Tarih: 27.08.2007 - 03:21 Mesaj konusu:
Harikaydı!!! Tuning show kaçmazdı, birde MD ile birleşince daha bir güzel oldu Tek dişi kişi olmanın ezikliğini her ne kadar yaşadıysamda çok eğlendim Enes fotolar eksik _________________ Satanist kesen psikopat kedi!
Tarih: 27.08.2007 - 08:00 Mesaj konusu:
Arkadaşlar konuyla alakası yok ama Bursalı olduğunuz için bir şey soracağım. Dün izmirden istanbula gelirken bursa çıkışında tırmanırken bölmeli yolu ayıran bariyerlerde kaza yapmış kırmızı 1000RR gördüm. Ortadan ikiye ayrılmıştı. Arkadaşı tanıyor musunuz, kazadan haberinizi var mı?
society, Enes satışlar nasıldı kardeşim,bizim payımıza düşenide gönder Ne kadar güzel arabalar var öylei,ama hiç motor göremedim
Naz seni böyle etkinliklerde görmek ne büyük bir mutluluk,fotoğraflara ayrı bir renk gelmiş
Enesieline sağlık kardeş...Fotolar harika sen harika...Fotoları atmanda en büyük desteğini senden esirgemeyen ben harika _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Zaten bizim asıl amacımız stand açmak ve MD'yi tanıtmaktı..
Süpersiniz..Yürekleri güzel BursaMD
Zlatina, tek olmak güzeldir tatlım..İlerleyen zamanlarda kalabalık bir iale olduğunuzda bu grubun ilk bayan üyesi bendim diyeceksin _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
society, kardeşim güsel bi pazar günü geçirmişsiniz md yi de tanıtma konusunda başarılı olduğunuzu düşünüyorum.tek sorun benim orda olmamam
inşallah salı günü artık _________________ Büyüyünce Zx10r
+
Ama ondan önce Kum rengi 636
Şimdi Hyosung GT 250 R 2007
Zlatina, Naz teşekkürler geldiğin için..Fotolar eksik falan değil merak etme...
mehmetrenboz, rica ettim
ali1711, Sağolasın kardeşim..
volkanoptik, Sağolasın abim..
matrixilkermd, Niye gelmedin len ilker otopark güzeldi olum sen kaçırdın herşeyi
SnoopDogg, Abi keşke sende gelebilseydin..neyse dediğin gibi salı günü kesin bekliyorum..
cambaz_orcun, Güzeldi güzel
Rabbit, Teşekkürler başkanım o sizin içinizin güzelliği
HaYaBuSa, puhahah Ahmet abi satışların toplam fiyatını bir söylesem Bursa'ya gelirsin bence
18,750YTL satışların toplam fiyatı(Mavi renkte bir motor var Bursa'da)..hmmm HaYaBuSa, Ahmet abim foto muhabbetini öğrettiğin içinde ayrıca sana çooook teşekkür ederim..Allah razı olsun tekrardan..
onlyrider, Ben gece geç geldim eve kimseyi görmedim daha..
Kaza yapan plaka Bursa'mı
Eğer Bursa plakaysa zaten bu gün duyarız haberi gelir..
İnşallah beklediğim kişi değildir.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
society, ben başkan falan değilim..Aman sakın bana bulaştırmayın o lafı lütfen _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız