Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaç yazar bu kask mont eldiven...?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaç yazar bu kask mont eldiven...?

kaç yazar bu kask mont eldiven...?
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
pascalnenc
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Balykesir - ODTÜ

MesajTarih: 09.01.2005 - 19:15    Mesaj konusu: kaç yazar bu kask mont eldiven...? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selamlar motor camiası. diyelim ki iyi kötü bir 125 cc aldık. aldık da bunun kuşanma masrafları da az buz değil sanırım. şöyle artistiğe kaçmadan, minimum gereksinimleri sağlayacak ölçüde kuşansak, kaça patlar biz yeni başlayacak olanlara?
Başa dön
pascalnenc Çevrimdışı pascalnenc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
haya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Almanya://Sinop

MesajTarih: 09.01.2005 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dil çıkarıyorum Sevgili arkadasim genelde motora baslangic, biraz yerine öre tuzlu olur ama her motor aldiginde degistirmeycene göre . satin aldiktan sonra fazla masrafi olmuyor Dil çıkarıyorum yolun acik olsun
Haya
Başa dön
haya Çevrimdışı haya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.01.2005 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abijim walla herşeyin kacagı dandigi var Çok gülüyorum ne tur alcan bilmem
dandik var 20 milyona kask 15 cm yukardan at kırılıyo
sirkeciden nolan kask alırsın kaçak
walla seçenek cok sana baglı bişi o
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 09.01.2005 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardesim ideal bir mont, kask, eldiven,dizlik sana 500$-500euro aras1na patlar... Bu fiyat1 yükseltip alçaltmak elinde... Ama 125cc için bunlar iyi...
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.01.2005 - 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

125cc için eldivent mont dizlik Çok gülüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingmotor34
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.01.2005 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş hayırlı olsun iyi dayanıklı olsun diyosan üç aşşa beş yukarı sana 600 doçi milyoneye mal olur 125 de yeter yani istanbuldaysan veya gelme imkanın varsaa sirkeci piyasasını bi dolaşş ok Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 09.01.2005 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Normal işe yarar kask 100 Ytl. Eldiven 60 Ytl. Mont korumalı enaz 150 Euro. Bide Dizlik. 35 Euro Rüzgar geçirmez pantolon. 60 Ytl.. Bunlarla başlayabilirsin..

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.01.2005 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeş herşeyden önce senin can güvenliğin için gerekli şeyler bu teçhizatlar onun için iyisini al yıllarca kullan derim,hayırlı olsun derim tüm motorcuları severim :md: :md:
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 09.01.2005 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Normal işe yarar kask 100 Ytl

Kusura bakmada bu kask bi b.... yaramaz...
Sadece göstermelik olur... en çok paray1 kask a ay1r... Sonra mont ve eldiven... Dil çıkarıyorum
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gceterez
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-ODTÜ

MesajTarih: 09.01.2005 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maxell'inki tam 500 milyon tutuyor.Kask için bir 100ytl daha koyalım 600.zaten 125lik le kim ölmüş dimi Göz kırpıyorum Daha fazla masraf çıkartmayın lütfen 8) :-D
Başa dön
gceterez Çevrimdışı gceterez Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 09.01.2005 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Normal işe yarar kask 100 Ytl.

Dostum o kaskı çevik kuvvete veriyorlar,mitinglerde pet şişelerden vs... korumak için... ;-)

Gerçekten kendini tam anlamıyla güvende hissetmek istiyorsan bu iş için en az 1500 ytl gerekir...Kaskın kesinlikle iyi marka olmalıdır..."Bak abi bu kask yemin ediyorum Shoei'den daha iyidir" diyenlere kanma....Shoei,arai,schubert gibi kaliteli markalar seçmelisin...
Unutma kafana kaç para değer biçtiysen,kaskın için de o kadar harca Dil çıkarıyorum

Asfalt,kamyon,tır,dozer,traktör ve asfalt denen meretlerin kaza için "Motor Hacmi" seçmediklerini de unutmayalım...."Dur yaa bu 125 cc,şuna çarpmıyım,bak karşıda 1000cc war" diyen hiç görmedimde ;-)
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 09.01.2005 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Shoei,arai,schubert gibi kaliteli markalar seçmelisin...

Shark'ı unutma!!!! Çok gülüyorum . Sharkta en kalite kasklardan birisi Dil çıkarıyorum
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 09.01.2005 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berque 125 cc için de 1500cc için de aynı kıyafet gerekir
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 09.01.2005 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Shark'ı unutma!!!! . Sharkta en kalite kasklardan birisi

Gibi dedim be Osman'ım Çok gülüyorum Yani yoksa Nolan,X-lite,Shark,Suomy'nin canavar gibi modelleri war...Ayıp ettin,hiç marka kayırır mıyım Gülümsüyorum
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 09.01.2005 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Knight,
Alıntı:

Gibi dedim be Osman'ım Yani yoksa Nolan,X-lite,Shark,Suomy'nin canavar gibi modelleri war...Ayıp ettin,hiç marka kayırır mıyım

Bunu yapmayacağını biliyordum! Dil çıkarıyorum .Bende yeni arkadaşlar kesin bunu yazarlar, onlar yazmadan ben belirtiyim dedim Çok gülüyorum .
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal