Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD de MSN yoluyla konuşan arkadaşların dikkatine...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD de MSN yoluyla konuşan arkadaşların dikkatine...

MD de MSN yoluyla konuşan arkadaşların dikkatine...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.08.2007 - 10:19    Mesaj konusu: MD de MSN yoluyla konuşan arkadaşların dikkatine... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar;
Dün başıma gelen talihsiz olay sonucu az daha pc mi parçalayacaktım. Olay şu;
MD den Tanışıpta MSN de muhabbet ettiğim enden insanlardan biri
Bu fotoğrafımı yeni çektirdim nasıl olmuş bi baksana? Diyerek Zip' li bi dosya attı. Bende kabul ederek açtım. Fakat bu msn den atılan bi virüsmüş. Bu virüsü açtığım an MSN de online olan herkese bu dosya aynen bu şekilde gidiyor.
Canım çok acayip sıkıldı. Kapatıyorum pc mi açıyorum tekrar virüs gönderiyor herkese.
Pc me format atmayı düşünürken aklıma bilgisayar kurdum canım kardeşim crazy_81 Emrah'ı aramak geldi. Bu arada tabi herkesi engellemek durumunda kaldım. Kimsenin mağdur olmaması açısından. O da bana aynen şunları söyledi.

1- Modem Resetlenecek, Kablosu hemen çıkarılacak
2- Başlat-Programlar-Donatılar-Sistem araçları-Sistem geri yükleme
(Sistemi geri yüklememi tavsiye etti)
3- Alınan Belgelerden aldığım Zip' li Belgeleri silmemi, Geri dönüşüm kusutusundan da silmemi söyledi.
4- Acilen Nod32 anti virüs sistemini bana tedarik etti. Ücreti hallolduktan sonra PC' m eski haline döndü.
Ama gerçekten çok korktum. Bu yüzden sizlere tavsiyem;
- En yakınınız dahi olsa ilk önce işinizi sağlama almadan herhangi bi dosya kabul etmeyin.
- Tanımadığınız mailleri açmayın.
- Acilen Lisanslı bi Nod32 Antivirüs sistemi tedarik edin. Daha ayrıntılı bilgi için crazy_81 nickli arkadaşımıza PM yoluyla ulaşabilirsiniz.

En son NighteXpresS tarafından 25.08.2007 - 10:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zagor_tenay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir/çeşme

MesajTarih: 25.08.2007 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sıtede boyle kotu nıyetlı ınsanların oldugunu sanmıyorum yada
olmasını ıstemıyorum gecmıs olsun dıkkat etmekte fayda sana bunu yapan arkadasta ayrıca bu topıgı takıp edıyorsa başı goge erdımı bunu cok merak edıyorum?????????
basıt ınsanlar=basıt ugraslar Beğenmedim
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 25.08.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, gelen fotolar cıplakmıydı barı degdımı kabul ettıgıne hehehehe ulenn cengızzz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 25.08.2007 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bu olay benimde başıma geldi ama md msn sinden değil normal msn den bana da bu benim yeni resimlerim dedi kabul ettim sonra virüs programı uyarı verdi benim virüs programım nod32 herkese bu parogramı tavsiye ederim çok güzel program

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.08.2007 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zagor_tenay,
Alıntı:

sana bunu yapan arkadasta ayrıca bu topıgı takıp edıyorsa başı goge erdımı bunu cok merak edıyorum?????????
basıt ınsanlar=basıt ugraslar

Bu dosyayı atan arkadaş çok temiz kalpli MD de saygın biri. Kesinlikle art niyetli yapacağını sanmıyorum.
Bu öyle bi virüs ki o dosyayı açtığın an herkese Sana gelen yazının ve zipli dosyanın aynısı gidiyor. Yani bana bu virüsü atan kişi de benim gibi mağdur biri. Dur bakalım o kimden aldı bu virüsü İyi fikir
Bende MD de bu karaktere sahip birinin olmadığına adım gibi eminim. Bravo

10UR1, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Onur abi. Fotoğrafı açamıyorsun ki. Direk pc nin içine virüs giriveriyor. Çıplakmıydı, Değilmiydi bilemiyecem valla Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Ama içimde de kaldı ne yalan söyliyim Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 25.08.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, Cengiz bende 1 hafta önce format attırarak kurtulabildim. Büyük geçmiş olsun birde benim makinada bütün işimle ilgili bilgiler vardı onları geri yükleyebilmek gerçekten çok sıkıntılı oldu. bende nod32 kullanıyorum şimdi. inşallah başımıza birdaha gelmez.
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.08.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçengün benimde başıma geldi aynısı...O arkadaşın hiçbir kabahati yok emin olabilirsiniz..3 hafta önce bu virüs yayılmaya başladı ...en güzeli önlem almak
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 25.08.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, herzaman yanın dayım abı tesekkure gerek bıle yok Bravo
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.08.2007 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, Bu arada teşekkür ederim abicim Çok gülüyorum Bak topice yazmayı unutmuşum Çok gülüyorum
Başa dön
zagor_tenay
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir/çeşme

MesajTarih: 25.08.2007 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlasılan bu konuda baya dertlıymısız de haberımız yokmus ortak bılgı alacagımız ve msn den gelen vıruslere karsı onlem alacagımız bır topık olsunda baska ınsanlar ın canı yanmasın Bravo
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.08.2007 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada ınsanlar farkına varmadan bılgısayarlarına vurus bulasa bılıyo ve msn den berı pencere acıp ıstedıgı kısıye gıdıyo tabı msn sahıbının haberı yok ınsanları suclamamakta gerekıyo... ama bu ısı bılınclı yapanlarda var sız onlar bana yollayın arada bı canım sıkılıyo Çok gülüyorum
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 25.08.2007 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, aynı olayla bende karsılastım bır kız arkadasımdan yenı cekındıgım cıplak fotolar bır goz atsana dıye geldı o an napıcagımı sasırdım hehhe Gülümsüyorum aha dedım super Gülümsüyorum tabıkı reddettım ama bu laflara aldanan bır suru arkadasım bu sorunları yasadı Gülümsüyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.08.2007 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zagor_tenay, bu konuda sıze yardım edebılırım

NiGhTeXpReSs, abı sen benı hep unutuyosun zaten alıstım Çok gülüyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 25.08.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun Cengiz cim. Alicengiz oyunlarına gelme sakın Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 25.08.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, Bana gelmedi senden birşey.Bende isterim gelebiyorsa gelsin savunma güçlü Çok gülüyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal