Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaza yaptım iyileştim aranıza geri döndüm

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaza yaptım iyileştim aranıza geri döndüm

kaza yaptım iyileştim aranıza geri döndüm
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 24.08.2007 - 23:54    Mesaj konusu: kaza yaptım iyileştim aranıza geri döndüm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrb MDli arkadşlar çoooook uzun zamandır evimde(izmir) değilim ve doğal olarakta internetten
Md den falan uzak kaldım...
27-28 gün önce falan manisadan salihliye giderken viraj kaydırdık motoru ve baya sürüklendik sonrası hastahane falan .
ben kazayı kısaca özetlim...
izmirden arkadaşla beraber çıktık bu arada korumalar full. onlar olmasaydı şimdi bende yoktum
neyse 15 dk içinde manisaya vardık. arkadaşlarla hoş beş sohbet falan
ee aramızda ünivlerine yeni yerleşenlerde var bi ıslatalım dedik. ben motoru kullanıcağımdan 1den sonra arkadaşlara eşlik
etmedim... sonra ben ailemi aradım haber verdim ben 10-15 gün kadar tatil falan yapıcam dedim zaten amacımız denizlideki
arkadaşlarıda alıp kuşadasına gitmekti..
herneyse saat bu arada 22:45 falan bizim denizli yolculuğu başladı
3 motoruz 5 kişiyiz
alaşehire geldik geliyoruz derken bu arada hızlarımız 95-100km fazla asılmıyorum çünkü aramızda harbiden gaza gelicek deliler var.
bi benzinliğe girdik benim artçı başladı ''bırak rampaya kadar ben kullanim'' falan
güç bela verdim makinayı
virajı yaklaşık bi 150-200 metreden gördüm ve kaza gözümde canlandı..
ben arkadaşımı aslımaya başladı viraja yatar yatmaz hızımızn 130dan 80e kadar inmesi lazım ve bu inerken
muahakki motor kıç atıcak ve akan bi trafik te var... ve gerizekalıda birazda alkol
ben bi zaman sonra onu bıraktım heycan yapmasın virajda diye
yattıkta yattık
hızımızı dolayısıyla en sağdan orta şeride yaklaştık bu gerizekalı yapıştı gaza toparlim diye
zaten o yüklenir yüklenmez motor ben burdayım dedi ve gümbürtü başladı biz en sağdan sola doğru kaymaya başladık karşı şeritten kayarak geçtik verilmiş sadakımız varmış o ara karşı şerit bomboştu
sonra cumburlap tarla kaymak bitti artık yuvarlanıyoruz...
ben ondan önce atladım motordan ve korumaların üstünde güvenli bi şekilde sürüklendim ve durdum
bi nefes aldım şok falan da yok kalktım bi baktım arkadaşım kafasını tarlada sürüklerken toprağa kazımış bi ara korktum
soğuk kanlı oldum kaldırdım yaşıyor hiç bişiyi de yok
salak gibi sırıtıyor bi tokat çıkardım kendine geldi
sonra arkadaki arkadaşlar durdu kazanın sıcaklığıyla hiç bişiy anlayamadım
sol bileğim zedelenmiş
sol ayağım biraz ezilmiş ve onun üzerinde sürüklendiğim için derin yaralar olmuş
mal canın yoncasıdır diyerek motoruma baktım hastahanenin camında
oda melül melül bana bakıyor ''hem kendine hem bana kıydın''dercesine
o da haklı arkadaşım diye kıramadım verdim gidonu ama yapmamalıydım
ama kaza işte geldi oldu bitti geçti gitti ve yaşıyorum sapsağlamım
ve bu sayfaya yeninden yorum bırakmaktan çok mutluyum...

sabır gösterip sonuna kadar okuyanlara çok tşkkür ederim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekrardan cook gecmıs olsun senı tekrar aramızda ve paylasımda gormek guzel.bırdaha boyle seyler yasamaman dılegımızle aeo. Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aramıza dönmene sevindim. Umarım tekrarı yaşanmaz...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bundan sonra motorunu başkasına vermezsin.birde alkol alana vermezsin tabi.......hadi geçmiş olsun.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaansanver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun ara şerit boş olmasaydı vay halinize allah korumuş .. bide birşey sorucam güvenli şekilde nasıl sürüklendin ? Çok gülüyorum
Başa dön
kaansanver Çevrimdışı kaansanver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nzmhkmt, Büyük geçmiş olsun kardeşim..
Desdemona
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun..

** İnandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanmaya başlarsın.. **
Başa dön
Desdemona Çevrimdışı Desdemona Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazdıkların için sağolun arkadşlar

kaansanver demiş ki:
Geçmiş olsun ara şerit boş olmasaydı vay halinize allah korumuş .. bide birşey sorucam güvenli şekilde nasıl sürüklendin ? Çok gülüyorum

şu şekil
sırtımda dirseklerimde ve dizlerimde eee tabi kask ta var
ben motorun devrilceğini anladığımın sırt üstü düşücek şekilde motordan atladım
pantolonumun kemerinin üstündede belime sardığım tekmelik(futboldan hatırlayın) tarzında koruma vardı
onlara güvenerek üstüne düştüm ve sırt üstü asfaltta kayamaya başladım
kazada soğuk kanlı olduğum için heycan ve telaş yapmadan sakince durdum
olay bu yanii...

((zamanında babam motora binmeden düşmesini öğretmişti.. onlar yardımcı oldu))
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nzmhkmt, Büyük geçmiş olsun kardeş..
Alkollü binmeyin şu lanet olası motorlara Sinirlendim
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR demiş ki:
nzmhkmt, Büyük geçmiş olsun kardeşim..

çok sağol Ahmet abicim (ismi unutmamışdır inşallah)
Desdemona demiş ki:
geçmiş olsun..

tşkler çok sağol dostum
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun kardeş ucuz atlatmışsın.bizim Türk milleti böle işte hayatı hafife alıyo canının kıymetini bilmiyo.niye veriyosun sen alkollü adama ya!Bişeylerin kıymetini kaybetmeden öğrenemiyoruz.Dua edin allah sizi bize bağışlamış tekrar.bende babamı motor kazasında kaybettim o da alkollüydü.fazla da içmemişti senin kadar işte.o gün motoru vermemek için çok direndim ama başaramadım.ve onu kaybettik.eminol bi dahakine bu kadar ucuz atlatmazsın inşallah bidahaki olmaz.tekrar geçmiş olsun.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nzmhkmt, Unutmamışsın canım kardeşim detaylıca konuşuruz msn'den Allah korumuş tecrübelerini konuşturmuşsun tebrikederim. Bravo Tekrar geçmişler olsun. Göz kırpıyorum
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694 demiş ki:
büyük geçmiş olsun kardeş ucuz atlatmışsın.bizim Türk milleti böle işte hayatı hafife alıyo canının kıymetini bilmiyo.niye veriyosun sen alkollü adama ya!Bişeylerin kıymetini kaybetmeden öğrenemiyoruz.Dua edin allah sizi bize bağışlamış tekrar.bende babamı motor kazasında kaybettim o da alkollüydü.fazla da içmemişti senin kadar işte.o gün motoru vermemek için çok direndim ama başaramadım.ve onu kaybettik.eminol bi dahakine bu kadar ucuz atlatmazsın inşallah bidahaki olmaz.tekrar geçmiş olsun.

tşkkür ederim yazdıkların için
çok üzüldüm baban içinn
kulağım küpe oldu artık
rakı şisesinin kapağı kadarda içsem bisiklete bile binmicem
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Üzgünüm
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR demiş ki:
geçmiş olsun Üzgünüm

tşkkür ederim
saoğlun
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal