Tarih: 26.08.2007 - 13:27 Mesaj konusu: İzmir MD 24 Ağustos Cuma Punta Cafe Buluşma ( Fotoğrafları )
Yine muhteşem bir İzmir MD Punta Cafe buluşması oldu.Her zaman ki gibi kalabalık sohbet dolu ve çok keyifli bir akşamdı.Aramıza Konya MD organizatörü "capadelcapo" yani Şükrü arkadaşımız ve yine Konya MD den sempatik (Hüseyin) arkadaşımız da katıldı.Kendilerine bu güzel ziyaretleri için çok teşekkür ederiz......
Her hafta Punta Cafe sonrası bir yerlere kaçıp eğleniyorduk bu haftaki adresimiz Venue OoZE Bar oldu....
Rabbit ve ben tavla turnuvamız skor kaRRdelen 5 Rabbit 1 ıce tea'nizi içtim saol Başkan
İçen insan güzel insan Aziz Oran
Cici kızlar
cado29 şu meyveli pastamı al artık bak ölürsem gözüm açık gidicek
Herzaman ki gibi müthiş bir gece geçirdik.Uzun süreden beri hepberaber Ooze a gitmemiştik.Biz gerçekten eğlenmesini çok iyi biliyoruz yaa
O gece Konya MD 'den üyelerimiz capodelcapo ve sempatik'de bizlerle beraberdi.Sizleri tanımak güzeldi arkadaşlar..Tekrar bekleriz ...He unutmadan resimleri bekliyoruz...
Yıldız_27,o gece elimden zor kurtuldu.Neyse ki Ooze 'da fena yakaladım..Benden kaçış yok ona göre sarıların yıldız
kaRRdelen,Nur'um fotolar herzaman ki gibi harika..Ellerine emeğine sağlık bitanem _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
En son DeM@NDe tarafından 26.08.2007 - 13:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
kaRRdelen, len hem nasıl oynayacağını söyledim hem yenildim.Nasıl oldu demeyelim oldu işte Konsantrasyonum bozuldu benim ,bilen biliyor Neyseeee... _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 26.08.2007 - 14:04 Mesaj konusu:
Ellerine sağlık Nur'um Kar ım Delenim
Çok güzel ve sabırsız bir geceydi, uzun zamandır sizlerle doyasıya vakit geçirememiştim iyi oldu Ama Ooze'daki grubun repertuarı bana göre yeterli değildi, Mehmet abimi de gaza getirip FEARRR of THE DAARRKK diye bağırdık ama çaldıramadık
Konyalı dostlarımız, Hüseyin ve Şükrü tanıştığımıza memnun oldum, gerçi hüseyin ile önceden tanışmıştık, tazelenmiş oldu _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Yine Herzaman olduğu gibi süpersiniz Dostlarım.. Serkan nasıl bakıyorsun öyle abiii ya.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tarih: 26.08.2007 - 17:21 Mesaj konusu:
Güzel Bir Gece Olmuş Nur Ablam Ellerine Sağlıkkk _________________ Armanı Takp Ettn Dştn Uzn Yollra Blsydn Yine Gidrdn Ucnda Ölüm Ols! Efendi! Deliknlı Gelmzki Hç Bnzri Sen KafKaf'ı Brakmdn Yirmibir Yıldan Bri Şrfsz Kör Krşna Göğüs Gersk HpmzAcı Çekmek ÖZGÜR'lükse ÖZGÜR Olduk He
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız