Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 29.08.2007 - 13:56 Mesaj konusu: Taciz eden şoför ehliyetsiz çıktı =)
Bugün saat 12 gibi evimden çıkarak avcılar-florya-yeşilköy üzerinden aksaraya gitmek üzere yola çıktım. Yeşilköy Opel bayisini geçtikten sonra sola dönülen virajda Şahin marka aracın şeridime girerek beni kenara sıkıştırmasıyla kaldırımla aramda ramak kaldı. Daha sonra araç makaslar yaparak Ataköy konaklarının orada tekrar önüme geçti. Selektör yapmamla birlikte araç içinde elini kaldırıp sol şeritte ani bir frenleme yaparak dengemi bozmaya çalıştı. Ardından tekrar hızlanarak önündeki tüm arabalara makas yaparak zeytinburnu sapağına kadar geldi, trafiğin tıkalı olmasına rahmen aynı anda geldik neredeyse :S daha sonra zeytinburnuna dönmek üzere ışıklarda beklerken aracı gördüm ve hemen kapanan transit yolun başında bekleyen trafik polisinin yanına giderek aracın beni taciz ettiğini ardından trafiği tehlikeye düşürecek hareketler yaparak yola devam ettiğini söledim ve durdurmasını istedim. Yeşilin yanmasıyla trafik polisi aracın yanına gitti ve aracı motorumun yanına çektirdi. Evraklarını istedi ama 50 yaşlarında olan vatandaş ehliyetimi kaybettim diye bir tepki verdi ilk başta daha sonra üstüme yürüyerek konuşmaya başladı
ŞAHİN Sürücüsü- Benden ne istiyorsun, sen korna çalınca ben sana geç dedim.
- Benim şeridimde üstüme kırıyorsun, ben sağ şeritten yavaş yavaş gidiyorum niye sağlama yapayım ki
ŞAHİN Sürücüsü- Korna çaldım sana geç diye ben
Araya memur bey giriyor ve şikayetçi olup olmadımı soruyor bende işim olduğu için şikayetçi değilim zaten ehliyetsizlikten ceza yiyecek diye cevap veriyorum.
Memur beyin siz gidebilirsiniz demesi üzerine sürücüye umarım size motosikletleri sıkıştırmamanız için iyi bir ders olmuştur diyip olay yerinden ayrılıyorum.
Anlayamadığım, sıkıştıran araç sürücüsü polisi karşısında görünce ben hiçbirşey yapmadım, benden ne istiyorsun diyip duruyor halbuki trafikte seyir halindeyken elleri kolları hareket yapmaktan direksiyonu tutamıyordu ve ikinci olarakta madem ehliyetin yok trafiğe ne çıkıyorsun, diyelim acele bir işin çıktı yaw niye makas yapıp, haksız olduğun halde motorcuyu sıkıştırıyorsun :S Umarım iyi bir ders olmuştur şöföre.
Ehliyeti yok hem suçlu hem güçlü sıkıştırmadım der durur.
Arkadaşlar dikkat edelim böyle sürücülere ehliyeti olsun olmasın (ki gözlerden anlaşılmaz) en yakın trafik ekibine aracı bildirelim. Hepimize kazasız sürüşler... _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 29.08.2007 - 14:03 Mesaj konusu:
ryangt o an montumun cebinde biber gazı vardı bende önüne geçip onu camına atmayı düşünmedim değil ama aracın önüne geçmeye korktum arkasındayken frene basıp duruyor önüne geçsem tam arkamda takip edecek diye. Uzaktan takip ettim ilk trafik ekibini gördüğüm anda yanlarında bittim _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
oh oh ne güzel efendim ne güzel iyi bi ders olmuştur dengesize tebrik ederim bu arada sana bişi olmaması sevindirici dengeni kaybetsen allah korusun neler olurdu nese ucuz atlatmışın _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
en guzelını yapmışsın adamı dovmeye kalksan 1metre yol alamzsın o kadar cok varkı bunlardan.bende senın yapdıgın gıbı yapıyorum trafıgı tehlıkeye sokan bırını gorunce hemen hızlanıp ılk trafık polisine olayı bıldırıyorum
Kayıt: Jun 10, 2006 Mesajlar: 1328 Nereden: :..İstanbul..:
Tarih: 29.08.2007 - 15:11 Mesaj konusu:
arkadaşlar kimse beni yanlış anlamasın bizde sahip olduk zamanında fakat,bu kuşlara binenler neden hep böyle yolu birbirine katarak(apachilik yaparak) giderler,aşağılık duygusuna mı kapılıyorlar acaba inanın çoğu böyle ya!
banistercaq, dostum tebrik ederim,en doğru davranışı sergilemişsin.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız