Evet Arkadaşlar, oldukca keyifli bir Çarşamba buluşması yine geride kaldı.
Önce ElPasoya, sonrasında dondurma yemek için A.O.Ç ye geçtik.
Gelen herkeze sonsuz teşekkürler. Gelmeyenleri dedeme havale edeceğiz.
Ayrıca bizlerin yeni tanıdığı ancak kendileri çok eski MD'li olan Knight (Kayhan) ve nebula (Özgür),
sizleride tekrar buralarada görmek çok güzeldi.
Uzun lafın kısası işte 23.08.2007 Fotoları.
zincirkiran (Emre)
cadde_seytani06(Fatih) ve leopoldo (Ziya abi)
Deniz, Adnan, Ziya abi, Fatih
Adnan, Halil abi, Ziya abi
Yiğit abi ve emre
Fatih ve Beniz
İbrahim abi ve Selim abi
TayDen (Ben)
Caner, Adnan, Deniz
Mevlüt, Volkan ve Tolga
Kayhan ve Özgür de geldiler
Kayhan, Özgür ve Mustafa
Caner ve Deniz
Mevlüt ve Volkan
Ersin ve Mehmet
Dedem Ziya abi
2008 Hayabusa
Esin
Dinazor MD.. Kayhan ve Özgür
Biraz ufak geldi sanırım Yiğit abi
Caner ve Cola'sı
Bide ninni söyleyelim bari
Emre ve Beniz
Haydin Çiftiğe dondurma yemeye geçiyoruz. At binnnnnnn
Ohaaa karık kaşık yenir o kardeşim.
Yiğit abi ve Dedem
Selim abi ve Erhan
Esin, Deniz, Mehmet
Caner yamultma ağzını, yamuk kalacak
Ben ve Caner
Yiğit abi, Ben ve Dedem
Selim abi, Ben ve Erhan
Esin, Ben ve Deniz
Mehmet, Ben ve Mustafa
Kayhan, Ben ve Özgür
Fatih ve Yine Ben
Emre, Ben ve Beniz
En sonunda dayanamadım ve Caneri dağa kaldırmaya karar verdim.
Güzelliğe bakarmısınız.
Kayhan ve Özgür haftaya görüşmek üzere.
Bir kask ters takılınca bu kadarmı yakışır birisine. Caner
Ben, Caner ve Fatih
Cilvelenme kız...
Bu Haftalık da Bukadar.. Haftaya Görüşmek Üzere
En son TayDen tarafından 23.08.2007 - 09:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 23.08.2007 - 10:07 Mesaj konusu:
Yaaaaaaaaa güzeldi işte bide ben hesabı ödemeden kalkmasaydım başkan özürlerimi dürtüklüyorum hallederiz bi ara ben artık taktım ya hesabı 1 ay gelmem unutmanı beklerim
TayDen, Uzun lafın kısası olmasın uzun lafın upuzunu olsun..Anlatın yahu kare kare çekiyorsunuz fotoğrafları anlatın ne oldu ne bitti kim kime ne dedi,bilelim de mi ama yaaa
Anaaaam tıfıl kardeşiiim,Kayhan'cım kocaman abi olmuş yaaa.Sakalları bile çıkmış.Ben yaşlanıyorum de mi .Söyleyin söyleyin ..Birinin bu acı haberi vermesi lazım artık bana
Kayhan 8.Eylül'den sonra burdasın Zorla yemek yediereceğim gene sana , _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 23.08.2007 - 10:11 Mesaj konusu:
Arzu abla,sakalları işi protesto ettiğim için kesmiyorum,ha bi de üşeniyorum...E yaş 24 oldu artık, evlensem 5 yaşında çocuğum olmuş, kreşe bilem göndermiştim
8 Eylül' de geliyorum,Hakan Dinçer beyin nargilesini, güzel ablamın da yemeklerini çok özledim yawwww
Taylan dostum ellerine sağlık,gene çok uğraştırmıştır..
Ankara Md ile güzel bi akşam geçirdik,2 tane de tek attık,ama ben alkollü sürmem,o yüzden alkollü süren Özgür Kankamın arkasına bindim
AOÇ dondurması, Türkiye'de tek yaw!!!!
Umutemre, dostum çok uzun zaman oldu,seni görmek de güzel _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
En son Knight tarafından 23.08.2007 - 10:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 23.08.2007 - 10:13 Mesaj konusu:
konya md etli ekmekten siz pizza yemekten çatlıcaksınız olan var olamayan var yiyen var yiyemeyen var ama dimi yani tüm bunları böyle karış karış sergilerken rejimde olan arkadaşlarıda bi göz önünde bulunduralım yani diyy miii? eğlenceniz bol olsun arkadaşlar.. en kısa zamanda sizlerlede görüşmek üzere.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 23.08.2007 - 10:16 Mesaj konusu:
çok güzeldi herkese teşekkürler. sıcacık sohbetleriyle. gülümsemeleriyle içtenlikleriyle tüm dostlarımı özliyeceğim tatilden sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın....
Knight, Kayhan eşşek sıpası ne evlenmesi oğlum.Otur oturduğun yerde yaşın kaç başın kaç ..Sen İzmir'e gelmedin uzun zamandır ya ondan evlilik moduna girdin yine. Beşiktaş maçına denk gelme bak benden söylemesi _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 23.08.2007 - 10:33 Mesaj konusu:
Rabbit, taylan kısa geçmiş haklı hangi birini anlatsın. gerçi herşeye yetişiyo bi burda uzun anlatıma yetişemiyo .
işte taylan yine hiper aktifti konsomatris(nasıl yazılıyo) gibi her an her yere her muhabbete yetişti. gene canere asıldı . fatihede sulandı ama fatih yüz vermedi.
dedem çok asabiydi. pazar günü gelmeyenleri fena fırçaladı. suratı asık ve yorgundu. genede çok şeker dimi.
yiğit abi. çok yorgun ve uykusuzdu. selim abi ile muhabbetin belini kırdılar dedem de onayladı. elpasoda yerini kimseye kaptırmadı gene yiğit abi. bayanlar bunalıncada açılmaz denilen pencereyi nasılda açtı centilmen insan.
selim abinin anlatacak çok şeyi var. ben hep yanındaydım yetişemedim devamı alanyada işallah.
caner mütevazi ama her an delirebilen bir garip insan. başkan olduğu her halinden belli(taylan kışkırmadıkça) . karizmatik ve yakışıklı. desemde inanmayın resimlerde öle çıkıyo.
mevlüt gene erken kaçtı. hayırlı işler. kedime bakamıyom yengen bakarişallah.
fatih saf temiz aç insan. dün gene aç bıraktılar kardeşimi. arzu ablacım fatihe sahip çık ya. çocuğa 1 dilim pizzayı çok gördüler.
emre ve beniz mutlu bi çift lerdi . sanki emre 1 kilo daha almış beniz 1 kilo daha vermiş. az daha unutacaktım emre dedemin nargilesini devirdi. heheh yangın çıkıyodu gene yiğit efe imdada yetişti ateşin üstüne basarak söndürdü.
ibrahim abi de herzaman ki gibi erken kaçtı ama çok güler yüzlüydü dün.
yeni arkadaşlar vardı. biraz çekiniklerdi ama merak etmeyin aftaya açılırlar.
sizin benden daha iyi tanıdığınız eski üyeler vardı. onlar keyif aldılar sanırım . makina süper. sıcak kanlı insanlar.
adnan erken kaçtı makinadaki sorunları halletmiş.
elpasoda fena şekil yaptık gene. yanlız yan cafede oturan motorcu bi grup vardı. elemanın makinasını bizden sanıp kurcaladık adamda ters ters bize bakıyodu. tabi sesini çıkaramadı valla fatih çok pis dalardı yoksa.
çiftliğe giderken güzel gazladık deniz arkasında esin vardı çok bastı sonra esin korktu galiba yawaşladı. knight lar da iyi bastılar. ters şeride falan geçtiler 2 kişi. kulaklarını çek.
benim tespitlerimden hatırladıklarım bu kadar.
bidaha geldiğinizde çiftlik dondormaları benden Rabbit,
Tarih: 23.08.2007 - 10:35 Mesaj konusu:
canerdemir79, dostum sizleri görmek de süperdi,çok keyifliydiniz!!!
Allah bozmasın emi
Rabbit, Arzu abla peder alacak bana bitane walla, "Sen bu kafayla gidersen askere,bok alırsın tezkere" misali, o bulacakmış bana,hadi hayırlısı
Hakan Dinçer abim,o maçlardan sonra bana biraz gıcık heralde, yaw sanki benim suçum,takım değil arkadaşım beşiktaş, benle alakası yok,sadece ben ordayken hep yenilmesi tesadüf o kadar _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
gelemedik ya 2 haftadır unutulduk hemen ekiiiip bak söylüyorum haftaya çarşamba oradayım. alırım anahtarlarınızı yerim hazır olmazsa. hepinize sevgiler. tayden baba t-shirtimü ve şapkamı haftaya yanında getirmeyi unutma, kızdığımda 40 kaplan gücünde olurum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız