Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - garanti hakkında lütfen yardım edin

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

garanti hakkında lütfen yardım edin

garanti hakkında lütfen yardım edin

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mirrorihsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.08.2007 - 19:16    Mesaj konusu: garanti hakkında lütfen yardım edin Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar cbr125 imde sanzumanda sorun var 2006 nisan ayında almıştım acaba garabti kapsamına giriyormu kendim yaptırsam maliyeti beni zorlayacak acele cevaplarınızı beklıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 29.08.2007 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mirrorihsan, ınan bılmıyorum umarım yardım edıcek arkadaslar cıkıcaktır ama acale etme bekle yok yere masrafa gıre bılırsın Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.08.2007 - 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence girer garantiye....

گєfaىıηı گüгdüqüмüz ۸şκıη , Cєfaىıηıda Çєκєгiz..! - ultгAslaη Hep Sєηiηlє!
N.F.V.A.S
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mirrorihsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.08.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

baska yardım edecek yok mu arkadaslar eğer kendim yaptırırsam ne kadar tutar motor sadece 1 vitese geciyor 2,3,4ve diğerlerinde aynı bosta gibi gitmıor ve debriyajı bıraktığımda stop etmıyor lutfen yardım edın ona göre kastamonudan ambarla istanbula servise yollıyacam arkadaslar
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 29.08.2007 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mirrorihsan sorun biraz eksik kalmış, eğer fabrikasyon hatasıysa tabiki garantiden sorunun hallolur ama honda servisi kullanıcı hatası der ise garanti kapsamı dışı bir durum olur. Sorunu servise iletmeni öneririm Bravo
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mirrorihsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.08.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fabrikasyon değil motorum 12000 km de onun içinde soru işareti var zaten kafamda
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 29.08.2007 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

2006 nisan ayında

motoru aldığından sonra 2 sene garantisi vardır..git servisine göster.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 30.08.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mirrorihsan fabrikasyon hatası illa ki ilk alındığı zaman ortaya çıkmaya bilir zamanla kendini gösterebilir. Honda yetkili servisine götürüp doğru cevabı onlardan almanı öneririm, onların garanti veya garanti dışı demesiyle çözülecek bir sorun Bravo
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 30.08.2007 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fark etmez isterse 120 000 de olsun 2 yıl garantisi var tabi periyodik bakımlarına götürdüysen Bravo Bravo şanzuman fabrikasyona girer (bin-4bin-8bin-12bin )
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ExTReMa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kırklareli/Lüleburgaz

MesajTarih: 30.08.2007 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor sadece 1. viteste takılı mı kaldı? Yoksa diğer viteslere geçtiği halde mi hareket etmiyo? Eğer takılı kaldıysa sanzumanda dişli kırmış yada tazeleme yayını koparmış olabilirsin eğer sorun vites tazeleme yayındaysa fazla masraf çıkarmaz ama dişlilerdeyse biraz tuzluya mal olur.. Bence servise git ama muhtemelen kullanıma bağlı olarak garanti kapsamı dışında bırakacaklardır tabi bu adamın insiyatifine kalmış

Aprilia Rs50 & Yamaha Rx115 & Yamaha Mbk Ms-1
Başa dön
ExTReMa Çevrimdışı ExTReMa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 31.08.2007 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şanzuman kapalı kutu ne çıkacağı belli olmaz servise götür baksınlar eğer garati dışı derlerse ve sen periyodik bakımlarını zamanında yaptırdıysan tüketici koruma derneğine baş vur bi telefonla hallederler
ülkemize bütün araçların A dan Z ye bütün parçaları garanti kapsamındadır ama servislerin para kazanma hırsı yüzünden bir çok kullanıcı boş yere ve bilmediğinden cebinden tomarla parayı servislere dökmektedir

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 31.08.2007 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşların sölediği gibi periyodik bakımları tam olarak yaptırdıysan şanzuman garanti kapsamındadır. km nin kaç olduğu hiç önemli değil.
cadde_seytani06''nında söylediği gibi servis kullanıcı hatası derse direkt olarak tüketici haklarına başvurabilirsin gerekeni en kısa sürede yapıyorlar bunada emin ol.
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NORTHLAND
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 31.08.2007 - 07:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce motorunun bakımlarını yetkili sevriste yaptırdıysan ve garanti süresi geçmediysen sorun cıkmıycaktır.(2006 nisan'da alıdıgın için garanti hala devam ediyor.) Bravo
Başa dön
NORTHLAND Çevrimdışı NORTHLAND Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal