Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - t.t arif değil D. arif

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

t.t arif değil D. arif

t.t arif değil D. arif
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 23.08.2007 - 18:58    Mesaj konusu: t.t arif değil D. arif Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 23.08.2007 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, saol ama daha once verıldı dıye bılıyorum Bravo bu arada yorum yapan adamda cok salakca cumleler kuruyo cokmu trsıyo yoksa yalakalık olsun dıyemı anlamadım Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Bornova

MesajTarih: 23.08.2007 - 19:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ßuna inanamiyorum.... Arif su anda geLiyor! tekere koymus geLiyor Çok gülüyorum

$ahLandi ßu $ahLandi Çok gülüyorum

OLamaz arif yeter yeter Manyaksin sen Manyak MANYAK Çok gülüyorum

KonusmaLar daha yakisikLi ya Çok gülüyorum Delirdim

brokenstyle@w.cn
Başa dön
Derens Çevrimdışı Derens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.08.2007 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arif abi den harbi deliymişsin ya
DoGaN_FaLcOn, paylaşım için teşekkürler Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 23.08.2007 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ßuna inanamiyorum.... Arif su anda geLiyor! tekere koymus geLiyor

$ahLandi ßu $ahLandi

offf çok güldümm...paylaşımın için teşekkürler
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 23.08.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet daha önce verilmişti, sunucu efendi yardı beni Çok gülüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
silifkeli
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.08.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arif abini bence diğer cd lerini bulmalısınız. Bu sadece biri ve daha internette olmayan filmleri var. Ancak kendisinden temin ediliyor. Gerçi bir çoğunuda dağıtıyor. Kendisiyle Silifke de bizzat tanıştım ve kardeşimle ( ERDEM-R1 )bir yemeğe çıktılar. Motorda deli olduğu gibi normal hayatında da deli değil gerçekten efendi ve kültürlü birisidir. Ben şimdiye kadar 5 cd sini falan izledim. İzlemekten çok kendisi ile tanışıp geziye katılmak lazım. Deneyin görün Gülümsüyorum))) Ben biliyorum çünkü Gülümsüyorum))))
Başa dön
silifkeli Çevrimdışı silifkeli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pirates
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir GÖZTEPE

MesajTarih: 23.08.2007 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam tampona fena bozuldu .... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 24.08.2007 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

imzasını arabaya atmış t.t hehe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 24.08.2007 - 01:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kıymetli tamponun varmış lan diyemedi arif abi de yaa.neyse ben dedim.bravo yaa.oğlanı da kendi gibi yetiştirmiş.ama toprak arif abiyi geçecek galiba.Ee boynuz kulaa geçermiş.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
cube
Üye
Üye

Nereden: KIRIKKALE

MesajTarih: 24.08.2007 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diyaloglar harbiden süper Bravo
Başa dön
cube Çevrimdışı cube Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Derens
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Bornova

MesajTarih: 24.08.2007 - 02:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arif LeßLeßi ßiLem yediririm sana. Çok gülüyorum Çok gülüyorum

brokenstyle@w.cn
Başa dön
Derens Çevrimdışı Derens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ALACA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ufak bir düzeltme Konya değil GONYA

MesajTarih: 24.08.2007 - 02:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Singlewheels Arif insan üstü bir varlık bence, Çok gözü kara ve çok bilinçli, Resmi internet sitesi felan var, kendisi ile tanışmayı çok isterdim açıkçası.

Babam videoya baktı, ilk dediği kim bu deliii Gülümsüyorum

Arif abi allah sana kaza bela vermesin. Yolun açık olsun. Rekor denemende başarılar.
Başa dön
ALACA Çevrimdışı ALACA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 24.08.2007 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

klasik bir tekteker arif deliliği Bravo eline sağlıkDoGaN_FaLcOn, ben bu daha önce görmemiştim.
sezer17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇANAKKALE

MesajTarih: 24.08.2007 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok böyle bi konuşma yaa harbiden koptum yaaaa..
SeVme beni Kızım meşaLe ve eGzOst KoKaRım...şaRKı TüRKü Bilmem tezahürat YapaRım viTes aTarIm...tuTma eLLeRimi emaneT saRaRım,gAza BasArıM...CimBomUma ve mOtOruMa Laf aTaRsan DüNYanI ßa$ıNa yıKaRım ...
Başa dön
sezer17 Çevrimdışı sezer17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal