Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 24 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma ( Fotoğrafları )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 24 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma ( Fotoğrafları )

İzmir MD 24 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma ( Fotoğrafları )
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 26.08.2007 - 13:27    Mesaj konusu: İzmir MD 24 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma ( Fotoğrafları ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine muhteşem bir İzmir MD Punta Cafe buluşması oldu.Her zaman ki gibi kalabalık sohbet dolu ve çok keyifli bir akşamdı.Aramıza Konya MD organizatörü "capadelcapo" yani Şükrü arkadaşımız ve yine Konya MD den sempatik (Hüseyin) arkadaşımız da katıldı.Kendilerine bu güzel ziyaretleri için çok teşekkür ederiz......

Her hafta Punta Cafe sonrası bir yerlere kaçıp eğleniyorduk bu haftaki adresimiz Venue OoZE Bar oldu....
Rabbit ve ben tavla turnuvamız skor kaRRdelen 5 Rabbit 1 ıce tea'nizi içtim saol Başkan Çok gülüyorum

Çoook seviyorum

Çoook seviyorum

Çoook seviyorum

Çoook seviyorum

İçen insan güzel insan Aziz Oran

Cici kızlar

cado29 şu meyveli pastamı al artık Öfkeliyim bak ölürsem gözüm açık gidicek İstemiyorum

Sarıların Yıldızı

Venue Ooze

Çoook seviyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 26.08.2007 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bır geceydı katılan herkese tesekkurler Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 26.08.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bravo her zamanki gibisin tebrikler..nur..seninde eline sağlık bu işi biliyosun Bravo Alkışlıyorum
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 26.08.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok güzel resimler eminim cok eglenmişsinizdir .... Alkışlıyorum
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 26.08.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herzaman ki gibi müthiş bir gece geçirdik.Uzun süreden beri hepberaber Ooze a gitmemiştik.Biz gerçekten eğlenmesini çok iyi biliyoruz yaa Bravo

O gece Konya MD 'den üyelerimiz capodelcapo ve sempatik'de bizlerle beraberdi.Sizleri tanımak güzeldi arkadaşlar..Tekrar bekleriz Bravo ...He unutmadan resimleri bekliyoruz... Çok gülüyorum

Yıldız_27,o gece elimden zor kurtuldu.Neyse ki Ooze 'da fena yakaladım..Benden kaçış yok ona göre sarıların yıldız Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

kaRRdelen,Nur'um fotolar herzaman ki gibi harika..Ellerine emeğine sağlık bitanem Çoook seviyorum

En son DeM@NDe tarafından 26.08.2007 - 13:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
DeM@NDe Çevrimdışı DeM@NDe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 26.08.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne güzel eğlemişiniz bende orda olmak isterdim Delirdim
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 26.08.2007 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen, len hem nasıl oynayacağını söyledim hem yenildim.Nasıl oldu demeyelim oldu işte Dil çıkarıyorum Konsantrasyonum bozuldu benim ,bilen biliyor Dil çıkarıyorum Delirdim Neyseeee...
SerkanCiftci
Üye
Üye

Nereden: sen nereden olmasını istersen

MesajTarih: 26.08.2007 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaRRdelen,ellerıne saglık konusturmusun yıne makınayı supersın Alkışlıyorum mukemmel bır geceydı cok eglendık Bravo herkese tesekkurler
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 26.08.2007 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık Nur'um Kar ım Delenim Çoook seviyorum Alkışlıyorum

Çok güzel ve sabırsız bir geceydi, uzun zamandır sizlerle doyasıya vakit geçirememiştim iyi oldu Gülümsüyorum Ama Ooze'daki grubun repertuarı bana göre yeterli değildi, Mehmet abimi de gaza getirip FEARRR of THE DAARRKK diye bağırdık ama çaldıramadık Beğenmedim Çok gülüyorum Delirdim

Konyalı dostlarımız, Hüseyin ve Şükrü tanıştığımıza memnun oldum, gerçi hüseyin ile önceden tanışmıştık, tazelenmiş oldu Dil çıkarıyorum
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 26.08.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maşallah diyelim, nazar değmesin beraberliğinize mutluluğunuza Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 26.08.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah nazardan saklasın güzel bir akşam olmuş yine Alkışlıyorum Alkışlıyorum Göz kırpıyorum
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 26.08.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir geceydi katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederim.
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 26.08.2007 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine Herzaman olduğu gibi süpersiniz Dostlarım.. Bravo Serkan nasıl bakıyorsun öyle abiii ya.. Gülümsüyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 26.08.2007 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooooh eğlence güzelmiş valla
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 26.08.2007 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel Bir Gece Olmuş Nur Ablam Ellerine Sağlıkkk
Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal