Tarih: 26.08.2007 - 22:12 Mesaj konusu: MONDIAL 151 RS SCOOTER 140 KM İNANILMAZ HIZ
arkadaşlar bugün açılan bir topicin konusu tvs apache motorun 140 km hız yaptığı söylenirken benim bu hızı scooter le yaptığımı söleyince bazı arkadaşlar tarafından alay konusu haline getirildi bende arkadaşım crayz_84 ile bu videoyu çektik ve md ailesine sunuyorum .... iyi seyirler KONYA MD GURURLA SUNAR
designserhat, biz bu motoru hyundaı accent era 2007 ile test ettim bnde inanmamıştım ama ben 130 süratle giderken kankam crazy_84 yanımdan sol çekince anladım ve motorun 140 sürat yaptığı bu şekilde tescillendi bilgine
Kayıt: Jun 30, 2006 Mesajlar: 870 Nereden: :...TuzLa...:/İsT
Tarih: 26.08.2007 - 22:47 Mesaj konusu:
yamaha_onur, cok begendımde ondan aLLa aLLa dostum hesap vermek zorundamıyım nickim baya eski yoksa benım tvs diye bır motorum yokk he bır aralar vardı elımde kaldı sattım yeni makina aldım....kapiş eroll88 yardımcı oLsun sana _________________
Yzf r6 2006
yamaha_onur, cok begendımde ondan aLLa aLLa dostum hesap vermek zorundamıyım nickim baya eski yoksa benım tvs diye bır motorum yokk he bır aralar vardı elımde kaldı sattım yeni makina aldım....kapiş eroll88 yardımcı oLsun sana
iyiki satmışsın 140 sürat yaptığı için şaşıranlar bile var normal sürati galiba 90 km civarlarında scooterler bile vızır vızır yanından geçer valla sana sözüm yok yanlış anlama arkadaşım mesaj gitti
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız