Tarih: 27.08.2007 - 16:05 Mesaj konusu: SEZONU KAPATTIM
sevgili MD dosları işlerimden dolayı bu sene kı motor macarama burda son vermiş oluyorum. İşlerimden dolayı zaman bulamadıgım super GPR125 sattım ıçım yandı ama yapmalıyımdım benı tanıyan arkadaslardan ç.kaledeki md toplantılarını haber verrırlerse gelmeye calısacagım netede fazla gıremıyorum ama hala kalbım ve ruhun motorla bunu soylerken bıle hala keyıf alıyorum.Şunuda soylemek isterımkı motorun varsa hersey guzel ama elınden cıkarınca dostlar cok fevasızmıs bunu anladım burda boyle galıba yanı benım memleketten bazı kardeslerım ıstısna yanı demek ıstedıgım leşşş kargaları dolu bunun ne demek oldugunu anlayan almasıtır hepınıze kazasız belelsız surusler dılıyorum sevgılerımle
Tarih: 27.08.2007 - 16:19 Mesaj konusu:
Alıntı:
Şunuda soylemek isterımkı motorun varsa hersey guzel ama elınden cıkarınca dostlar cok fevasızmıs
Maalesef ama gerçek...Hakan Dinçer abimin bana bir öğütü wardı zamanında "Motorun warken ki dostlarına dikkat et, motorunu sattıktan sonra 1 tanesini bile göremeyeceksin.." demişti...Kim ne derse desin,kim ne kadar "Yok yaw biz ölümüne arkadaşız" desin, öyle dostluklar var ki,sadece motor için..Yazık..Motor gelir geçer,dostluk kardeşlik asla...
Sezonu kapatmana üzüldüm,ki bence sezon şimdi açılıyor,bu sıcaklardan sonra...Hadi hayırlısı,seneye tekrar alır,farkı kapatırsın..Kolay gelsin.. _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Tarih: 27.08.2007 - 16:43 Mesaj konusu:
valla kardesim soylediklerinde tamamen haklısın sana yurekten katılıyorum eminim bir efsane olarak geri doneceksin c.kaledeki md toplantılarını bana da haber verin lutfen _________________ Bunu Okumayı Bitirdiginde Hayatının beş Saniyesini Bir HİÇ Uğruna Harcadıgını Fark Edeceksin
Tarih: 27.08.2007 - 17:47 Mesaj konusu:
GPR, ahhh benim minik coşkunum..kıyamam ben sannaaaa... ne kadar alıngan kırılgan motorcu varsa hepsi çanakkalede toplanmış valla.. işlerinden ötürü aramıza katılamadığını söylediğin zaman anlayışla karşılayıp işler yoluna girince yine her zaman beklediğimizi konuşmuştuk sanırım en son.. bana kalırsa insnaları fazla ciddiye alıyosun.. fazla önem veriyosun.. buna gerek yok sonra böyle büyük hayal kırıklığı yaşıyosun.. ya ben bu muhabbeti bikaç gündür duyar oldum motoru var diye takılıyolar ?? abicim var mı böyle bişey ya?? motor dediğin kaç kuruşluk şey?? hiç bi motorun değeri bi Onur almaya yetmez.. ondan sen rahat ol.. bırak gelen gelir giden gider.. kalan sağlar bizimdir _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 27.08.2007 - 18:15 Mesaj konusu:
10UR1 demiş ki:
nofeaR6, hangı motor benı alabılırkı
hiç bi motor seni alamaz.. çok klasik olcak ama bunlar maddi şeyler.. binlerce motorumuz olabilir.. ama hiç bi tanesi Onur un değerini geçemez.. hııım bak ikinizde Onur sunuz iyi denk geldi.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Oct 22, 2006 Mesajlar: 526 Nereden: İst/Büyükçekmece
Tarih: 27.08.2007 - 18:47 Mesaj konusu:
GPR, arkadaşlık konusunda size katılmamak mümkün değil ama olsun en azından kimin insan olduğunu anlamış oluyoruz.bir soz vardır kimseye değerinden fazla değer verme ve güvenme derler..sezonu kapatmana üzüldüm birdaki sezona inşallah devam
Tarih: 27.08.2007 - 23:51 Mesaj konusu:
Alıntı:
Şunuda soylemek isterımkı motorun varsa hersey guzel ama elınden cıkarınca dostlar cok fevasızmıs bunu anladım burda boyle galıba yanı benım memleketten bazı kardeslerım ıstısna yanı demek ıstedıgım leşşş kargaları dolu bunun ne demek oldugunu anlayan almasıtır hepınıze kazasız belelsız surusler dılıyorum sevgılerımle
insanlar artık çok bencil ve menfatçı o yüzden seni umursamayanı sen hiç umursama 2 tane arkadaşın olsun sağlam olsun sana fazlasıyla yeter _________________ CBR 600 F
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız