Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - slm arkadaşlar YARDIM BEKLİYORUM

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

slm arkadaşlar YARDIM BEKLİYORUM

slm arkadaşlar YARDIM BEKLİYORUM

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
monster28
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.08.2007 - 20:45    Mesaj konusu: slm arkadaşlar YARDIM BEKLİYORUM Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dans [b]

ARKADAŞLAR BENDE BİR MOTOR TUTKUNUYUM SENELERDEN BERİ MOTOR TUTKUMU YENMEYE ÇALIŞTIM VE
MOTOR ALMADIM AMA ARTIK DAYANAMIYORUM VE BAŞLANGIÇ OLARAK BİR 250CCLİK MOTOR ALMAYI
DÜŞÜNÜYORUM AMA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM RAMZEY QM250 KEEWAY KANUNİ ARASINDA KARAR VEREMEDİM HANGİSİNİ SORUN ÇIKARMADAN KULLANABİLİRİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Başa dön
monster28 Çevrimdışı monster28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 26.08.2007 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle aramıza hoşgeldin kanuninin hangi modeli arasında kaldın
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 26.08.2007 - 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

monster28 aramıza hoşgeldin, arama butonunu kullanarak başlangıç için düşündüğün motorlar hakkında araştırma yapabilirsin Bravo
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
monster28
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.08.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KANUNİNİN SEYHAN 250CC LİGİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜM
AMA BİLEMİYORUM
Başa dön
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.08.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim şahsi fikrim kanuni derim ayrıca forumlara büyük harfle yazmak yasak adamım onuda düzeltirsen sevinirim
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 26.08.2007 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

monster28, Arkadasım ben kanuni seyhan250 ccyi sana tavsiye etmem cünkü üretimi durduruldugu icin parca sorunu yasayacaksın. Ama kanuni tiger olabilir ona sıcak bakmıosan ramzeyQM250 al derim ben tabi ki de sen bilirsin yine.
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 26.08.2007 - 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Öncelikle aramıza hoş geldin seyhan 250 şuan yedek parça sorunu yaşıyor 2 ay gibi bi sürede geliyor ve gelen parçada uyum sağlamıyor seyhan 250 yi geç artık bence 2 müşterim bu yüzden madur oldu biri perte çıkardı ve öbür müşterim için gün doğdu diyeyim. Ramzey QM250 ile mondial mct250 yi bi karşılaştır ha birde kanuni tigerede yaklaşmasan iyi olur dediklerimi lütfen değerlendir sorun yaşamssın kesinlikle
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.08.2007 - 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

monster28, Arkadasım ben kanuni seyhan250 ccyi sana tavsiye etmem cünkü üretimi durduruldugu icin parca sorunu yasayacaksın.

aa bak bunu bilmiyodum adamım sağol sölediğin için ya yanlış yönlendirmeyelim arkadaşı sonra tavsiye ettiğin motor bumuydudemesin
Başa dön
monster28
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagolun ilginiz için öncelikle siz bu işi benden daha iyi biliyorsunuz bendeki
motor tutkusu motorla ilgili pek bilgim yok işin dogrusu ramzey qm250 için bana bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Başa dön
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ramzey qm250

TEKNİK ÖZELLİKLER
Boyutlar 2120 mm x 760 mm x 1125 mm
Benzin Motor Tİpi Çift Silindirli 4 Zamanlı Hava Soğutmalı
Silindir Hacmi 233 cc
Sıkıştırma Oranı 9.2 : 1
Motor Gücü 14 kw. / 8500 rpm
Çalıştırma Tipi Elden Marşlı
Max. Hız 110 Km / h
Ekonomik Yakıt Tüketimi 2.3 Lt. / 100 Km.
Arka Lastik Ebat 130/90 - 15
Ön Lastik Ebat 110/90 - 16
Şanzıman / Debriyaj 5 Vites / Islak - Çoklu
Ön Fren Disk
Arka Fren Tambur
Yağlama Tipi Basınç / Püskürtme
Ateşleme Elektronik CDI
Akü 12 W / 9 Ah
Ön Süspansiyon Teleskopik
Arka Süspansiyon Hidrolik Çift Amortisör
Yakıt Tank Kapasitesi 10 Lt.
Ağırlık 140 Kg.

Chopper 250 CC: Çift silindirli ve el kitabına göre 14.8 kw (20 hp) gücünde. Depo üzerinde benzin göstergesi var (ibreli) ayrıca sol/sağ sinyal, boş vites ve uzun hüzme ışık göstergeleri de depo üzerinde. Gidon üzerinde ortada km saati, solda akü sarj göstergesi, sağda ise devir saati var. İlk çalıştırmada (elektrik marşlı) cikleyi çekerek çalıştırdım ve genelde bir basışta çalışıyor. bir kaç dakika ısındıktan sonra cikleyi kapatıp hareket ediyorum. Sönme falan yok. 50-60 km hıza kadar çıktım. pek titreşim yok. Ama dediğim gibi sürüşlerim hep kısa mesafe ve kısa süreli idi. İlk izlenimim iyi.(Alıntı:başka bir siteden Naci63 adlı arkadaşımızdan
Bravo )
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
izmirlihonda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 27.08.2007 - 01:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben senın yerınde olsam dostumm aynı mıktardakı para ıle 125 cc bir japona bınmeyı tercıh ederdım bence sende bunu dusun derım nıcın dıe sorarsan alacaksın 250cc hem cın malı olacak hemde ılk motorun olacagı ıcın bıraz hırpalanacak(kendımden bılıyorum) yazık olacak hem kesene hem de kendıne alırdım 125 cc bi japon hem adapte olurum hemde kesem rahat eder bari diye dusunurdum ki nitekimde ole yaptım vede cok memnunum haaa ama suda var ısındıktan sonra artık bu bana yetmıo dıosun o zaman da olaya maddiyat karısıo neyse ben sana tekrar soledıgımı dusun derım ama karar senın sımdıden sana hayırlısı olsun saygılar
izmirlihonda Çevrimdışı izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
monster28
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.08.2007 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürle verdiginiz bilgiler için Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal