Pazar günü Gökçen Plaza'nın altındaki otoparkta saat 14:00'da başlıyacaktır..
Bursa MD olarak biz saat 13:00'da orda olup standımızı kuracağız..(Yardım etmek isteyenlere duyurulur)..
Standımızda MD'nin ürünleri(almak isteyen MD'liler için) ve Sevgili arkadaşım Tekyildizmotor Samet'in ürünleri olacaktır..
Bu güzel organizasyonda çeşitli yarışmalar olup güzellik yarışması yapılacak..
Gökçen Plazadaki organizasyondan sonra;
Saat 22:00-05:00 arası deliler gibi eğlenmek için JAZZ BAR/CLUB'e geçilicek..
Tabi Bursa MD olarak bizde oraya gideceğiz..
Organizasyonu düzenleyen arkadaşımızdan 40 adet davetiye temin ettim,daha fazla katılım olursa dahada alabilirim..
Davetiyesiz içeri almıyorlar ve davetiye sadece giriş için,içerdeki tüm masraflar kendinize ait..
Katılmak isteyen bütün arkadaşlarımızı pazar günü orada görmek istiyoruz..
matrixilkermd, Gelebilirim ne yau mutlaka geliceksin İlker bekliyorum HaYaBuSa, Ahmet abim iyi dileklerin ve güzel sözlerin için teşekkür ederim..Birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte güzel görünüyorsa ne mutlu bize her şey ailemiz için _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Tarih: 22.08.2007 - 18:16 Mesaj konusu:
hacı akşam kopucaz yaneeee... hadi hayırlısı olsun... stand'ta görüşürüz... _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
bursa modifiyeli otomobiller spor klubü as başkanı cem arkadaşımızın organize ettiği otoshow süper bir etkinlik olacak bursamızda. sağolsun bizide davet etti ve klubümüz adına yer ayırdığını söledi.böyle güzel organizasyonları yaptığı ve bizi unutmadığından dolayı kendisine teşekkür ederim.
belirtilen tarihlerde görüşmek üzere herkesi bekliyoruz çok eğlenceli ve haraketli geçiçek... haydi bursa md partiye...
Gerçekten güzel olacağa benziyor arkadaşlar şimdiden başarılar gönül isterdiki orda olmayı ama işte olmuyor. _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
06/06/2008 UMUT ÖZ -ADIYAMAN CANIM ARKADAŞIM SANA ÖLÜM YAKIŞMIYOR
Tarih: 23.08.2007 - 02:57 Mesaj konusu:
society sakın ola laf çarpıtma hayatta yardım etmem Ben ordayım 1 saatte olsa MD ve tuning birarada hayatta kaçmaz bu organizasyon Erol Atar'ınız olmadan olmaz matrixilkermd ihtimalleri hayatından çıkar ordayız _________________ Satanist kesen psikopat kedi!
Heh işte bu aklıma gelmedi ismi bi türlü sağol Sametcim Zlatina, Sen saat 12 de bizim yanımızda olucaksın ve yardım ediceksin geç kalma sakın _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Tarih: 23.08.2007 - 14:20 Mesaj konusu:
matrixilkermd fabrikayı havaya uçururum gelmezsen haberin ola
society ben assolistim yardım edemem doğama aykırı Erol Atar'cılık, Okan Bayülgen'cilik oynamaya gelcem ben, foto şipşak olayı yani _________________ Satanist kesen psikopat kedi!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız