Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 09.09.2007 Çorlu Honda bayinin tüm motorculara Daveti Hadi..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

09.09.2007 Çorlu Honda bayinin tüm motorculara Daveti Hadi..

09.09.2007 Çorlu Honda bayinin tüm motorculara Daveti Hadi..
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 28.08.2007 - 22:12    Mesaj konusu: 09.09.2007 Çorlu Honda bayinin tüm motorculara Daveti Hadi.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçtiğimiz yıl 17 Eylül 2006 Tarihinde Trakya tanışma toplantısı Tertiplemiştim. Her ne kadar Fazla duyuramasamda güzel bir buluşma oldu.
Bu yıl 2. sini Tertiplediğim ve artık geleneksel hale getirmeyi düşündüğüm Sezonun Son kapanış toplantısını 9 Eylül 2007 tarihinde Yapmayı düşünüyorum. Geçen sene güzel bir mangal partisi oldu. Bu senede saat 12:00 de mangal yanmaya başlıyacak
Bu partide yiyeceğiz İçeceğiz Eğleneceğiz Yanlız Çorlu yada Bir guruba değil tüm motosiklet kullanıcıları ve Bu sevdaya gönlünü kaptırmış herkese...

İşte Geçen yılki toplantıdan bir kare

Yer:Honda Plaza Onur Bahçesi Çorlu / Tekirdağ
Tarih : 9 Eylül 2007
Saat 13:00 ----- 16:00

Nasıl Gidilir.
Tem i kullanan arkadaşlar Çorlu Gişelerden çıktıktan sonra Çorlu istikametinde ortalama 7-8 km sonra köprülü kavşaktan İstanbul --- Havaalanı tabelasında köprünün üst tarafına çıktıp yolu takip edin. 5 km yolun sağ tarafında Honda Plaza Onur u Göreceksiniz. Işıklı kavşaktan U dönüşü yapmanız gerekiyor.
Trakya Hariyası

Mahmutbey gişelerden girdiğinizde ortalama 110 km sonra Çorlu çıkışından çıkarsanız iyi olur.

Çorlu gişelerden çıktıktan sonra Çorlu istikametinde 7 km geldiğinzde Köprülü kavşaktan Havaalanı tabelasından köprünün üzerine geçtikten 5 km sonra plazanın önüne geleceksiniz

Şimdi kimler geliyor

Diğer detayla için İrtibata geçebilirsiniz.
0544 351 4224
0282 673 41 00 d:3

EDİT:MEZAR
İstanbul md toplanma yeri yazıyorum..... evet arkadaşlar gökhan arkadaşımız bir davette bulunmuş istanbul ve çorlu çevresi tüm arkadaşlar orda olalım.....

Anadolu yakası
Tarih:09.09.2007
Saat:09.00 Hareket
Yer:Carrefour Önündeki Otobüs duraklarının hemen ilerisindeki Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Yol ayrımındaki Büyük Cep...

Avrupa yakası
saat:10.00 Hareket
Yer:Mahmutbey Otoban gişelerini Geçince hemen sağda
...
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
exap
Üye
Üye

MesajTarih: 29.08.2007 - 07:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdiden hayırlı olsun hondagokhan kısmtse ordayız.
Geçen yıl olduğu gibi mangal yapıyoruz dimi
Başa dön
exap Çevrimdışı exap Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 29.08.2007 - 08:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun hondagokhan bende kısmetse ordayım.
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ogz_r1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.08.2007 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gökhan organizasyonlarınla bu sezon dolu dolu geçti.yaptığın organizasyonlarla açılışında kapanışında muhteşem olacak.ama şunu bilki sezon bitsede ben hafta sonları senin ve suatın yanındayım.9 eylülde avcılardan toplanıp gelicez makinalarımızla kısmetse. Bravo

Başa dön
ogz_r1 Çevrimdışı ogz_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 29.08.2007 - 08:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o tarihte sınavım var Üzgünüm olmasa bende ordaydım Üzgünüm
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 29.08.2007 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, Çanakkale'yi aramızda görmek istiyoruz

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

ogz_r1, teşekkür ederim dostum. Bu sezonu olabildiğince dolu dolu geçti.
kapanışıda Büyük bir Mangal partisi ile sonlandıracaz.
ogz_r1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.08.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagökhan organizasyonda yardıma ihtiyacın varsa cumartesi gelebilirim.

Başa dön
ogz_r1 Çevrimdışı ogz_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 29.08.2007 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, kesinlikle oradayım senin yaptığın bütün organizasyonlara elimizden geldiği kadar katılmaya çalıştık ama bu aleti senin oraya yönlendiremedik

bi dönse bütün organizasyonlara katılacağız Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Geçen seneki tanışma toplantısından daha kalabalık olacağına inanıyorum.Şimdiden kolay gelsin görüşmek üzere

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

a rh (+)

En son mrpilot tarafından 29.08.2007 - 10:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
theplayrabbit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR

MesajTarih: 29.08.2007 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende trakyalıyım beyaaa Dil çıkarıyorum gerçekten çok isyerim gelmeyi katıla bilirsem benim için çok güzel olur . hem akraba larımıda görmüş ollurum Bravo Alkışlıyorum Bravo
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 29.08.2007 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende allah kısmet ederse oradayım gökhan abi e-5 ten gelicem o zaman nasıl bulucaz seni olmadı motosikletle gelemezsem trenle gelicem ama nasıl bulucam orasını açıklarsan sevinirim şimdiden saoL Bravo
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 29.08.2007 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar istanbul md olarak kımler gelıyor bakalım... işte bir pazar gezisi bize düzeltmelerı yapayım....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 29.08.2007 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrpilot, teşekkürler. Sen karşılama komitesinde olacaksınTiTaN_, be sana pm den tarifederi
babyboy
Üye
Üye

MesajTarih: 29.08.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen sene çok güzel olmuştu Bravo bu senede gelmeye çalışıcam Gülümsüyorum
Başa dön
babyboy Çevrimdışı babyboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pasha59
Üye
Üye

MesajTarih: 29.08.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haydi deliler 09/09 da Çorlu'ya eylenceye mangal partisine Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
pasha59 Çevrimdışı pasha59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
error46
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.08.2007 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evtt güsel geçicek galiba Göz kırpıyorum
Başa dön
error46 Çevrimdışı error46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal