Tarih: 29.08.2007 - 16:56 Mesaj konusu: Motordelisi Kardeş Okul Projesi..
Motordelisi'nin artık bir Kardeş Okul'u var.
Sevgili eğitimci şekerportakalı rumuzlu Nadide arkadaşımızın ve Tekel İlköğretim Okulu MüdürüDurdu Aydın beyin yardımlarıyla M.E.B'dan Gaziantep'in en çok yardıma ihtiyacı olan okulunu bulduk.Gaziantep'in Akçakent köyünde bulunan Akçakent İlköğretim Okulu öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya karar verdik.
Akçakent İlköğretim OkuluGaziantep/Nizip'in Akçakent Köyü'nde ,100 tanesi ilkokul ,56 tanesi ortaokul olmak üzere 156 öğrencisi olan bir okuludur.
2007-2008 eğitim öğretim yılının 17 Eylül 2007 tarihinde başlayacak olmasını ama ilkokul birinci sınıfların10 Eylül 2007'de eğitime başlayacak olmasını göz önünde bulundurarak ihtiyaçlarının en başında gelen kırtasiye malzemeleri için seferber oluyoruz..
Kampanyaya nasıl katılırım?
İhtiyaç listesinden bütçenize uygun olanı ve adedi seçerek verilen adrese,kargo ücretini kendiniz ödeyerek gönderebilirsiniz.Listeden seçtiğiniz seçenek ve sayıyı forumda yazarsanız eksik kalan malzemeleri rahatlıkla görebiliriz..
Katılım gösterdiğim ihtiyaçları kime göndereceğim?
İhtiyaçları Tekel İlköğretim Okulu MüdürüDurdu Aydın'a gönderebilirsiniz.Durdu Aydın ve Nadide ( şekerportakalı ) gönderilen yardımları takip ettiği gibi Akçakent İlköğretim Okulu'na teslim edeceklerdir.
Kampanya Adresi:
Sn:Durdu Aydın
Mimar Sinan Mahallesi Ender sokak No:2-13 Nizip/Gaziantep
Katılım gösterdiğim ihtiyaçların ihticaç sahibi okul ve öğrencilerine teslim edildiğini nasıl öğreneceğim?
Nadide ( şekerportakalı ) gönderilen yardımları Akçakent İlköğretim Okulu'na teslim edecektir.Teslim ettiğinde çekeceği fotoğrafları Motordelisi Portalı forumlarında yayınlayarak Kardeş Okulumuzu ve öğrenci kardeşlerimizitanımamıza vesile olacaktır.
Okulun başka ihtiyacı var mı?Varsa nedir?
Akçakent İlköğretim Okulu müdür yardımcısı Abdullah Demir,sitemize üye olarak hem teşekkürlerini sunmuş hem de okulun en önemli eksiğinden bahsetmiştir.Akçakent İlköğretim Okulu'nun okul zili yokmuş.MD olarak Kardeş Okulu'muza bir okul zili temin edebiliriz umudundayım.
abdullahdemir demiş ki:
Merhabalar...Ben Akçakent ilköğretim okulu müdür yardımcısı Abdullah Demir.Motordelisi sitesinin değerli mensupları...şekerportakalı rumuzlu Nadide hanım...ve müdürüm Durdu Aydın bey.Öncelikle bu fedakarlığınızdan dolayı okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum.Sitenizde mesaj atan tüm arkadaşların mesajlarını okudum..Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.çok ama çok duygulandım.bizleri tanımak,tanışmak isteyen herkese kapımız açıktır.şeref duyarız...
Okulumda en çok hayal ettiğim, okulda bir anfi sisteminin olması.Törenlerde okul bahçesindeki kutlamalarımızda ve müzik eşliğinde öğrencilerimin teneffüse çıkması ve aynı şekilde sınıfına müzik eşliğinde dönmesi....gibi etkinliklerde kullanılmak üzere bir anfi,ses sistemi.Gelen yardımlarınız titizlikle ve basın önünde öğrencilerimize dağıtılacaktır...
Saygılarımla Abdullah Demir.
Akçakent İlköğretim Okulu İhtiyaç Listesi:
ALINANLAR *300 adet Küçük boy çizgili defter/defter kabısnickers, aldı
*190 adet Silgi160adet meLanchoLie, aldı,30 adet desdemona aldı
*160 adet Kalem açacağımeLanchoLie, aldı
*1000 adet EtiketmeLanchoLie, aldı
*588 adet Kurşun kalem/ snickers, 156 adet aldı ,144 adet desdemona aldı.288 adet ,fyzr06, aldı
*660 adet Kırmızı kalem 516 adet fyzr06, aldı,144 adet desdemona aldı
*2 adet A4 kağıdı / SDT_filiz aldı
*50 adet Şeffaf dosyaSDT_filiz, aldı
*50 adet PergelSuzukiGSXR1000 aldı
*150 adet Boya kalemi/12'li SuzukiGSXR1000 aldı
*100 adet Keçeli kalem SuzukiGSXR1000 aldı
*250 adet Küçük boy kareli defter/defter kabı SuzukiGSXR1000 aldı
*100 adet Print/Yapıştırıcı SuzukiGSXR1000 aldı
*Desenli Kaplama Kağıdı 3 ADET Lİ RULO 85 SuzukiGSXR1000 aldı
*23 top A4 kağıdı SuzukiGSXR1000 aldı
*100 adet Cetvel takımı SuzukiGSXR1000 aldı
*96 adet Büyük boy çizgili defternofeaR6 aldı
*100 adet defter kabınofeaR6 aldı
*96 adet Büyük boy kareli defterinofeaR6 aldı
*100 adet Küçük Boy resim defteri nofeaR6 aldı
*104 adet Büyük boy çizgili defter/defter kabıdragon35, aldı
*104 adet Büyük boy kareli defter/defter kabıdragon35, aldı
*50 adet Büyük boy resim defteri/defter kabıdragon35, aldı
*50 adet Büyük boy çizgisiz defter/defter kabıdragon35, aldı
*50 adet Güzel Yazı Defteri/defter kabıdragon35, aldı
*80 adet Müzik defteri/defter kabıdragon35, aldı
*2 adet Kurşun kalemdragon35, aldı
*160 adet Pastel boyadragon35, aldı
*160 adet Sulu boyadragon35, aldı
*200 adet El işi kağıdı/5'li paketdragon35, aldı
*100 adet Okul Makasıdragon35, aldı
*50 adet Türkçe sözlükdragon35, aldı
*50 adet İmla klavuzudragon35, aldı
*50 adet İngilizce Sözlükdragon35, aldı
*Okul Zili Anfi SistemiSEDATGUVEN, aldı (Fiyata göre belki ortak arıyacağız)
ALINACAKLAR
*100 adet Kalem kutusu
*100 adet Okul çantası
*100 adet Beslenme Çantası
Okul sayesinde, okulun vereceği ilim ve fen sayesindedir ki, Türk milleti, Türk sanatı, Türk iktisadiyatı, Türk şiir ve edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir.
Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.
Bir millet, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin yaşayacak sonuçlar vermesi ancak irfan ordusuyla kaimdir
.
Mustafa Kemal Atatürk
_________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
En son Rabbit tarafından 05.09.2007 - 18:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 13 kere değiştirildi
Tarih: 29.08.2007 - 17:00 Mesaj konusu:
gözlerim doldu yemin ederim şuan ben sonuna kadar varım.. zaten bu projeyi bekliyodum.. hemen ayarlamaya başlıyorum burdan bişeyler.. kaç tane ne göndeirdiğimi tekrar burdan yazarım.. şekerportakalı ve rabbit _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Tarih: 29.08.2007 - 17:02 Mesaj konusu: Re: Motordelisi Kardeş Okul Projesi..
ewett çok güzel konuya değinmişsin arsucumm tebrik ederim seni bende elimden geldiğince yardım etmeye ve bu konuyu duyurmaya çalışıcam heleki etrafımda bu kadar matbaa varken
Mükemmel bir düşünce..
Arzu&Nadide ablalarım sizlerede bu yakışır..
Bizlerede sizi desteklemek ve genç arkadaşlarımıza yardım etmek düşer..
İlimizdeki arkadaşlarla bu konu üzerine konuşacağım.. _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Tarih: 29.08.2007 - 17:15 Mesaj konusu:
Ç.kale MD olarak bizde varız Rabbit, abla çok güzel düşünce _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Çok guzel küresel ısınma kampanyasından sonra yine anlamlı bir kampanya seni yürekten kutluyorum.
Bu kampanyaya kesinlikle katılacağım...
Ancak listenin sağlıklı takip edilip tamamlanmasi için bir merkezde toparlanıp kontrol edip topikten duyurusunu yapabilirsek hem bir kalemin şişmesini hem de eksik kalemlerin tamamlanmasını sağlayabiliriz.
Bunu biz toparlayıp toplu gondersek daha iyi olmaz mı??? _________________ [img]http://img216.imageshack.us/img216/5217/13427424wl8.gif
Tamam mesaj alınmıştır, elimizden gelen yapılacaktır. Rabbit, şekerportakalı teşekkürler. _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.Çok onur verici bir projeye daha imzamızı atıyoruz..Alnımızın akı ile çıkacağız bundan da ,eminim..
dragon35,
Alıntı:
Listeden seçtiğiniz seçenek ve sayıyı forumda yazarsanız eksik kalan malzemeleri rahatlıkla görebiliriz..
Herkes aldığı malzemeyi ve miktarı yazarsa ben listeden düşmeye başlayacağım sayıları.Böylelikle bir malzemede yığılma olmayacak.
Savaş ama İzmir MD olarak toplanıp yollayalım derseniz ben varım.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Evet diğer illerin burada toparlanması gerçekten çoz zor olacaktır ama İzmir MD olarak burada toparlayabiliriz...
Bu projeyle ilgilenecek birisini belirleyelim ve takip edelim ne dersin??? _________________ [img]http://img216.imageshack.us/img216/5217/13427424wl8.gif
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız