Tarih: 28.08.2007 - 14:39 Mesaj konusu:
Başlığı görünce Allah Allah demiştim _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
HakanDincer, aman başkanım ne yaptınız şimdi öyle. Allah korusun birilerine kötü örnek filan oluruz Kaza yaparlar bizden bilirler
Çocuğun kaskıda yok hele. Aman aman aman...
Ama başlığınıza ana muhalefet çok sevinecek demedende geçemiyeceğim
Tebrikler arkadaşımızı kutlarım.
TekTekerArif olmak için çok çalıştım. Kolay gelmedik buralara. _________________ GÜZEL ANILARIMIN VAZGEÇİLMEZ ORTAĞI (Tek Teker)dir.
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 28.08.2007 - 15:11 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs, Önüne taş çıkar srt bir rüzgar eser mazallah Allah korusun..
Başkanım neden kaskı yok onun çok ayıp çok kötü örnek oluyor arkadaş bizlere.
tektekerarif, Hey şeklin olayım senin abim _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 28.08.2007 - 15:14 Mesaj konusu:
tekteker bu işte _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 28.08.2007 - 15:41 Mesaj konusu:
tektekerarif, Başlığı görünce korktunmu yoksa Arif Abi
Korkma korkma belki bi gün HalilRR Tekteker Arifi geçti diye haber duyarsın ama, e bunada şimdiden alışman gerek.
Hatta hesap bile ettim.Yaklaşık bi On Yüz Bin Milyon Fırın Ekmek yersem seni geçerbilirim _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız