mrb MDli arkadşlar çoooook uzun zamandır evimde(izmir) değilim ve doğal olarakta internetten
Md den falan uzak kaldım...
27-28 gün önce falan manisadan salihliye giderken viraj kaydırdık motoru ve baya sürüklendik sonrası hastahane falan .
ben kazayı kısaca özetlim...
izmirden arkadaşla beraber çıktık bu arada korumalar full. onlar olmasaydı şimdi bende yoktum
neyse 15 dk içinde manisaya vardık. arkadaşlarla hoş beş sohbet falan
ee aramızda ünivlerine yeni yerleşenlerde var bi ıslatalım dedik. ben motoru kullanıcağımdan 1den sonra arkadaşlara eşlik
etmedim... sonra ben ailemi aradım haber verdim ben 10-15 gün kadar tatil falan yapıcam dedim zaten amacımız denizlideki
arkadaşlarıda alıp kuşadasına gitmekti..
herneyse saat bu arada 22:45 falan bizim denizli yolculuğu başladı
3 motoruz 5 kişiyiz
alaşehire geldik geliyoruz derken bu arada hızlarımız 95-100km fazla asılmıyorum çünkü aramızda harbiden gaza gelicek deliler var.
bi benzinliğe girdik benim artçı başladı ''bırak rampaya kadar ben kullanim'' falan
güç bela verdim makinayı
virajı yaklaşık bi 150-200 metreden gördüm ve kaza gözümde canlandı..
ben arkadaşımı aslımaya başladı viraja yatar yatmaz hızımızn 130dan 80e kadar inmesi lazım ve bu inerken
muahakki motor kıç atıcak ve akan bi trafik te var... ve gerizekalıda birazda alkol
ben bi zaman sonra onu bıraktım heycan yapmasın virajda diye
yattıkta yattık
hızımızı dolayısıyla en sağdan orta şeride yaklaştık bu gerizekalı yapıştı gaza toparlim diye
zaten o yüklenir yüklenmez motor ben burdayım dedi ve gümbürtü başladı biz en sağdan sola doğru kaymaya başladık karşı şeritten kayarak geçtik verilmiş sadakımız varmış o ara karşı şerit bomboştu
sonra cumburlap tarla kaymak bitti artık yuvarlanıyoruz...
ben ondan önce atladım motordan ve korumaların üstünde güvenli bi şekilde sürüklendim ve durdum
bi nefes aldım şok falan da yok kalktım bi baktım arkadaşım kafasını tarlada sürüklerken toprağa kazımış bi ara korktum
soğuk kanlı oldum kaldırdım yaşıyor hiç bişiyi de yok
salak gibi sırıtıyor bi tokat çıkardım kendine geldi
sonra arkadaki arkadaşlar durdu kazanın sıcaklığıyla hiç bişiy anlayamadım
sol bileğim zedelenmiş
sol ayağım biraz ezilmiş ve onun üzerinde sürüklendiğim için derin yaralar olmuş
mal canın yoncasıdır diyerek motoruma baktım hastahanenin camında
oda melül melül bana bakıyor ''hem kendine hem bana kıydın''dercesine
o da haklı arkadaşım diye kıramadım verdim gidonu ama yapmamalıydım
ama kaza işte geldi oldu bitti geçti gitti ve yaşıyorum sapsağlamım
ve bu sayfaya yeninden yorum bırakmaktan çok mutluyum...
sabır gösterip sonuna kadar okuyanlara çok tşkkür ederim _________________ [img:2646474ae6]http://img62.imageshack.us/img62/9748/imzaasz0.jpg[/img:2646474ae6]
bundan sonra motorunu başkasına vermezsin.birde alkol alana vermezsin tabi.......hadi geçmiş olsun....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 25.08.2007 - 00:09 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun ara şerit boş olmasaydı vay halinize allah korumuş .. bide birşey sorucam güvenli şekilde nasıl sürüklendin _________________ & FZ6 FAZER 07 ABS &
& polaris atv,snowbike service&
www.showmarin.net
Kayıt: May 04, 2007 Mesajlar: 523 Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın
Tarih: 25.08.2007 - 00:17 Mesaj konusu:
yazdıkların için sağolun arkadşlar
kaansanver demiş ki:
Geçmiş olsun ara şerit boş olmasaydı vay halinize allah korumuş .. bide birşey sorucam güvenli şekilde nasıl sürüklendin
şu şekil
sırtımda dirseklerimde ve dizlerimde eee tabi kask ta var
ben motorun devrilceğini anladığımın sırt üstü düşücek şekilde motordan atladım
pantolonumun kemerinin üstündede belime sardığım tekmelik(futboldan hatırlayın) tarzında koruma vardı
onlara güvenerek üstüne düştüm ve sırt üstü asfaltta kayamaya başladım
kazada soğuk kanlı olduğum için heycan ve telaş yapmadan sakince durdum
olay bu yanii...
((zamanında babam motora binmeden düşmesini öğretmişti.. onlar yardımcı oldu)) _________________ [img:2646474ae6]http://img62.imageshack.us/img62/9748/imzaasz0.jpg[/img:2646474ae6]
Tarih: 25.08.2007 - 00:20 Mesaj konusu:
büyük geçmiş olsun kardeş ucuz atlatmışsın.bizim Türk milleti böle işte hayatı hafife alıyo canının kıymetini bilmiyo.niye veriyosun sen alkollü adama ya!Bişeylerin kıymetini kaybetmeden öğrenemiyoruz.Dua edin allah sizi bize bağışlamış tekrar.bende babamı motor kazasında kaybettim o da alkollüydü.fazla da içmemişti senin kadar işte.o gün motoru vermemek için çok direndim ama başaramadım.ve onu kaybettik.eminol bi dahakine bu kadar ucuz atlatmazsın inşallah bidahaki olmaz.tekrar geçmiş olsun.
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 25.08.2007 - 00:22 Mesaj konusu:
nzmhkmt, Unutmamışsın canım kardeşim detaylıca konuşuruz msn'den Allah korumuş tecrübelerini konuşturmuşsun tebrikederim. Tekrar geçmişler olsun. _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: May 04, 2007 Mesajlar: 523 Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın
Tarih: 25.08.2007 - 00:24 Mesaj konusu:
slayer2694 demiş ki:
büyük geçmiş olsun kardeş ucuz atlatmışsın.bizim Türk milleti böle işte hayatı hafife alıyo canının kıymetini bilmiyo.niye veriyosun sen alkollü adama ya!Bişeylerin kıymetini kaybetmeden öğrenemiyoruz.Dua edin allah sizi bize bağışlamış tekrar.bende babamı motor kazasında kaybettim o da alkollüydü.fazla da içmemişti senin kadar işte.o gün motoru vermemek için çok direndim ama başaramadım.ve onu kaybettik.eminol bi dahakine bu kadar ucuz atlatmazsın inşallah bidahaki olmaz.tekrar geçmiş olsun.
tşkkür ederim yazdıkların için
çok üzüldüm baban içinn
kulağım küpe oldu artık
rakı şisesinin kapağı kadarda içsem bisiklete bile binmicem _________________ [img:2646474ae6]http://img62.imageshack.us/img62/9748/imzaasz0.jpg[/img:2646474ae6]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız