Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 23.08.2007 Çarşamba / ElPaso FOTOLARI.....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 23.08.2007 Çarşamba / ElPaso FOTOLARI.....

Ankara MD / 23.08.2007 Çarşamba / ElPaso FOTOLARI.....
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 23.08.2007 - 09:42    Mesaj konusu: Ankara MD / 23.08.2007 Çarşamba / ElPaso FOTOLARI..... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Arkadaşlar, oldukca keyifli bir Çarşamba buluşması yine geride kaldı.
Önce ElPasoya, sonrasında dondurma yemek için A.O.Ç ye geçtik.
Gelen herkeze sonsuz teşekkürler. Gelmeyenleri dedeme havale edeceğiz.
Ayrıca bizlerin yeni tanıdığı ancak kendileri çok eski MD'li olan Knight (Kayhan) ve nebula (Özgür),
sizleride tekrar buralarada görmek çok güzeldi.

Uzun lafın kısası işte 23.08.2007 Fotoları.

zincirkiran (Emre)

cadde_seytani06(Fatih) ve leopoldo (Ziya abi)

Deniz, Adnan, Ziya abi, Fatih

Adnan, Halil abi, Ziya abi

Yiğit abi ve emre

Fatih ve Beniz

İbrahim abi ve Selim abi

TayDen (Ben)

Caner, Adnan, Deniz

Mevlüt, Volkan ve Tolga

Kayhan ve Özgür de geldiler

Kayhan, Özgür ve Mustafa

Caner ve Deniz

Mevlüt ve Volkan

Ersin ve Mehmet

Dedem Ziya abi

2008 Hayabusa Gülümsüyorum

Esin

Dinazor MD.. Kayhan ve Özgür

Biraz ufak geldi sanırım Yiğit abi

Caner ve Cola'sı

Bide ninni söyleyelim bari

Emre ve Beniz

Haydin Çiftiğe dondurma yemeye geçiyoruz. At binnnnnnn

Ohaaa karık kaşık yenir o kardeşim.

Yiğit abi ve Dedem

Selim abi ve Erhan

Esin, Deniz, Mehmet

Caner yamultma ağzını, yamuk kalacak

Ben ve Caner

Yiğit abi, Ben ve Dedem

Selim abi, Ben ve Erhan

Esin, Ben ve Deniz

Mehmet, Ben ve Mustafa

Kayhan, Ben ve Özgür

Fatih ve Yine Ben

Emre, Ben ve Beniz

En sonunda dayanamadım ve Caneri dağa kaldırmaya karar verdim.

Güzelliğe bakarmısınız.

Kayhan ve Özgür haftaya görüşmek üzere.

Bir kask ters takılınca bu kadarmı yakışır birisine. Caner

Ben, Caner ve Fatih

Cilvelenme kız...

Bu Haftalık da Bukadar.. Haftaya Görüşmek Üzere

En son TayDen tarafından 23.08.2007 - 09:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 23.08.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kırılmış muhabbetin beli yine . ellerin sağlık çok güzel resimler.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 23.08.2007 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yıllardan sonra Kayhan ve Özgür' ü görmek haa. Alkışlıyorum
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık Taylan,,,erken ayrılmak zorunda kaldım.Birdahaki sefere daha uzun kalmak ümidiyle.. Bravo .. Alkışlıyorum .
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaaaaaaaaa güzeldi işte bide ben hesabı ödemeden kalkmasaydım başkan özürlerimi dürtüklüyorum hallederiz bi ara ben artık taktım ya hesabı 1 ay gelmem unutmanı beklerim Delirdim
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, Uzun lafın kısası olmasın uzun lafın upuzunu olsun..Anlatın yahu kare kare çekiyorsunuz fotoğrafları anlatın ne oldu ne bitti kim kime ne dedi,bilelim de mi ama yaaa Göz kırpıyorum

Anaaaam tıfıl kardeşiiim,Kayhan'cım kocaman abi olmuş yaaa.Sakalları bile çıkmış.Ben yaşlanıyorum de mi .Söyleyin söyleyin ..Birinin bu acı haberi vermesi lazım artık bana İstemiyorum

Kayhan 8.Eylül'den sonra burdasın Delirdim Zorla yemek yediereceğim gene sana , Delirdim
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşimin için tşkler resimler çok hoş
Başa dön
MEMOCAN Çevrimdışı MEMOCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arzu abla,sakalları işi protesto ettiğim için kesmiyorum,ha bi de üşeniyorum...E yaş 24 oldu artık, evlensem 5 yaşında çocuğum olmuş, kreşe bilem göndermiştim Gülümsüyorum

8 Eylül' de geliyorum,Hakan Dinçer beyin nargilesini, güzel ablamın da yemeklerini çok özledim yawwww Ağlıyorum

Taylan dostum ellerine sağlık,gene çok uğraştırmıştır.. Göz kırpıyorum

Ankara Md ile güzel bi akşam geçirdik,2 tane de tek attık,ama ben alkollü sürmem,o yüzden alkollü süren Özgür Kankamın arkasına bindim Gülümsüyorum

AOÇ dondurması, Türkiye'de tek yaw!!!!

Umutemre, dostum çok uzun zaman oldu,seni görmek de güzel Gülümsüyorum

En son Knight tarafından 23.08.2007 - 10:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Knight Çevrimdışı Knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konya md etli ekmekten siz pizza yemekten çatlıcaksınız Çok gülüyorum Delirdim Delirdim olan var olamayan var yiyen var yiyemeyen var ama dimi yani tüm bunları böyle karış karış sergilerken rejimde olan arkadaşlarıda bi göz önünde bulunduralım yani diyy miii? Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum eğlenceniz bol olsun arkadaşlar.. en kısa zamanda sizlerlede görüşmek üzere..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzeldi herkese teşekkürler. sıcacık sohbetleriyle. gülümsemeleriyle içtenlikleriyle tüm dostlarımı özliyeceğim tatilden sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın....
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knight, Kayhan eşşek sıpası ne evlenmesi oğlum.Otur oturduğun yerde yaşın kaç başın kaç ..Sen İzmir'e gelmedin uzun zamandır ya ondan evlilik moduna girdin yine. Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Beşiktaş maçına denk gelme bak benden söylemesi Delirdim Delirdim Delirdim
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne yazsam ne yazsam. her buluşmada kucağa geliyor diye adım çıkacak en sonunda Şok oldum

eski tornavidaları görmek güzeldi gerçekten, onlarda bize hemen uyum sağladılar Göz kırpıyorum
Kayhan ve Özgür çok memnun oldum, dinazor md heheeheee Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

2008 Hayabusa nın kıç tasarımına da bayıldım doğrusu Dil çıkarıyorum

pazar günü eymirde tekrar görüşmek üzere Alkışlıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tuncerhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA MD

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit, taylan kısa geçmiş haklı hangi birini anlatsın. gerçi herşeye yetişiyo bi burda uzun anlatıma yetişemiyo .
işte taylan yine hiper aktifti konsomatris(nasıl yazılıyo) gibi her an her yere her muhabbete yetişti. gene canere asıldı . fatihede sulandı ama fatih yüz vermedi.
dedem çok asabiydi. pazar günü gelmeyenleri fena fırçaladı. suratı asık ve yorgundu. genede çok şeker dimi.

yiğit abi. çok yorgun ve uykusuzdu. selim abi ile muhabbetin belini kırdılar dedem de onayladı. elpasoda yerini kimseye kaptırmadı gene yiğit abi. bayanlar bunalıncada açılmaz denilen pencereyi nasılda açtı centilmen insan.
selim abinin anlatacak çok şeyi var. ben hep yanındaydım yetişemedim devamı alanyada işallah.
caner mütevazi ama her an delirebilen bir garip insan. başkan olduğu her halinden belli(taylan kışkırmadıkça) . karizmatik ve yakışıklı. desemde inanmayın resimlerde öle çıkıyo.
mevlüt gene erken kaçtı. hayırlı işler. kedime bakamıyom yengen bakarişallah.
fatih saf temiz aç insan. dün gene aç bıraktılar kardeşimi. arzu ablacım fatihe sahip çık ya. çocuğa 1 dilim pizzayı çok gördüler.
emre ve beniz mutlu bi çift lerdi . sanki emre 1 kilo daha almış beniz 1 kilo daha vermiş. az daha unutacaktım emre dedemin nargilesini devirdi. heheh yangın çıkıyodu gene yiğit efe imdada yetişti ateşin üstüne basarak söndürdü.
ibrahim abi de herzaman ki gibi erken kaçtı ama çok güler yüzlüydü dün.
yeni arkadaşlar vardı. biraz çekiniklerdi ama merak etmeyin aftaya açılırlar.
sizin benden daha iyi tanıdığınız eski üyeler vardı. onlar keyif aldılar sanırım . makina süper. sıcak kanlı insanlar.
adnan erken kaçtı makinadaki sorunları halletmiş.
elpasoda fena şekil yaptık gene. yanlız yan cafede oturan motorcu bi grup vardı. elemanın makinasını bizden sanıp kurcaladık adamda ters ters bize bakıyodu. tabi sesini çıkaramadı valla fatih çok pis dalardı yoksa.
çiftliğe giderken güzel gazladık deniz arkasında esin vardı çok bastı sonra esin korktu galiba yawaşladı. knight lar da iyi bastılar. ters şeride falan geçtiler 2 kişi. kulaklarını çek.
benim tespitlerimden hatırladıklarım bu kadar.
bidaha geldiğinizde çiftlik dondormaları benden Rabbit,
Başa dön
tuncerhan Çevrimdışı tuncerhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, dostum sizleri görmek de süperdi,çok keyifliydiniz!!!
Allah bozmasın emi Gülümsüyorum

Rabbit, Arzu abla peder alacak bana bitane walla, "Sen bu kafayla gidersen askere,bok alırsın tezkere" misali, o bulacakmış bana,hadi hayırlısı Gülümsüyorum

Hakan Dinçer abim,o maçlardan sonra bana biraz gıcık heralde, yaw sanki benim suçum,takım değil arkadaşım beşiktaş, benle alakası yok,sadece ben ordayken hep yenilmesi tesadüf o kadar Gülümsüyorum
oktay2058
Üye
Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:41    Mesaj konusu: unutulduk Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelemedik ya 2 haftadır unutulduk hemen Üzgünüm ekiiiip bak söylüyorum haftaya çarşamba oradayım. alırım anahtarlarınızı yerim hazır olmazsa. hepinize sevgiler. tayden baba t-shirtimü ve şapkamı haftaya yanında getirmeyi unutma, kızdığımda 40 kaplan gücünde olurum Çok gülüyorum
Başa dön
oktay2058 Çevrimdışı oktay2058 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal