Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD..Harika Pazarlar...Foto-Video

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD..Harika Pazarlar...Foto-Video

Konya MD..Harika Pazarlar...Foto-Video
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 26.08.2007 - 23:54    Mesaj konusu: Konya MD..Harika Pazarlar...Foto-Video Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konya MD bu hafta sonu yine süper eğlendik,bu hafta değişiklik yapıp Beyşehir yerine Seydişehir tarafına gittik,
Sonra Avcan Yayla Pınar Tesislerinde yemek yedik,ve en son DRAG yerimize gidip DRAG yaptık,derken Evliya Çelebi parkı
ve son noktayı bizim evde koyduk...

Evliya Çelebi parkında toplanmaya başladık

Uğraşmayın Halit'imle... Göz kırpıyorum

Ahmet abide Orhan'ı aldı Şok oldum

racehasan

Karayolcu Mustafa abimiz

candost

OsmanR6

sempatik-Yusuf Abimiz

Elit Osman

capodelcapo-HaYaBuSa

cbrsahin

Osman Şirin

Orhan

volkankurul-Tuba Çoook seviyorum

sempatik Hüseyin abimiz,(Yolda bana parmak atmak sureti ile ticavüz ittiii ) Şok oldum

Seydişehir yolu 50.Km

Ahmet abi

yamahaakif Akif Abimiz

Bir Öpücük ver hadi Göz kırpıyorum

yamahamusti...

Ben yaptım Alkışlıyorum

Veeee Volkankurul'a yaşattığım zor anlar..ELimden zor kurtuldu
Ben susuyum en iyisi,fotolar herşeyi anlatıyor
Delirdim

Bırak yaaaa..Şşşttt sana diyorum Volkan abi,bıraaaaakkkkkk,bak yakalarsam canını pis yakarım Beğenmedim Sinirlendim

MOTOMERT42 Bülent-Ahmet-Hakkı Mert

Konya'ya geldik,burdan Avcan Yaylapınar Tesislerine Yemeğe gidiyoruz

Dayağımı yedikten sonra yüzünü saklıyor Dil çıkarıyorum

candost

Şükrü Baba,o nasıl bir bakış atmadır öyle Dil çıkarıyorum

+19 Moto Mert Ahmet Şok oldum

DRAG

NO_FEAR

Yamahamusti-volkankurul Yaya DRAG Dans

Ve Geceyi bizim evde noktaladık Senem Anne yani annemin yemeklerini yemeden fotoları atmayalım dedik Delirdim

VİDEOLAR

Yamaha Bayisi Moto Mert (Ahmet) Ve Honda Bayisi Elit Motor (Osman) ın Drag Görüntüleri

İki kalkışında galibi MOTOMERT (Ahmet)

1. Kalkış Ahmet-Osman

Link

2.Kalkış Ahmet-Osman

Link

Diğer Videolar

Link

Link

Link

Link

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 26.08.2007 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motomert42 Ahmet Kardeş Tebrikler.
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine süper eğlenmişsiniz tabi yine bensiz ben bu gazeteciliğin .........

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlaşılan yine muhabbetin belini kırmışınız Bravo

bravo KONYA MD Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
candost
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper gündü hersey cok güzelldi resimler videolar için ellerine saglık ahmetcim ( hayabusa ).

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

gankaaaaaaaa tebrikler.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi yine süpersiniz geziniz güzel olmuş..eğlenmişsiniz,sohbette güzel,resimlerde güzel.drag yapmışsınız.1. ye ne hediye verdiniz Dil çıkarıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondarslan, Mustafa'm istifa et gardaşım,yada şu çalışma saatlerini bi düzenlesinler..Pazar günü çalışılır mı Sinirlendim

SGOR, Bravo

canerdemir79, biraz öyle oldu abi,bugünde çok eğlendik.Her şey mükemmeldi Bravo

candost, rica ederim kardeşim,ne demek görevimiz Dil çıkarıyorum

racingdelisi, sen ne zaman motordelisi oldun,hayırlı olsun gardaşım Alkışlıyorum

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, Ahmet abim süper görüntüler yine çook eğlenmişsiniz belli..
Video ve fotolar içinde eline sağlık abim..
Yemekte çok lezzetli görünüyor valla..Afiyet olsun..
Konya MD Alkışlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Serter_Sert
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YIne çok guzel bır pazar olmuş Bravo ahmet bızım mantılar ne oldu. ? Çok gülüyorum VOLKAN çok karızmatık bakmışsın kaskın arasından. Göz kırpıyorum
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society, Enes teşekkür ederim abim...

gsr_serter, sana mantı diye diye dilimde tüy bitti abi Sinirlendim
İzmir'de çok kaldın abi,Konya'ya ne zaman geleceksin

Başa dön
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, ellerine sağlık süper bir gün olmuş fotolardan fazlasıyla anlaşılıyor Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, bacanak pazar günü çalışmayı bırak saat şimdi bak 1 buçuk ben hala burdayım

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodrag, teşekkür ederim Yunus Bravo

hondarslan, gazeteyi boykot ediyorum Beğenmedim

Başa dön
writertr
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evliya kısmına yetişemedik ama sonradan drag'ta birlikteydik gene çok güzel bir gündü fotolar ve videolarda harika eline sağlık ahmet

Motomert42 Ahmet'i tebrik ediyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Konya MD Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 27.08.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa,kardeşim ne kadar eylenmişiniz...maşallah parklarda kavga etmiş,yollarda yarışmışınız..Senem anne ve yemekleri muazzam.Yemesemde yemiş kadar oldum...Yüzünüzden gülücük eksik olmasın...
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal