Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MONDIAL 151 RS SCOOTER 140 KM İNANILMAZ HIZ

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MONDIAL 151 RS SCOOTER 140 KM İNANILMAZ HIZ

MONDIAL 151 RS SCOOTER 140 KM İNANILMAZ HIZ
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:12    Mesaj konusu: MONDIAL 151 RS SCOOTER 140 KM İNANILMAZ HIZ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bugün açılan bir topicin konusu tvs apache motorun 140 km hız yaptığı söylenirken benim bu hızı scooter le yaptığımı söleyince bazı arkadaşlar tarafından alay konusu haline getirildi bende arkadaşım crayz_84 ile bu videoyu çektik ve md ailesine sunuyorum .... iyi seyirler KONYA MD GURURLA SUNAR Bravo Bravo

Link
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrag, ala ala yaktıracanız bana bu ybr yi o olacak şerefsizm Delirdim

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

140-30=110 30 km fazla gösteriyor bu motorlar 4 tane çin motorunda denedik km lerini fazla gösteriyor arkadaşım
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş konyada olsan çoktan anahtarını alırdık ama olmuycağı için rahat ol yakma yakma motorsuz kalın sonra Gülümsüyorum
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrag, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum topicler havada ucusuyo...erol88 gel bak 140 Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum neyse kardesım hani yanlıs anlama ama 180 de bassa o bır mondial

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrag, şimdi 1. si anahatarımı alamassın Gülümsüyorum 2. si motorsuz kalmam eşşeğimi sağlam kazığa bağlarım Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Alıntı:

180 de bassa o bır mondial

zuahahahhahahahahahahahhahahahahhah zuahahahhahahahaah

105 bassın YAMAHA OLSun abi Delirdim japon japondur çamurdanda olsa

işin traji komik bi tarafıda war ;

dinime küfreden müslüman olsa bari... tvs , mondial , asya motor , ramzey , hyosung

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...

En son mdonurr tarafından 26.08.2007 - 22:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrag kaç aylık motorcusun sen he daha çok öğrenecek şeyin var senin tamam dostum
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

designserhat, biz bu motoru hyundaı accent era 2007 ile test ettim bnde inanmamıştım ama ben 130 süratle giderken kankam crazy_84 yanımdan sol çekince anladım ve motorun 140 sürat yaptığı bu şekilde tescillendi bilgine Bravo Bravo Bravo
Başa dön
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inanmıyorum 140 bastığına ben kesinlikle yalan İstemiyorum
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

designserhat demiş ki:
inanmıyorum 140 bastığına ben kesinlikle yalan İstemiyorum

valla dostum o zaman atla gel konyaya misafirim ol bizzat kendin scooterimizle yap 140 sürat Bravo Bravo
Başa dön
PIERzig
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrag, Yaw bmw lerin kadranlarında bile 10 km falan oynuyormuş.Arkdaşın ibredede oledir Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur, dostum benım nickim tvs yanlıs anlama Göz kırpıyorum

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tvs, PEKİ AVArtarında niye bir japon war?

Başa dön
tvs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha_onur, cok begendımde ondan aLLa aLLa dostum hesap vermek zorundamıyım nickim baya eski yoksa benım tvs diye bır motorum yokk he bır aralar vardı elımde kaldı sattım yeni makina aldım....kapiş eroll88 yardımcı oLsun sana Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Yzf r6 2006

Başa dön
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.08.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tvs demiş ki:
yamaha_onur, cok begendımde ondan aLLa aLLa dostum hesap vermek zorundamıyım nickim baya eski yoksa benım tvs diye bır motorum yokk he bır aralar vardı elımde kaldı sattım yeni makina aldım....kapiş eroll88 yardımcı oLsun sana Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Alkışlıyorum iyiki satmışsın 140 sürat yaptığı için şaşıranlar bile var normal sürati galiba 90 km civarlarında scooterler bile vızır vızır yanından geçer valla Delirdim Delirdim sana sözüm yok yanlış anlama arkadaşım mesaj gitti Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.22 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal