Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6179 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 23.08.2007 - 19:51 Mesaj konusu:
DoGaN_FaLcOn, saol ama daha once verıldı dıye bılıyorum bu arada yorum yapan adamda cok salakca cumleler kuruyo cokmu trsıyo yoksa yalakalık olsun dıyemı anlamadım _________________
Arif abini bence diğer cd lerini bulmalısınız. Bu sadece biri ve daha internette olmayan filmleri var. Ancak kendisinden temin ediliyor. Gerçi bir çoğunuda dağıtıyor. Kendisiyle Silifke de bizzat tanıştım ve kardeşimle ( ERDEM-R1 )bir yemeğe çıktılar. Motorda deli olduğu gibi normal hayatında da deli değil gerçekten efendi ve kültürlü birisidir. Ben şimdiye kadar 5 cd sini falan izledim. İzlemekten çok kendisi ile tanışıp geziye katılmak lazım. Deneyin görün ))) Ben biliyorum çünkü ))))
Tarih: 23.08.2007 - 20:58 Mesaj konusu:
adam tampona fena bozuldu .... _________________ Bildiğini anlat,ama aklı vermeye kalkma, anlatılanları dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak,bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmak çok şey bildiğini göstermez. Herkesi eşit gör,
Tarih: 24.08.2007 - 01:29 Mesaj konusu:
ne kıymetli tamponun varmış lan diyemedi arif abi de yaa.neyse ben dedim.bravo yaa.oğlanı da kendi gibi yetiştirmiş.ama toprak arif abiyi geçecek galiba.Ee boynuz kulaa geçermiş.
Kayıt: Aug 23, 2007 Mesajlar: 224 Nereden: Ufak bir düzeltme Konya değil GONYA
Tarih: 24.08.2007 - 02:17 Mesaj konusu:
Singlewheels Arif insan üstü bir varlık bence, Çok gözü kara ve çok bilinçli, Resmi internet sitesi felan var, kendisi ile tanışmayı çok isterdim açıkçası.
Babam videoya baktı, ilk dediği kim bu deliii
Arif abi allah sana kaza bela vermesin. Yolun açık olsun. Rekor denemende başarılar.
Tarih: 24.08.2007 - 10:43 Mesaj konusu:
yok böyle bi konuşma yaa harbiden koptum yaaaa.. _________________ SeVme beni Kızım meşaLe ve eGzOst KoKaRım...şaRKı TüRKü Bilmem tezahürat YapaRım viTes aTarIm...tuTma eLLeRimi emaneT saRaRım,gAza BasArıM...CimBomUma ve mOtOruMa Laf aTaRsan DüNYanI ßa$ıNa yıKaRım ...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız