Tarih: 25.08.2007 - 00:27 Mesaj konusu: Bursa'dan üzücü bir haber daha :(
Bursa'da çoğu kişinin tanıdığı ve sevilen biri olan Hamdi Sezgin abimiz saat 22,30 civarı kaza yaptı..
Allah'ım bize onu bağışladı ve hala hayatta..
Sadece kolu kırıldı ve bacağında sıyrıklar ve şişme var..
Bilincide Allah'a şükür yerinde..
Saat 22,30 sırasında Setbaşından geçerken tesadüfen denk geldim bende..
Bursalılar bilir orası 2 şerittir Setbaşına giderken trafik sıkışıktır ama dönerken o kadar sıkışıklık olmaz..
Hamdi abimde boş bulunca gazı açmaya tam başlamışki araba 2 şeritli o yoldan U yapmaya kalkmış motoru durduramayınca kafa kafaya girmişler
Hamdi abim tam bilmiyorum bilenlerin sölediğine göre dondurma almaya yada eczaneye ilaç almaya giderken oldu kaza..
Şansızlık bu ya daha abimiz 3 gün önce evlenmişti..
Mutluluğunu üzerinden atmadan kaza yaptı..
İsmen tanımayanlara şöle söleyim..
Hamdi abinin motoru CBR 600 RR Movistarr..
Plakası 16-RR-600..
Sevgili Hamdi abime acil şifalar diliyorum çok büyük geçmiş olsun Allahım onu bize bağışladı
Sizlerde dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar... _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
geçmiş olsun , Setbaşında o U dönüşü hep yapıyorlar... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
abi geçmiş olsun allaha şükür kırıkla atlatmış.
acil şifalar diliyorum hamdi bey e _________________ Büyüyünce zx10r
+
Ama ondan önce Kum Rengi 636
Şimdi ise Turuncu Hyosung GT 250 R
Valla gördüğümde ne düşündüğümü bile şaşırdım..
İçimden inşallah o değildir diyorum ama bi taraftanda başkası olsa ne olur oda motorcu/insan..
Yerde terliklerini görünce çok üzüldüm biri caddenin ortasında biri kenarındaydı
Motordada kafa ve sol grenajdan eser yok..
Neyseki ucuz atlattı abimiz _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
ilk önce geçmiş olsun diyorum..
ve yarın gazetelerde başlık aynen böyle..yine motor kazası..işte millette motor tehlikeli,motora binilmez,şeytan icadı falan filan demeye başlıcaklar.ama o arabanın orda u dönüşünün yasak olduğu yerde u dönüşü yaptığını bilmiyorlar ki.......herşeyi motorun üstüne atmaya alışmışlar.... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
racingdelisi, Valla gazeteci yoktu kardeş..Polis bile arabayı tutanak aldıktan sonra saldı
Sonra polis kendide gitti motor hala yerdeydi parçaları topladık arabaya koyup yolladık.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Tarih: 25.08.2007 - 06:21 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah. _________________ Sizi Diğerlerinden Farksız Yapmaya Bütün Gücüyle Gece Gündüz Çalışan Bir Dünyada, Kendin Olarak Kalabilmek, Dünyanın En Zor Savaşını Vermek Demektir. Bu Savaş Bir Başladı Mı, Artık Hiç Bitmez!...
Tarih: 25.08.2007 - 10:07 Mesaj konusu:
society, çok geeçmiş olsun Allah onu eşine size ve daha sonrada tüm motorcu kardeşlerine bağışlamış.. durumu hakkında bilgi edinirsen yine burdan bize iletmeyi unutma.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız