Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - BURSA MD M.O.S.K. Festival/Stand Resimleri..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

BURSA MD M.O.S.K. Festival/Stand Resimleri..

BURSA MD M.O.S.K. Festival/Stand Resimleri..
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.08.2007 - 03:11    Mesaj konusu: BURSA MD M.O.S.K. Festival/Stand Resimleri.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yine güzel bir pazar günü geçirdik Bursa MD olarak..

Çok güzel olmasada keyifli bir organizasyondu..

Zaten bizim asıl amacımız stand açmak ve MD'yi tanıtmaktı..

Sanırım bunuda bu gün güzel bir şekilde arkadaşlarımla beraber başardık..

Gelen bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum..

Gerisinide resimler anlatsın.Buyrun..

Standımızı kurduk.Tabi Samet(tekyildizmotor) kardeşim başına geçti hemen..

Birde ben geçeyim demi ama..

Samet (tekyildizmotor) - Orhan (poyraz55)

Orhan (poyraz55)

Samet kardeşim az reklam yapmasan olmaz zaten..

Ertan o nasıl bir maske len..

Zlatina (Naz) sağolasın Nazcım düğünü bırakıp geldin bizi yanlız bırakmadın..

Ertan çek çek beraber gitçez öbür tarafa..

Samet ve Ben..

Rafet abimde geldi sonunda sağolasın abi geldiğin için..

Arkadaşın adını unuttum valla ama çok yardımcı oldu sağolsun epeyde uzaktan geldi aramıza sende hoşgeldin kardeşim..

Ekip tamam Salih ve Onur abide geldi,Salih kafandaki ne yakışmış lem sana..

Bursa MD'den bi grub..Seviyorum hepinizi..

???-Salih-Onur abi-Samet..

Standı birde profilden alalım..

Gelen arabalardan güzel olanları çekmeye çalıştım..Epey tesisatı/dizaynı güzel arabalar vardı..

Organizasyonu düzenleyen Cem arkadaşımız her şey için teşekkürler.Ama sanırım istediğin gibi olmadı kardeşim..

Buyrun bunlarda arabalar..

Evet arkadaşlar resimler bu kadar..

Tekrar gelen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..

Gelmeyenlerinde canı sağolsun diyorum.Güzel bi eğlenceyi kaçırdılar..

I LOVE YOU MD.. Çoook seviyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Zlatina
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa - Sofya

MesajTarih: 27.08.2007 - 03:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harikaydı!!! Tuning show kaçmazdı, birde MD ile birleşince daha bir güzel oldu Çok gülüyorum Tek dişi kişi olmanın ezikliğini her ne kadar yaşadıysamda çok eğlendim Çok gülüyorum Enes fotolar eksik Dil çıkarıyorum

s"O"ciety ŞİMDİ ASKER... ŞIRNAK / Akdizgin...
ŞaFaK çifte düştü Çok gülüyorum
Başa dön
Zlatina Çevrimdışı Zlatina Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.08.2007 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar konuyla alakası yok ama Bursalı olduğunuz için bir şey soracağım. Dün izmirden istanbula gelirken bursa çıkışında tırmanırken bölmeli yolu ayıran bariyerlerde kaza yapmış kırmızı 1000RR gördüm. Ortadan ikiye ayrılmıştı. Arkadaşı tanıyor musunuz, kazadan haberinizi var mı?
Başa dön
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cambaz_orcun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara(TRABZON) LAZUTLAR YURDU

MesajTarih: 27.08.2007 - 08:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sanırım guzel olmusdur tam gaz devamanı dılerım sızın adınıza
Başa dön
cambaz_orcun Çevrimdışı cambaz_orcun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 27.08.2007 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society, Enes satışlar nasıldı kardeşim,bizim payımıza düşenide gönder Göz kırpıyorum Ne kadar güzel arabalar var öylei,ama hiç motor göremedim Şok oldum

Naz seni böyle etkinliklerde görmek ne büyük bir mutluluk,fotoğraflara ayrı bir renk gelmiş Gülümsüyorum

Enesieline sağlık kardeş...Fotolar harika sen harika...Fotoları atmanda en büyük desteğini senden esirgemeyen ben harika Delirdim Delirdim

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 27.08.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Re: BURSA MD M.O.S.K. Festival/Stand Resimleri.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society demiş ki:

Zaten bizim asıl amacımız stand açmak ve MD'yi tanıtmaktı..

Alkışlıyorum Süpersiniz..Yürekleri güzel BursaMD

Zlatina, tek olmak güzeldir tatlım..İlerleyen zamanlarda kalabalık bir iale olduğunuzda bu grubun ilk bayan üyesi bendim diyeceksin Çok gülüyorum
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 27.08.2007 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society, kardeşim güsel bi pazar günü geçirmişsiniz md yi de tanıtma konusunda başarılı olduğunuzu düşünüyorum.tek sorun benim orda olmamam Dil çıkarıyorum
inşallah salı günü artık
Şimdi Hyosung GT 250 R 2007
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
matrixilkermd
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.08.2007 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ii bi gün geçirmişiniz daha da iilerine inşalla (bu arada o otoparkı çok aramışlarmı )
Başa dön
matrixilkermd Çevrimdışı matrixilkermd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 27.08.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BURSA MD tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 27.08.2007 - 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bursa MD tebirkler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Göz kırpıyorum Bravo
mehmetrenboz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 27.08.2007 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş ellerinize saglık paylasım için teeşekkürler
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.08.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zlatina, Naz teşekkürler geldiğin için..Fotolar eksik falan değil merak etme...

mehmetrenboz, rica ettim Göz kırpıyorum

ali1711, Sağolasın kardeşim..

volkanoptik, Sağolasın abim..

matrixilkermd, Niye gelmedin len ilker Sinirlendim otopark güzeldi olum sen kaçırdın herşeyi Göz kırpıyorum

SnoopDogg, Abi keşke sende gelebilseydin..neyse dediğin gibi salı günü kesin bekliyorum..

cambaz_orcun, Güzeldi güzel Dil çıkarıyorum

Rabbit, Teşekkürler başkanım o sizin içinizin güzelliği Çok gülüyorum

HaYaBuSa, puhahah Ahmet abi satışların toplam fiyatını bir söylesem Bursa'ya gelirsin bence Dil çıkarıyorum Delirdim
18,750YTL satışların toplam fiyatı(Mavi renkte bir motor var Bursa'da)..hmmm Dil çıkarıyorum Delirdim Delirdim
HaYaBuSa, Ahmet abim foto muhabbetini öğrettiğin içinde ayrıca sana çooook teşekkür ederim..Allah razı olsun tekrardan..

onlyrider, Ben gece geç geldim eve kimseyi görmedim daha..
Kaza yapan plaka Bursa'mı ?
Eğer Bursa plakaysa zaten bu gün duyarız haberi gelir..
İnşallah beklediğim kişi değildir.. Ağlıyorum Ağlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 27.08.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arabalar ortalığı yakıyo muhteşem olmuş Delirdim

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 27.08.2007 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society, Şok oldum ben başkan falan değilim..Aman sakın bana bulaştırmayın o lafı lütfen Şok oldum Göz kırpıyorum
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.08.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racing_bora, Teşekkürler..
Rabbit, Peki Arzu abla demeyiz bundan sonra Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal