Kayıt: Dec 27, 2004 Mesajlar: 117 Nereden: Balykesir - ODTÜ
Tarih: 09.01.2005 - 19:15 Mesaj konusu: kaç yazar bu kask mont eldiven...?
selamlar motor camiası. diyelim ki iyi kötü bir 125 cc aldık. aldık da bunun kuşanma masrafları da az buz değil sanırım. şöyle artistiğe kaçmadan, minimum gereksinimleri sağlayacak ölçüde kuşansak, kaça patlar biz yeni başlayacak olanlara?
Kayıt: Dec 25, 2004 Mesajlar: 631 Nereden: Almanya://Sinop
Tarih: 09.01.2005 - 19:51 Mesaj konusu:
Sevgili arkadasim genelde motora baslangic, biraz yerine öre tuzlu olur ama her motor aldiginde degistirmeycene göre . satin aldiktan sonra fazla masrafi olmuyor yolun acik olsun _________________ WWW.Freebiker-tr.eu
Takil bana yasa hayatini
BMW-R1200GS
Haya
abijim walla herşeyin kacagı dandigi var ne tur alcan bilmem
dandik var 20 milyona kask 15 cm yukardan at kırılıyo
sirkeciden nolan kask alırsın kaçak
walla seçenek cok sana baglı bişi o
Kayıt: Nov 18, 2004 Mesajlar: 1181 Nereden: Ystanbul/Bostanci
Tarih: 09.01.2005 - 20:39 Mesaj konusu:
Kardesim ideal bir mont, kask, eldiven,dizlik sana 500$-500euro aras1na patlar... Bu fiyat1 yükseltip alçaltmak elinde... Ama 125cc için bunlar iyi... _________________ *Arda Büyükyüksel* *0 Rh(+)*
kardeş hayırlı olsun iyi dayanıklı olsun diyosan üç aşşa beş yukarı sana 600 doçi milyoneye mal olur 125 de yeter yani istanbuldaysan veya gelme imkanın varsaa sirkeci piyasasını bi dolaşş ok _________________ Umuda kur?un syksada ?l?m,unutma umuda kur?un i?lemez G?L?M...
Normal işe yarar kask 100 Ytl. Eldiven 60 Ytl. Mont korumalı enaz 150 Euro. Bide Dizlik. 35 Euro Rüzgar geçirmez pantolon. 60 Ytl.. Bunlarla başlayabilirsin.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Tarih: 09.01.2005 - 21:28 Mesaj konusu:
Kardeş herşeyden önce senin can güvenliğin için gerekli şeyler bu teçhizatlar onun için iyisini al yıllarca kullan derim,hayırlı olsun derim tüm motorcuları severim :md: :md: _________________
Kayıt: Nov 18, 2004 Mesajlar: 1181 Nereden: Ystanbul/Bostanci
Tarih: 09.01.2005 - 21:52 Mesaj konusu:
Alıntı:
Normal işe yarar kask 100 Ytl
Kusura bakmada bu kask bi b.... yaramaz...
Sadece göstermelik olur... en çok paray1 kask a ay1r... Sonra mont ve eldiven... _________________ *Arda Büyükyüksel* *0 Rh(+)*
Tarih: 09.01.2005 - 22:50 Mesaj konusu:
Alıntı:
Normal işe yarar kask 100 Ytl.
Dostum o kaskı çevik kuvvete veriyorlar,mitinglerde pet şişelerden vs... korumak için... ;-)
Gerçekten kendini tam anlamıyla güvende hissetmek istiyorsan bu iş için en az 1500 ytl gerekir...Kaskın kesinlikle iyi marka olmalıdır..."Bak abi bu kask yemin ediyorum Shoei'den daha iyidir" diyenlere kanma....Shoei,arai,schubert gibi kaliteli markalar seçmelisin...
Unutma kafana kaç para değer biçtiysen,kaskın için de o kadar harca
Asfalt,kamyon,tır,dozer,traktör ve asfalt denen meretlerin kaza için "Motor Hacmi" seçmediklerini de unutmayalım...."Dur yaa bu 125 cc,şuna çarpmıyım,bak karşıda 1000cc war" diyen hiç görmedimde ;-) _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Tarih: 09.01.2005 - 23:10 Mesaj konusu:
Alıntı:
Shark'ı unutma!!!! . Sharkta en kalite kasklardan birisi
Gibi dedim be Osman'ım Yani yoksa Nolan,X-lite,Shark,Suomy'nin canavar gibi modelleri war...Ayıp ettin,hiç marka kayırır mıyım _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 09.01.2005 - 23:14 Mesaj konusu:
Knight,
Alıntı:
Gibi dedim be Osman'ım Yani yoksa Nolan,X-lite,Shark,Suomy'nin canavar gibi modelleri war...Ayıp ettin,hiç marka kayırır mıyım
Bunu yapmayacağını biliyordum! .Bende yeni arkadaşlar kesin bunu yazarlar, onlar yazmadan ben belirtiyim dedim . _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız