Geçtiğimiz yıl 17 Eylül 2006 Tarihinde Trakya tanışma toplantısı Tertiplemiştim. Her ne kadar Fazla duyuramasamda güzel bir buluşma oldu.
Bu yıl 2. sini Tertiplediğim ve artık geleneksel hale getirmeyi düşündüğüm Sezonun Son kapanış toplantısını 9 Eylül 2007 tarihinde Yapmayı düşünüyorum. Geçen sene güzel bir mangal partisi oldu. Bu senede saat 12:00 de mangal yanmaya başlıyacak
Bu partide yiyeceğiz İçeceğiz Eğleneceğiz Yanlız Çorlu yada Bir guruba değil tüm motosiklet kullanıcıları ve Bu sevdaya gönlünü kaptırmış herkese...
İşte Geçen yılki toplantıdan bir kare
Yer:Honda Plaza Onur Bahçesi Çorlu / Tekirdağ
Tarih : 9 Eylül 2007
Saat 13:00 ----- 16:00
Nasıl Gidilir.
Tem i kullanan arkadaşlar Çorlu Gişelerden çıktıktan sonra Çorlu istikametinde ortalama 7-8 km sonra köprülü kavşaktan İstanbul --- Havaalanı tabelasında köprünün üst tarafına çıktıp yolu takip edin. 5 km yolun sağ tarafında Honda Plaza Onur u Göreceksiniz. Işıklı kavşaktan U dönüşü yapmanız gerekiyor.
Trakya Hariyası
Mahmutbey gişelerden girdiğinizde ortalama 110 km sonra Çorlu çıkışından çıkarsanız iyi olur. Çorlu gişelerden çıktıktan sonra Çorlu istikametinde 7 km geldiğinzde Köprülü kavşaktan Havaalanı tabelasından köprünün üzerine geçtikten 5 km sonra plazanın önüne geleceksiniz
Şimdi kimler geliyor
Diğer detayla için İrtibata geçebilirsiniz.
0544 351 4224
0282 673 41 00 d:3
EDİT:MEZAR İstanbul md toplanma yeri yazıyorum..... evet arkadaşlar gökhan arkadaşımız bir davette bulunmuş istanbul ve çorlu çevresi tüm arkadaşlar orda olalım.....
Anadolu yakası
Tarih:09.09.2007
Saat:09.00 Hareket
Yer:Carrefour Önündeki Otobüs duraklarının hemen ilerisindeki Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Yol ayrımındaki Büyük Cep...
Avrupa yakası
saat:10.00 Hareket
Yer:Mahmutbey Otoban gişelerini Geçince hemen sağda...
gökhan organizasyonlarınla bu sezon dolu dolu geçti.yaptığın organizasyonlarla açılışında kapanışında muhteşem olacak.ama şunu bilki sezon bitsede ben hafta sonları senin ve suatın yanındayım.9 eylülde avcılardan toplanıp gelicez makinalarımızla kısmetse. _________________
Tarih: 29.08.2007 - 08:19 Mesaj konusu:
o tarihte sınavım var olmasa bende ordaydım _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
ogz_r1, teşekkür ederim dostum. Bu sezonu olabildiğince dolu dolu geçti.
kapanışıda Büyük bir Mangal partisi ile sonlandıracaz. _________________ İçimde Yılgın Rüzgarların Ayak Sesleri
Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 598 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 29.08.2007 - 09:31 Mesaj konusu:
hondagokhan, kesinlikle oradayım senin yaptığın bütün organizasyonlara elimizden geldiği kadar katılmaya çalıştık ama bu aleti senin oraya yönlendiremedik
bi dönse bütün organizasyonlara katılacağız
Geçen seneki tanışma toplantısından daha kalabalık olacağına inanıyorum.Şimdiden kolay gelsin görüşmek üzere
En son mrpilot tarafından 29.08.2007 - 10:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 29.08.2007 - 09:36 Mesaj konusu:
bende trakyalıyım beyaaa gerçekten çok isyerim gelmeyi katıla bilirsem benim için çok güzel olur . hem akraba larımıda görmüş ollurum _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... 40 GüN DaĞdA YaTaN 1 gÜn KuRtLa kArŞıLaŞıRmIş !...
Kayıt: May 18, 2006 Mesajlar: 507 Nereden: EDİRNE / Ankara
Tarih: 29.08.2007 - 09:40 Mesaj konusu:
bende allah kısmet ederse oradayım gökhan abi e-5 ten gelicem o zaman nasıl bulucaz seni olmadı motosikletle gelemezsem trenle gelicem ama nasıl bulucam orasını açıklarsan sevinirim şimdiden saoL _________________ 22 NA 371__A RH(+)
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız