Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kara oğlanımı düşürdüler

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kara oğlanımı düşürdüler

Kara oğlanımı düşürdüler
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:38    Mesaj konusu: Kara oğlanımı düşürdüler Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar dün sabah evden çıktığım da bi de ne göreyim benim kara oğlanın (ZZR1100) sağ yanağı (grenaj) çizik dolu. Dünya başıma yıkıldı sanki.Benim gözümden bile iyi baktığım, kendime pantolon almayıp ona lastik aldığım, şampuan almayıp ona en iyi yıkama jelleri pasta cilalar aldığım, bi dediğini iki etmediğim kara oğlanım ağlıyor karşımda.

...................... nın birisi üzerine binmiş heralde ağırlığını kaldıramayıp düşürmüş saağ tarafa. çizik her tarafı küçük bir de çatlak var.Kollarıma jiletle faça atsalardı daha iyiydi ; en azından korurdum kendimi ama bizim oğlan savunmasız öylece duruyo oracıkta.

Bir gün önce de 2 saat uğraştım yıkadım pakladım tertemiz yaptım, cilaladım, gözlerinin içi ışıl ışıl olmuştu. Ama şimdi gözyaşları dinmiyor onunda benimde.

Sözüm odur ki arkadaşlar sakın sakın haa başkasının hele de tanımadığınız birinin makinasına oturmayın mümkünse emanet de almayın. Canımız gibi iyi baktığımız makinalarımızın başına ufacık birşey gelse kahroluyoruz üzüntüden. Bu yüzden makinasını satan arkadaşlarım bile oldu benim.
ne kimsenin motoruna oturun ne de kendi motorunuza oturtun arkadaşlar.Benim canım yandı sizin yanmasın. İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay şer....szler geçmiş olsn.kapalı garaj şart ya.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kendi motoruma olmuş gibi üzüldüm inan. Onlar bizim canlarımız ya...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li demiş ki:
Kendi motoruma olmuş gibi üzüldüm inan. Onlar bizim canlarımız ya...

+1 Beğenmedim

geçmiş olsun Beğenmedim
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EMRE21
Üye
Üye

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diyarbakırda ZZR 1100 varmış da ben hiç görmemişim. Sanırım şehir içinde pek gezmiyorsun yoksa benden kaçmaz. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten. Garaja bırak bence motoru
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, walla ıcım parcalandı yawww cok duygusal yazmıssın yaaa ama gecmıs olsun kara oglanada sanada soylenecek laf yok dallamalara kendı motorları olsa ustune bınıp gezmeye kıyamazlar yaw
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 25.08.2007 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki oturmayız, oturtmayız...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

Bi araştır soruştur sağı solu zanlıları bulursun belki. Büyük ihtimal veletlerin işide olabilir ya. Neyse geçmiş olsun.

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Ante demiş ki:
peki oturmayız, oturtmayız...

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum abi gece gece iii güldürdün beni.
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.08.2007 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsn dostum çok içten yazmışsın kara oglana selamlar Bravo Çok gülüyorum
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabusa_girl
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.08.2007 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzüldüm walla geçmiş olsun Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
hayabusa_girl Çevrimdışı hayabusa_girl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KORGeneral
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İngiltere-Exeter

MesajTarih: 25.08.2007 - 02:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en sini rolduğum şey bu da. Bıraktığın yerde özellikle veletler üstüne binip "ııın uunn" sesler çıkarmaz mı bi de. Kaç kez ciddi kavganın eşiğinden döndüm.

Motoru düşürüp bide kaçmmış dimi adi Sinirlendim
panter-tr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.08.2007 - 05:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, geçmiş olsun.

Başa dön
panter-tr Çevrimdışı panter-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 25.08.2007 - 06:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçenlerde gezmeye gidiyorum motora atladım baktım çok tozlanmış yol üstündeki yıkama yağlama servisine saptım pek gittiğim bir yer de değildi. Arap kıvırcık saçlı 38 yaşlarında biri geldi hemen -kaç yapıyo bu dedi 300 dedim söylediği kelime -hadi be sende oldu ardından -Kaç lira falan sonra üzerine binmeye kalktı, Abi binme dememe rağmen atladı üzerine inerken ayağı yetişmiyor zor bela indi aşağıya Bende -Abi sana binme demedimmi inmesini bile beceremiyorsun üstünede yakışmadın zaten dedim bozuldu gitti ilerden bana laf sokuyor -Senin yaşın kadar motora bindim ben -Bir inatla motor aldım falan. Bir daha oraya gitmedim sordum işi bıraktırmışlar.
Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 25.08.2007 - 07:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim brandasız açıkta motor bırakmamak lazım bizim apartmandaki veletler motorun ilk günlerinde benim brandayı kaldırıp alarm çalınca tüyüyolardı tabi bende balkondan laaaan diye uzun sesler çıkarınca iyice tırsıyolardı bırak üstüne binmeyi Delirdim
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 25.08.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ironman666, gercekten uzuldum Üzgünüm
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal