Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - marmariste kaza (fotoğrafa bakın suçluyu anlarsınız)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

marmariste kaza (fotoğrafa bakın suçluyu anlarsınız)

marmariste kaza (fotoğrafa bakın suçluyu anlarsınız)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 24.08.2007 - 00:44    Mesaj konusu: marmariste kaza (fotoğrafa bakın suçluyu anlarsınız) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saat 19,30 civarında yolunda seyir halindeki 48P6301 palakalı motosikletin
önüne çıkan dangalak bi minibüsün 35AJV59 çarpışması sonucu motor sürücüsü
acil olarak marmaris knidos hastanesine kaldırıldı yakını tanıyan birisi varsa
haber bekliyorum arkadaşlar kazazedenin durumu hakkında hastane özel
olduğu için akrabası olmadan bilgivermiyolar işte fotolar
][/URL]

Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 24.08.2007 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazazedeye acil şifalar. Ne yapmamız lazımki farkedilelim Sinirlendim

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 24.08.2007 - 00:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

samiakkin, inşallah kazazede arkadaşımız ufak sıyrıklarla atlatmıştır Üzgünüm
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Derens
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir / Bornova

MesajTarih: 24.08.2007 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

InsaLLah okkaLi ßir dayak yemistir o mahLukat.

brokenstyle@w.cn
Başa dön
Derens Çevrimdışı Derens Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
izmirlihonda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 24.08.2007 - 01:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yardımcısı olsun arkadasımızın
izmirlihonda Çevrimdışı izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 24.08.2007 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi kötü konuşmayım diyorum ama bunun gibi dangalaklar oldukça daha çok kişi ölür motordan.....öküz oğlu öküz hiç yola çıkarken sağa sola bakmamışmı.lapp diye hemen yola sokuyorlar arabanın burnunu....sonra kaza oluyor motor tehlikeli diye millet motoru kötülüyor...... Sinirlendim Sinirlendim
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bitirimm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 24.08.2007 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar uzaktayken gerçekten fark edilmiyoruz eee düz yolda da ne varsa gazlıyoruz diğer araç sürücüleri hızımızı algılayamıyorlar.çok dikkatli olmamız gerekiyo.sanırım minibüs şoförü de bu şekilde davranmış.ya hiç bakmadı ya da o gelesiye ben geçerim diye düşündü. inşallah arkadaş iyidir Üzgünüm .Allah hepimizi korusun
bitirimm Çevrimdışı bitirimm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PIERzig
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.08.2007 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya millet birbirine biraz saygı gösterse ölür mü yaw Sinirlendim
Üye
Üye

Nereden: KIRIKKALE

MesajTarih: 24.08.2007 - 01:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazazede arkadaşa acil şifalar inşallah durumu ii dir
Başa dön
cube Çevrimdışı cube Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 24.08.2007 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun inşallah kötü bişeyi yoktur Üzgünüm

arkadaşlar görmemezlik değil tın lamamak bu Öfkeliyim

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 24.08.2007 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah iyidir durumu.Allah acil şifalar versin.yolun solundan gidelim bari!
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 24.08.2007 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

off fena lamış motoru altına Üzgünüm
acil şifalar valla...
ALACA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ufak bir düzeltme Konya değil GONYA

MesajTarih: 24.08.2007 - 02:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Minibüse çarpan kamyon olsaydı. Kamyon şöförü sağ çıkıp minibüs şöförünü öldürseydi. Şu dikkatsiz araç kullananları biz affetsek allah affetmez. Kazazedenin allah yardımcısı olsun.
Başa dön
ALACA Çevrimdışı ALACA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 24.08.2007 - 03:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acil şifalar inşallah durumu iyidir saygı yok + sürücüler dalgın yorgun yola çıkıyorlar bugün benimde 4 yol ağzında üzerimden kamyon geçiyordu az kalsın sadece 1 sn ile kurtardım hayvan gibi 4 yol ağzına giren kamyon şöförünün gazabına uğramadan kurtulduk çok şükür...
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 24.08.2007 - 03:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun

On7_li demiş ki:
Kazazedeye acil şifalar. Ne yapmamız lazımki farkedilelim Sinirlendim

ne yaparsan yap fark edilmiyorsun,
bu tip yerlerde gözünüzü dört açıp daha dikkatli olacaksınız arkadaşlar,
arabalara asla güvenmeyin, gözlerine ufak ve önemsiz görünüyoruz herhalde İstemiyorum
Başa dön
blt69 Çevrimdışı blt69 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal