Kayıt: Dec 03, 2005 Mesajlar: 2220 Nereden: "-.81_DüzcE.-"
Tarih: 28.08.2007 - 15:49 Mesaj konusu: Acı Kaybımız HACI lakaplı Murat abimizi kaybettik
Kazayla ilgili henüz tam bi bilgi bilmiyorum ama virajda motoru kayıp düşmüş ve jandarma ekip aracının altında kalmış.Belim ağrıyo demiş ve 2 hastane dolaştıktan sonra vefat etmiş. Sanırım iç kanama...
Düzcede benim gördüğüm kadarıyla motorda nâm yapmış 3-5 motorcudan biriydi kendisi.Pistlere yarışlara giderdi.Halen daha inanamıyorum yani
Allah kısmet ederse 2 ay sonrada erkek çocuğu dünyaya gelicek...
Kendisine Allah'tan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum...
_CrazYDriveR81_,offf yaaaa...Yine mi kaza..Hiç bitmeyecek mi bu kaza haberleri..Baba olacakmış birde yeni ...Allahım geride kalanlarına sabırlar versin.Çok acı çok......Hepimizin başısağolsun _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
En son DeM@NDe tarafından 28.08.2007 - 15:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm motor camiasının başı sağolsun Allah ailesine sabır versin _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 28.08.2007 - 16:03 Mesaj konusu:
_CrazYDriveR81_ başınız sağolsun allah rahmet eylesin _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız