Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Postacılar, scooter motosikleti sevdi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Postacılar, scooter motosikleti sevdi

Postacılar, scooter motosikleti sevdi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zagor_tenay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir/çeşme

MesajTarih: 23.08.2007 - 19:09    Mesaj konusu: Postacılar, scooter motosikleti sevdi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ANKARA - Türk Haber-Sen Genel Başkanı İsmail Karadavut, kurumun, geçen yıl bin 907 posta dağıtıcısına dağıttığı motosikletlerin önemli kolaylık sağlaması ve kullanıcıların memnun olması dolayısıyla yeni motosiklet alımı için çalışma başlattığını söyledi.

İsmail Karadavut, bu konudaki prosedür işlemlerinde sona gelindiğini, üniversitelere yaptırılan şartnameye uygunluk muayenesinin tamamlanmasının ardından yeni motosikletlerin dağıtımına başlanacağını bildirdi.

PTT’de 50 binlerde olan personel sayısının son yıllarda 25 binlere kadar düştüğüne işaret eden Karadavut, motosiklet dağıtımının, iş yükü artan posta dağıtıcılarını bir nebze de olsa rahatlattığını belirtti.

Motosiklet kullanımının postacıların daha az yürümelerini sağladığını anlatan Karadavut, “Ancak motosikletleri her yerde kullanmak kolay olmuyor. Yoğun trafik ve dar sokaklar nedeniyle İstanbul’da, yerleşimin dağınık olduğu Karadeniz Bölgesi’nde arkadaşlarımız zorlanıyor ama motosikletler genel olarak önemli bir kolaylık sağlıyor. Motosikletlerin özellikle uzak yerlere gitme konusunda büyük faydası oldu” dedi.

TEŞVİK İÇİN 25 YTL
Çalışanlara motosiklet kullanmaları için 25 YTL ek ödeme verildiğini anlatan Karadavut, scooter kullanmak isteyen personelin A-2 sürücü belgesi almaları için kurum tarafından kursa gönderildiğini, 3 kere sınava giren ve başarısız olanların masraflarının da kurum tarafından karşılandığını bildirdi. Karadavut, sınava dördüncü kez girip de başarısız olanlardan ise bütün masrafların talep edildiğini kaydetti.

Motosikletlerin illere dağıtımı konusunda herhangi bir sınırlama olmadığını anlatan Karadavut, dağıtımın talebe bağlı olarak il ayrımı gözetilmeksizin yapıldığını söyledi.

Posta dağıtıcılarının kıyafetlerinin değiştirilmesinin de önemli bir prestij sağladığını dile getiren Karadavut, kurumun, teknolojinin bütün nimetlerinden yararlanmak için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Karadavut, posta dağıtıcılarına, kayıtlı postayı takip etmeleri için verilecek el bilgisayarlarıyla ilgili ihalenin yenilendiğini ve kısa süre içinde bu konuda da adım atılacağını bildirdi.

İsmail Karadavut, “PTT, son dönemde önemli atılımlar yaptı. Biz de sendika olarak kendilerini teşvik etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sayın Genel Müdürümüz, personelin ve bizim taleplerimizi karşılamak için gayret sarf ediyor” diye konuştu.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 23.08.2007 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir gelişme Alkışlıyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 23.08.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosiklet kullanımını arttıracak bir teşvik. Umarım bu sefer 1905 adet motosiklet alınır Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Hep 1907 olmaz ki Çok gülüyorum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burcuCU
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: united states of

MesajTarih: 23.08.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm Türkiye motosiklete binse ne güzel olur.. Gülümsüyorum
Güzel bir haber. Alkışlıyorum
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 23.08.2007 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel Bravo Alkışlıyorum Bravo
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.08.2007 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EE DOĞRU YOLUDA BUYDU ZATEN AMAN DAYILAR DİKKAT EMEKLİLİK VAR DAHA KASK TAKKIIIIIIN Bravo
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 23.08.2007 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevindirici Gülümsüyorum Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 23.08.2007 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ülkemiz ve camiamız icin güzel bi gelişme umarım lafta kalmaz.
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 23.08.2007 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlardan burda var ama kafalarında kask yok bide o olsa süper olcak
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 23.08.2007 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çokda sıcak bi görünümü var valla,hayırlı olsun onlar için...
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 23.08.2007 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gün gelecek herkez motosikletin ne kadar önemli bişey olduğunu anlayacak.. postacılar bunu erken farketmişler Dil çıkarıyorum
artık bunların şarkısıda değişir

bak postacı geliyo aragazı veriyo
herkez ona bakıyo merak ediyooooo Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 23.08.2007 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi oluşum bu aslında bu taa eskilere dayanır postacı motoru diye bi tabirde vardı umarım bu dahada gelişir

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ALACA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ufak bir düzeltme Konya değil GONYA

MesajTarih: 24.08.2007 - 02:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Posta Teşkilatımızın gelişiyor olması sevindirici bir haber. Özel Kargo Şirketleri kazanacağına Ülkem Kazansın.
Başa dön
ALACA Çevrimdışı ALACA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 24.08.2007 - 08:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üzel bi elişme
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zagor_tenay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir/çeşme

MesajTarih: 24.08.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mewlut_06 demiş ki:

artık bunların şarkısıda değişir

bak postacı geliyo aragazı veriyo
herkez ona bakıyo merak ediyooooo Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

kardesım kopardın benı helal olsun Alkışlıyorum Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal