Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 25.08.2007 - 00:38 Mesaj konusu: Kara oğlanımı düşürdüler
Arkadaşlar dün sabah evden çıktığım da bi de ne göreyim benim kara oğlanın (ZZR1100) sağ yanağı (grenaj) çizik dolu. Dünya başıma yıkıldı sanki.Benim gözümden bile iyi baktığım, kendime pantolon almayıp ona lastik aldığım, şampuan almayıp ona en iyi yıkama jelleri pasta cilalar aldığım, bi dediğini iki etmediğim kara oğlanım ağlıyor karşımda.
...................... nın birisi üzerine binmiş heralde ağırlığını kaldıramayıp düşürmüş saağ tarafa. çizik her tarafı küçük bir de çatlak var.Kollarıma jiletle faça atsalardı daha iyiydi ; en azından korurdum kendimi ama bizim oğlan savunmasız öylece duruyo oracıkta.
Bir gün önce de 2 saat uğraştım yıkadım pakladım tertemiz yaptım, cilaladım, gözlerinin içi ışıl ışıl olmuştu. Ama şimdi gözyaşları dinmiyor onunda benimde.
Sözüm odur ki arkadaşlar sakın sakın haa başkasının hele de tanımadığınız birinin makinasına oturmayın mümkünse emanet de almayın. Canımız gibi iyi baktığımız makinalarımızın başına ufacık birşey gelse kahroluyoruz üzüntüden. Bu yüzden makinasını satan arkadaşlarım bile oldu benim.
ne kimsenin motoruna oturun ne de kendi motorunuza oturtun arkadaşlar.Benim canım yandı sizin yanmasın. _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Diyarbakırda ZZR 1100 varmış da ben hiç görmemişim. Sanırım şehir içinde pek gezmiyorsun yoksa benden kaçmaz. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten. Garaja bırak bence motoru _________________ мα∂єм υукυ уαяı öℓüм, ¢αηıмα gє¢є∂ιя кαѕтє∂єη...
Tarih: 25.08.2007 - 00:56 Mesaj konusu:
ironman666, walla ıcım parcalandı yawww cok duygusal yazmıssın yaaa ama gecmıs olsun kara oglanada sanada soylenecek laf yok dallamalara kendı motorları olsa ustune bınıp gezmeye kıyamazlar yaw _________________ DİkkAt DikkAt MoToRsİkLeT MaNyAğI YaYaN GiTmEsİ ZaRrLıDıR!!!!!
syshackers@hotmail.com
en sini rolduğum şey bu da. Bıraktığın yerde özellikle veletler üstüne binip "ııın uunn" sesler çıkarmaz mı bi de. Kaç kez ciddi kavganın eşiğinden döndüm.
Motoru düşürüp bide kaçmmış dimi adi _________________ Suzuki GSXR 1000, Honda CBR 900 RR, Kawasaki ZX6R, Yamaha R6, Dragstar 650, Virago 535, Yamaha fzr 600, Aprilia RS 125
Tarih: 25.08.2007 - 05:34 Mesaj konusu:
ironman666, geçmiş olsun. _________________ Sizi Diğerlerinden Farksız Yapmaya Bütün Gücüyle Gece Gündüz Çalışan Bir Dünyada, Kendin Olarak Kalabilmek, Dünyanın En Zor Savaşını Vermek Demektir. Bu Savaş Bir Başladı Mı, Artık Hiç Bitmez!...
Geçenlerde gezmeye gidiyorum motora atladım baktım çok tozlanmış yol üstündeki yıkama yağlama servisine saptım pek gittiğim bir yer de değildi. Arap kıvırcık saçlı 38 yaşlarında biri geldi hemen -kaç yapıyo bu dedi 300 dedim söylediği kelime -hadi be sende oldu ardından -Kaç lira falan sonra üzerine binmeye kalktı, Abi binme dememe rağmen atladı üzerine inerken ayağı yetişmiyor zor bela indi aşağıya Bende -Abi sana binme demedimmi inmesini bile beceremiyorsun üstünede yakışmadın zaten dedim bozuldu gitti ilerden bana laf sokuyor -Senin yaşın kadar motora bindim ben -Bir inatla motor aldım falan. Bir daha oraya gitmedim sordum işi bıraktırmışlar.
Tarih: 25.08.2007 - 07:35 Mesaj konusu:
geçmiş olsun kardeşim brandasız açıkta motor bırakmamak lazım bizim apartmandaki veletler motorun ilk günlerinde benim brandayı kaldırıp alarm çalınca tüyüyolardı tabi bende balkondan laaaan diye uzun sesler çıkarınca iyice tırsıyolardı bırak üstüne binmeyi _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız