Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Aydın'da motosiklet terörü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Aydın'da motosiklet terörü

Aydın'da motosiklet terörü
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aytu-r1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:19    Mesaj konusu: Aydın'da motosiklet terörü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bazı arkadaşlarımıza bu başlık ters gelebilir ama konuyu okuyunca hak vereceklerine inanıyorum
dün akşam şahit olduğum bi kazayı aktarmak istiyorum, trafiğe kapalı alanda bırakın araba girmesi bisiklet bile girmesinin yasak olduğu yaya yürüşüş yoluna giren motosiklet 6-7 yaşlarında kız çocuğuna çarparak kazaya sebep oldu hemen ambulans ve polis geldi çocuğu acile kaldırdılar şimdi düşünürmüsünüz trafiğe kapalı bir alan ve bir motosiklet gelip sizin çocuğunuza çarpıyor ne yaparsınız ne düşünürsünüz ve gördüğünüz her motosikletten artık nefret etmeye başlamazmısınız herşey bizim elimizde ilk önce içimizdeki bu kanı bozukları ve kanun tanımıyanları ayıklamalıyız ondan sonra diğer kişilerden saygı istemeliyiz olayları evimin balkonundan izledim eğer benim önümde olacaktı o motoru kullanan pisliği ilk önce ben hastanelik ederdim...
bütün içi temiz kendi temiz arkadaşlarıma kazasız günler dilerim...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın kardeşim işte bunlar yüzünden bizlere tepki veriyorlar serseri gözüyle bakıyorlar. Beğenmedim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aytu-r1, Bende buna kızıyorum bir motorcu olarak Öfkeliyim
Kaldırımdan gider,ters yoldan gider,ışıkları ihlal eder,kapalı alanda gider.125 cc ye araba eksozu takar(çift ağızlı).Işık donanımı bozuk mobilet görüyorum hergün.Birinede arabamla kafa kafaya çarptım.Böylelerini durdurup dövesim geliyor hep Öfkeliyim
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu insanları biz nasıl ayırabilirizki, adamın kendi içinde olacak bazı şeyler . adamda insanlık aile terbiyesi vs yoksa napacaksın ki. böyle dikkatsiz anlayışsız insanlar olduğu sürece elbette diğer insanlar motosiklete antipatiyle bakacaktır. küçük kardeşime de çok geçmiş olsun inşallah önemli birşeyi yoktur. acil şifalar...
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Re: Aydın'da motosiklet terörü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle başlık tepki verilecek cinsten. Terör kelimesinin sçzlük anlamı farklı

[quote="aytu-r1"]gördüğünüz her motosikletten artık nefret etmeye başlamazmısınız /quote]

Şimdi araba kullanan birisi yüzünden olsaydı tüm araba kullananlardan nefret mi etmek gerekir.

sorun kişilerde, kullandıkları araçlarda değil.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğitim,eğitim,eğitimmmm
viper22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-YZF-R1

MesajTarih: 23.08.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teror lafini bence motosiklette kullanmayalim cok kotu duruyor.Unutmayalim altimizda kullandiklarimiz adi uzerinde sadece bir aractir ve onlari garip ifadelerle kirletmeyelim.Algida secicilik oluyor.
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Re: Aydın'da motosiklet terörü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="speedycrew"]öncelikle başlık tepki verilecek cinsten. Terör kelimesinin sçzlük anlamı farklı

aytu-r1 demiş ki:
gördüğünüz her motosikletten artık nefret etmeye başlamazmısınız /quote]

Şimdi araba kullanan birisi yüzünden olsaydı tüm araba kullananlardan nefret mi etmek gerekir.

eğerki allah göstermesin benim çocuğumun başına böyle birşey gelecek ben nefret ederdim ben sadece kendi fikrimi söyledim...
bu arada çocuğun durumu iyi değil en azından kalıcı izler olacak çünkü yüzünden almış darbeyi şimdi bu hakmı revamı ne dersin? benim gözümde bu motosikleti kullanan pisliğin teröristten ne farkı var biri dağda diğeri şehirde,ben diyorum ki kendinize yakıştıramayacağınız şekilde motosiklet kullanan varsa çevrenizde bunları en kısa sürede uyarmak ve doğru yolu göstermek gerekir sağlıcakla kalın...
Başa dön
aytu-r1 Çevrimdışı aytu-r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 23.08.2007 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öldürcen böylelerini Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim
avare2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 23.08.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Re: Aydın'da motosiklet terörü Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[quote="speedycrew"]öncelikle başlık tepki verilecek cinsten. Terör kelimesinin sçzlük anlamı farklı

aytu-r1 demiş ki:
gördüğünüz her motosikletten artık nefret etmeye başlamazmısınız /quote]

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

HYOSUNG GT 250
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
silverhawk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 23.08.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sarpedon,
Alıntı:

Eğitim,eğitim,eğitimmmm

Şart, şart, Şart!!!!....

Ama önce Zeka eğitimi vermek lazım böylelerine... Sinirlendim Yani ben bu haltı burda yersem birinin hayatını karartabilirim gibi birşey geçmiyorsa aklından... Eğitim bir işe yaramaz. Keşke ehliyet almak bu kadar kolay olmasa ve ehliyeti olmayan motosiklet yada otomobil sahibi olamasa.... E buda imkansız... Yok Çaresi Yok! İstemiyorum
Başa dön
silverhawk Çevrimdışı silverhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aytu-r1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanmıyorum ehliyeti olduğunu asıl sorun burada başlıyor ehliyeti olsa bile onun o yola girmemesi gerekir sonuçta yaya yolu yasak ama o salak bunu daha idrak edemiyecek kadar beyinsiz...
Başa dön
aytu-r1 Çevrimdışı aytu-r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 23.08.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte bölesi değilmi adımızı kirleten bölelerini tek tek ayıklamak lazım aramızdan
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aytu-r1,
söylediklerinde haklısın. kimse böyle bir şeyin olmasını istemez.
ama dediğim gibi araba olsaydı arabalardan nefret mi edecektin ?
nefret bile etsen kendnde araba kullanacaktın.
motosiklet kullanıcılarına terörist gözüyle bakıp nefret eden adamları önce eğitmek gerek. hatayı yapanlar insanlardır kullandıkları araç değil.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aytu-r1
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedycrew demiş ki:
aytu-r1,
söylediklerinde haklısın. kimse böyle bir şeyin olmasını istemez.
ama dediğim gibi araba olsaydı arabalardan nefret mi edecektin ?
nefret bile etsen kendnde araba kullanacaktın.
motosiklet kullanıcılarına terörist gözüyle bakıp nefret eden adamları önce eğitmek gerek. hatayı yapanlar insanlardır kullandıkları araç değil.

ama bir sorun var ben genelleme yapmıyorum sadece o şerefsiz için kendi fikrimi belirttim tabi buna katılanda olur yada katılmıyanda ama tek temennim allah kimsenin başına vermesin böyle birşeyi tekrar diyorum o ufacık çocuğun geleceği ile oynamaya kimin hakkı var ? İstemiyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal