Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - GSR 600 için ekzoz ve sinyal üretimi.(Resimli-Videolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

GSR 600 için ekzoz ve sinyal üretimi.(Resimli-Videolu)

GSR 600 için ekzoz ve sinyal üretimi.(Resimli-Videolu)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:18    Mesaj konusu: GSR 600 için ekzoz ve sinyal üretimi.(Resimli-Videolu) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evvelsi gece biraz düşündüm taşındım neden bizim GSR 600'e yandan ufak bi ekzoz yapmamışlar dedim kendi kendime. Makine olarak GSXR-600 ile aynı. O zaman yapayım bi tasarım dedim. Gittim bi tabaka paslanmaz sac aldım. Oturup hesapladım kestirdim biçtirdim, büktürdüm ve kaynattırdım. Resim resim anlatımı aşağıdadır.

Resim 1. Kesim büküm sonrası ilk hali.

By oguzalt, shot with N73 at 2007-08-22

Resim 2. İçten görünüm.(Kullanılan malzeme 1.sınıf: Gıda sektörü için üretilmiş paslanmaz sac)

Resim 3. Motosiklet üzerinde nasıl bir konum yapalım diye hesaplarken.

Resim 4. Polisaj yapılıp monte edilmiş hali. Arada geçen işlemleri resim çekmeye fırsat bulamadım.

Resim 5. Arkadan görünüş.

Resim 6. Bağlantı ayağı bile paslanmaz çelik.

Resim 7. Alttan görünüş. Orjinal parçaların hiçbirine dokunulmadı. Eğer istenirse 1 saat içinde orjinal haline döndürülebilir. Bu arada Katalitik könvektör ve Oksijen sensörü iptal edilmiştir. Cumartesi günü Power commander takılıp Dynojet ayarı yapılacaktır. Kaç beygir çıkartacağını bende merak ediyorum.

Resim 8. Kuruk ekzozunu iptal edince arkası boş boş durmasın dedim ve sinyaller için yeni bir yer buldum. Bakalım beğenecekmisiniz. Orjinal ekzoz çıkış yerleri artık sinyal görevi görüyor. Nasıl ama ???

Resim 9. Montaj için 4 adet ayak yaptım. Onlarda paslanmaz çelik ayaklar.

Resim 10. Son rutüşları yapıyor ustam.

Resim 11. Yandan bir görüntü. Umarım beğenmişsinizdir.

Resim 12. Kaynak işlerini yapan ustamızda bitiş sonrası son kontrollerine bakıyor.

Resim 13. Öndeki radyatör koruma sacını da koymadan olmaz dedim ve taktım. O koruma da yüzde 100 benim dizaynım ve üretimim.

Video 1. Bu da ufaktan bir ses videosu. Çekim için KemalRR kardeşime teşekkürler.

Link

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel olmuş. Harika olmuş.

Ellerinize sağlık Alkışlıyorum

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
blackbery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canavar gıbı olmuş tebrikler Alkışlıyorum
DoggyMania
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhteşem tek kelime ile ya bu motoru b-kinge çok benzetiyorum nedense Gülümsüyorum eline sağlık diyecek laf yok

0 rh (+)
Başa dön
DoggyMania Çevrimdışı DoggyMania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğine sağlık
Başa dön
MEMOCAN Çevrimdışı MEMOCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GrandStreetRacer, Sen bir dahisin aga, Alkışlıyorum
Motora ne kadar faydası, zararı olur onu bilemem... ancak ses mükemmel Bravo
Kemal_RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Bostancİ

Valla kardeşim 10 numara,ben bayıldım sükret egzost almıstım yoksa fena ekşirdim basına hele arka taraf mükemmel Alkışlıyorum
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline emeğine sağlık güzel olmuş Alkışlıyorum
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler süper olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence gerçekten bir sanat Alkışlıyorum tebrikler anlatımda çok açıklayıcı ve güzel olmuşş..allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin Bravo

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
emRRe
Üye
Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum böyle yaratıcı insanları seviyorum.. Bravo kardeşim ellerine sağlık mükemmel..SES'te 10 numero, DİZANY'da.. güle güle kullan.. OK
Başa dön
emRRe Çevrimdışı emRRe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize sağlık güzel olmuş ama!..

1) Hesaplar yaptım demişsin ama motora zarar verecek...
2) Çok dışarıda olmuş bence, eğer iyi virajı olan birisi kullanırsa kesin sürter..
3) Madem PowerCommander'a; Dyno'ya para verecektiniz, keşke marka bir egzosu uyarlama yapsaydınız Üzgünüm (GSX-R600 için üretilmiş bir egzostan bahsediyorum.)
4) Fikir güzel kabul etmek lazım Bravo Ama orijinal hali de enteresan bir motor, yurtdışında neler yapıyorlar GSR'a bilmiyorum ama TR'de teksin sende Bravo
5) Dyno sonucunu merak ettim şimdi ?
kαγα™

En son KaraRR tarafından 23.08.2007 - 11:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pLacebo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel Bravo ellerinize sağlık. güle güle kullanın...
Başa dön
pLacebo Çevrimdışı pLacebo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapim asamasi baya guzel olmus OK ,bir elestri egzos bence cok kucuk kalmis Beğenmedim ,motorun yaninda gozukmuyor,gosterisli birsey daha iyi oturur oraya,dizayninda da biraz oynamak lazim ve krom kaplama olmamasi bence daha iyi olur cok siritiyo cunku motorun baska yeri oyle kromlu degil, karbon kaplama hem guzel durur hem ayagi yakmaz ve pisirmez, sese diyecek bisey yok muthis cikio Şok oldum , sinyalleri begendim OK iyi fikir. Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel olmuş eline sağlık daha geliştirirsin sen bu fikirleri Bravo
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal