Tarih: 29.08.2007 - 20:54 Mesaj konusu: aman dikkat deliler
arkadaşlar aman dikkat trafik kalabalık olmayan yer yok istan bul için konuşuyorum ister istemez emniyet şeridine girdiniz işte tehlike 1:halk otobüzleri kapıları açık ve her an önünüzde bir yolcu bıraka bilir onlar için otoban durak farketmez
2:şimdide bunlar türedi su satıcıları satsın ona lafım yok ama suyu büfede satmıyor otoban her an bir aracın önünde bir satıcı çıkabilir
3: bu onlar kadar tehlikeli değil :)) emniyet şeridine park etmiş araç bana oldu da tam aracı kapısına geldinizmi olacak ya şöför aniden kapıyı aça bilir :crz:
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 792 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 29.08.2007 - 21:05 Mesaj konusu:
İstanbul'da trafiğe çıkmadan önce kafa dinç olmalı.. Aşk-meşk, para pul, kız beni seviyor mu, işe geç kaldım vs diye düşüncelere dalarsan biri olmazsa ötekine toslarsın...
O da olmadı yolları tırmıkmıyorlar.. Farketmeden oraya dalarsın ulan ne oluyoruz diye frene kökleyince yerde sürüklenirsin..
Onun için formül şudur.. Uyanık olacaksın, o an orada olacaksın zihnen..
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 29.08.2007 - 22:41 Mesaj konusu:
bu sucuları bende sevmiyorum yaw onlarda beni sevmiyor sanırım, nezaman görseler selektör yakıyorum yanlarına gelene kadar kıllarını kıpırdatmıyorlar, kedi köpekler oyun oynar motorlarla da bunlar pek köpeğede benzemiyor neden insan gibi çekilmiyorlar _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
benim ist tarfiğinde çok vukaatım var genelikler dövüyrm tahamül edemiyrm böle böle bitane dainese kask yalan olmuştu barzonun biri yüzünden kaskım çizik içinde:D _________________ Motorsiklet kullanyyrm Çünkü RUHKANSERY ymm...
İstanbul'da trafiğe çıkmadan önce kafa dinç olmalı.. Aşk-meşk, para pul, kız beni seviyor mu, işe geç kaldım vs diye düşüncelere dalarsan biri olmazsa ötekine toslarsın...
+111
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
zxr_kadri demiş ki:
polis uyuzluğu tutunca emniyet şeridi ihlalinden 108 ytl ceza kesio
Çok haklısın... Tamamen keyfe keder bir durum _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 01.09.2007 - 10:54 Mesaj konusu:
haklısın KADRİ arkadaşım
beni şahinler durdurdu bir seferinde uyardılar dediki bari biz varken girmeyin görmedin girdin emmniyet şeridine bari şerit dışına çık bizi geçtikten sonra gene gir seni gören araç sürücüleri bize neden motorlara ceza kesilmiyor şeklinde haklı olarak laf söylüyorlar o yüzden diye saolsun memur arkadaş uyardı bende sizlerle paylaşmış oldum motora ses çıkarmıyor diyen arkadaşlara duyrulur memur arkadaşları zor duruma sokmayalım normalde görmezden geliyorlar ...
bir gün kabataşdan karaköye giderken hafif yağmur yağıyordu oranın trafiğini ist da bilmeyen yoktur bende herkes gibi daldım tranvay yoluna ilerde memur hemen sağa kayayım derken tranvayın demir rayları varya sabun gibi kaymazmı 1 mt re sürüklendim sükür hafif sıyrık memur geldi naptın seni görünce sağa kayayım derken oldu dedim güldü yardıma ihtiyacın varmı diye sordu birde ilgilendi saolsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız