bazı arkadaşlarımıza bu başlık ters gelebilir ama konuyu okuyunca hak vereceklerine inanıyorum
dün akşam şahit olduğum bi kazayı aktarmak istiyorum, trafiğe kapalı alanda bırakın araba girmesi bisiklet bile girmesinin yasak olduğu yaya yürüşüş yoluna giren motosiklet 6-7 yaşlarında kız çocuğuna çarparak kazaya sebep oldu hemen ambulans ve polis geldi çocuğu acile kaldırdılar şimdi düşünürmüsünüz trafiğe kapalı bir alan ve bir motosiklet gelip sizin çocuğunuza çarpıyor ne yaparsınız ne düşünürsünüz ve gördüğünüz her motosikletten artık nefret etmeye başlamazmısınız herşey bizim elimizde ilk önce içimizdeki bu kanı bozukları ve kanun tanımıyanları ayıklamalıyız ondan sonra diğer kişilerden saygı istemeliyiz olayları evimin balkonundan izledim eğer benim önümde olacaktı o motoru kullanan pisliği ilk önce ben hastanelik ederdim...
bütün içi temiz kendi temiz arkadaşlarıma kazasız günler dilerim... _________________ msn aytum@tnn.net
Tarih: 23.08.2007 - 10:29 Mesaj konusu:
aytu-r1, Bende buna kızıyorum bir motorcu olarak
Kaldırımdan gider,ters yoldan gider,ışıkları ihlal eder,kapalı alanda gider.125 cc ye araba eksozu takar(çift ağızlı).Işık donanımı bozuk mobilet görüyorum hergün.Birinede arabamla kafa kafaya çarptım.Böylelerini durdurup dövesim geliyor hep
bu insanları biz nasıl ayırabilirizki, adamın kendi içinde olacak bazı şeyler . adamda insanlık aile terbiyesi vs yoksa napacaksın ki. böyle dikkatsiz anlayışsız insanlar olduğu sürece elbette diğer insanlar motosiklete antipatiyle bakacaktır. küçük kardeşime de çok geçmiş olsun inşallah önemli birşeyi yoktur. acil şifalar...
Tarih: 23.08.2007 - 10:59 Mesaj konusu:
teror lafini bence motosiklette kullanmayalim cok kotu duruyor.Unutmayalim altimizda kullandiklarimiz adi uzerinde sadece bir aractir ve onlari garip ifadelerle kirletmeyelim.Algida secicilik oluyor. _________________
[quote="speedycrew"]öncelikle başlık tepki verilecek cinsten. Terör kelimesinin sçzlük anlamı farklı
aytu-r1 demiş ki:
gördüğünüz her motosikletten artık nefret etmeye başlamazmısınız /quote]
Şimdi araba kullanan birisi yüzünden olsaydı tüm araba kullananlardan nefret mi etmek gerekir.
sorun kişilerde, kullandıkları araçlarda değil.
eğerki allah göstermesin benim çocuğumun başına böyle birşey gelecek ben nefret ederdim ben sadece kendi fikrimi söyledim...
bu arada çocuğun durumu iyi değil en azından kalıcı izler olacak çünkü yüzünden almış darbeyi şimdi bu hakmı revamı ne dersin? benim gözümde bu motosikleti kullanan pisliğin teröristten ne farkı var biri dağda diğeri şehirde,ben diyorum ki kendinize yakıştıramayacağınız şekilde motosiklet kullanan varsa çevrenizde bunları en kısa sürede uyarmak ve doğru yolu göstermek gerekir sağlıcakla kalın...
Tarih: 23.08.2007 - 11:09 Mesaj konusu:
Sarpedon,
Alıntı:
Eğitim,eğitim,eğitimmmm
Şart, şart, Şart!!!!....
Ama önce Zeka eğitimi vermek lazım böylelerine... Yani ben bu haltı burda yersem birinin hayatını karartabilirim gibi birşey geçmiyorsa aklından... Eğitim bir işe yaramaz. Keşke ehliyet almak bu kadar kolay olmasa ve ehliyeti olmayan motosiklet yada otomobil sahibi olamasa.... E buda imkansız... Yok Çaresi Yok!
sanmıyorum ehliyeti olduğunu asıl sorun burada başlıyor ehliyeti olsa bile onun o yola girmemesi gerekir sonuçta yaya yolu yasak ama o salak bunu daha idrak edemiyecek kadar beyinsiz...
aytu-r1,
söylediklerinde haklısın. kimse böyle bir şeyin olmasını istemez.
ama dediğim gibi araba olsaydı arabalardan nefret mi edecektin
nefret bile etsen kendnde araba kullanacaktın.
motosiklet kullanıcılarına terörist gözüyle bakıp nefret eden adamları önce eğitmek gerek. hatayı yapanlar insanlardır kullandıkları araç değil. _________________ http://img165.imageshack.us/my.php?image=4545mw0.jpg
PERT TEAM
aytu-r1,
söylediklerinde haklısın. kimse böyle bir şeyin olmasını istemez.
ama dediğim gibi araba olsaydı arabalardan nefret mi edecektin
nefret bile etsen kendnde araba kullanacaktın.
motosiklet kullanıcılarına terörist gözüyle bakıp nefret eden adamları önce eğitmek gerek. hatayı yapanlar insanlardır kullandıkları araç değil.
ama bir sorun var ben genelleme yapmıyorum sadece o şerefsiz için kendi fikrimi belirttim tabi buna katılanda olur yada katılmıyanda ama tek temennim allah kimsenin başına vermesin böyle birşeyi tekrar diyorum o ufacık çocuğun geleceği ile oynamaya kimin hakkı var ? _________________ msn aytum@tnn.net
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız