saat 19,30 civarında yolunda seyir halindeki 48P6301 palakalı motosikletin
önüne çıkan dangalak bi minibüsün 35AJV59 çarpışması sonucu motor sürücüsü
acil olarak marmaris knidos hastanesine kaldırıldı yakını tanıyan birisi varsa
haber bekliyorum arkadaşlar kazazedenin durumu hakkında hastane özel
olduğu için akrabası olmadan bilgivermiyolar işte fotolar
][/URL]
_________________ kaskın içi boş kalmasın
http://img45..imageshack.us/img45/9165/a46jq8.gifsamiakkin@hotmail.com http://www.youtube.com/watch?v=Bx9PsE5syeM
Kayıt: Jul 26, 2007 Mesajlar: 372 Nereden: İzmir / Bornova
Tarih: 24.08.2007 - 00:59 Mesaj konusu:
InsaLLah okkaLi ßir dayak yemistir o mahLukat. _________________ ßiz motorsikLet surucuLerini farkedin, ßizim de her aksam evde bekLeyen sevdikLerimiz var.
Kayıt: Apr 30, 2006 Mesajlar: 214 Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz
Tarih: 24.08.2007 - 01:04 Mesaj konusu:
allah yardımcısı olsun arkadasımızın _________________ GÜZELLİĞİNİ ZAMAN GÖTÜRMÜŞ ZALİM İNSANLAR SENİ BİTİRMİŞ GURURLU BAŞIN YERLERE DEGMİŞ HİÇ DÖNMESEYDİN DÖNMESEYDİNNNNNNN.......
CENGİZ KURTOĞLU
abi kötü konuşmayım diyorum ama bunun gibi dangalaklar oldukça daha çok kişi ölür motordan.....öküz oğlu öküz hiç yola çıkarken sağa sola bakmamışmı.lapp diye hemen yola sokuyorlar arabanın burnunu....sonra kaza oluyor motor tehlikeli diye millet motoru kötülüyor...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 24.08.2007 - 01:16 Mesaj konusu:
arkadaşlar uzaktayken gerçekten fark edilmiyoruz eee düz yolda da ne varsa gazlıyoruz diğer araç sürücüleri hızımızı algılayamıyorlar.çok dikkatli olmamız gerekiyo.sanırım minibüs şoförü de bu şekilde davranmış.ya hiç bakmadı ya da o gelesiye ben geçerim diye düşündü. inşallah arkadaş iyidir .Allah hepimizi korusun _________________ sen bende ben ölürsem ölürsün
sen ölürsen ben zaten ölürümm
Kayıt: Aug 23, 2007 Mesajlar: 224 Nereden: Ufak bir düzeltme Konya değil GONYA
Tarih: 24.08.2007 - 02:53 Mesaj konusu:
Minibüse çarpan kamyon olsaydı. Kamyon şöförü sağ çıkıp minibüs şöförünü öldürseydi. Şu dikkatsiz araç kullananları biz affetsek allah affetmez. Kazazedenin allah yardımcısı olsun.
Kayıt: Nov 12, 2004 Mesajlar: 549 Nereden: AVCILAR / İSTANBUL
Tarih: 24.08.2007 - 03:19 Mesaj konusu:
acil şifalar inşallah durumu iyidir saygı yok + sürücüler dalgın yorgun yola çıkıyorlar bugün benimde 4 yol ağzında üzerimden kamyon geçiyordu az kalsın sadece 1 sn ile kurtardım hayvan gibi 4 yol ağzına giren kamyon şöförünün gazabına uğramadan kurtulduk çok şükür...
Kazazedeye acil şifalar. Ne yapmamız lazımki farkedilelim
ne yaparsan yap fark edilmiyorsun,
bu tip yerlerde gözünüzü dört açıp daha dikkatli olacaksınız arkadaşlar,
arabalara asla güvenmeyin, gözlerine ufak ve önemsiz görünüyoruz herhalde
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız