Arkadaşlar ne zamandır İzmir MD olarak konaklamalı bir gezi programı yapamadığımız için, yaz bitmeden bunu gerçekleştirelim istedik.
Üyelerimizden çoğunun ısrarla isteğininde, böyle bir gezi programlanmasında etkisi olduğunu, bu kişilerin herhangi bir satış yapmamaları için söylenmesinde faydalı olacağını düşündüğümden dile getirmeden edemiyorum.Onlar kendilerini bilirler
1 Eylül Cumartesi günü akşam 18:00 olarak yola çıkmayı düşünüyoruz.GAZİEMİR MİGROS da toplanıp otobandan Söke ve Milas üzerinden Yaklaşık 2-2.5 saatlik bir yolculuktan sonra Bodruma varacağız.
Barlar sokağında Halikarnas ın berisinde bulunan klimalı ve havuzlu GÖZEGİR OTEL de odalarımıza yerleşeceğiz. Bizi kırmayarak günlüğünü kahvaltı dahil kişi başı 30YTL ye bize tahsis eden Fırat Beye teşekkür ederiz.
Daha sonra güzel bir balık ziyafetinden sonra, kendimizi barlar sokağına atacağız
Yine Barlar Sokağında bulunan ve motor tutkunlarının mekanı olarakda nam yapmış olan KULEBAR yetkilisi ATİLLA BEY le yaptığım görüşmede, bize has olarak girişte ödeme almamakla kalmayıp, birer içeceklerinde kendisi tarafından ikram olacağını buradan duyururken, kendilerine de tekrardan teşekkürlerimi sunarım.
Sabaha kadar deliler gibi eğlendikten sonra otelimizde istirahata çekileceğiz.
Pazar günü kahvaltımızı edip havuz ve deniz keyfinden sonra, Bodrum turuna çıkacağız.Güzel bir ikindi yemeğinden sonra karanlığa kalmayacak şekilde tekrar dönüşe geçeceğiz.
Etkinlik:Konaklamalı Bodrum Gezisi
Toplanma Tarihi:01.09.2007 Cumartesi
Toplanma saati:17:45
Toplanma Yeri: Gaziemir Migros ( Gaziemir Kipa Karşısı)
Hareket saati:18:00
Dönüş:02.09.2007 Pazar
Gelecek olanlar:
Bekir ve Eşi
Mehmet Tan ve Eşi
Sertaç ve Eşi
Korhan ve Eşi
Bahattin ve Eşi
Hasan ve Eşi
Serkan ve Eşi
İbrahim ve Eşi
Nejat ve Eşi
Born ve Eşi
Abdullah ve Eşi
Ercüment
Fatih
Süleyman
Nur
Dilek
Serap
Türker
Volkan ve Abisi
Burhan
Selçuk
Nihat
Zeki
vee ben HalilRR Bu arada her eşi diye bahsettim eşi değil tabikide ama Allah söletiyodur belkide
Otelde yerler ayrılmıştır ona göre kimse satış yapmasın Satış yapana büyük ceza kesilecek ve bütün kafilenin masrafları o kişiye yüklenecek
Yinede katılmak isteyen olursa benimle 0 532 673 79 71 nolu telden irtibata geçsin. Otelle tekrar görüşme yapabilirim
Yaz ayının son tatilinde eğlence bizi bekliyor olacak
BU ARADA, BU ORGANİZASYONDA OTEL VE EĞLENCE MEKANI BULMAM KONUSUNDA BANA ÇOK YARDIMCI OLAN BODRUMDAKİ ÜYEMİZ SEZGİN KARDEŞİME ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
En son HalilRR tarafından 03.09.2007 - 09:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 28.08.2007 - 16:45 Mesaj konusu:
halil amca size simdiden süpperr eğlenceler dilerim.. nası özledim oraları anlatamam.. bi halikarnas yaparsanız benim içinde bi kadeh kaldırın
bide limanda bi çay bahçesi olucak onun sorasında midye kabuklarından süs eşyaları satan yerler var ordan bi buzdolabı yapıştırgaçı istiyorum.. şimdilik bu kadar istiyorum aklıma başka bişiler gelirse haber veririm iyi eğlenceler.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
İyi eğlenceler, ben yeni döndüm tatilden. Hamakta göbek kaşımakta pek bir güzeldi ama. Tatil iyidir,güzeldir. Verin coşkuyu _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 28.08.2007 - 18:59 Mesaj konusu:
kaRRdelen, , Sana demir parmaklıklı bir hücre ayarladım. Manzarası güzel ama 5 metre yukarda penceresi çıkabilirmisin bilmiyorum düz duvardan o kadar yukarı.
Ama yalnız değilsin merak etme, kedi büyüklüğünde bir kaç tane kemirgende sana eşlik edecek gece boyunca _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
HalilRR, Peki sen kendin kaşındın benden günah gitti.Sana o Bodrum gezisi şimdi haram olmazmı İstersen sen gelmekten vazgeç derim ben _________________
Tarih: 28.08.2007 - 19:11 Mesaj konusu:
kaRRdelen, Demande ile ikinizi aynı odaya koyayım diyorum hatta, oda size eşlik etsin
Ne yapacaksın ki? Yapsan yapsan sabaha kadar boynuma sarılıp sarılıp duran turistlerle birlikte fotolarımı çekersin o kadar _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 28.08.2007 - 19:19 Mesaj konusu:
Yildiz_27, Kardeşim listede yazan Süleyman sen oluyosun bilmem farkındamısın
Sarıların Süloooooooo demek bizi yalnız bırakıyosun heeee _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
kaRRdelen, Demande ile ikinizi aynı odaya koyayım diyorum hatta, oda size eşlik etsin
Ne yapacaksın ki? Yapsan yapsan sabaha kadar boynuma sarılıp sarılıp duran turistlerle birlikte fotolarımı çekersin o kadar
HalilRR,bakıyorum da yokluğumdan istifade etmişsin.Sen görürsün, demedi deme...Şimdiden söyleyeyim..Beni hücreye kapatmak he...Bekle beni...İntikamım acı olacak _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız