Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 12.000 YTL 2006MODEL 8.000KM HONDA600F aCİLLLLL...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

12.000 YTL 2006MODEL 8.000KM HONDA600F aCİLLLLL...

12.000 YTL 2006MODEL 8.000KM HONDA600F aCİLLLLL...

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 31.08.2007 - 11:06    Mesaj konusu: 12.000 YTL 2006MODEL 8.000KM HONDA600F aCİLLLLL... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3851148 Arkadaşlar motor antalyadan satılık.12.000 Ytl düştüm. Müracaat: 0555 618 87 56
Başa dön
serkan_72 Çevrimdışı serkan_72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 31.08.2007 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlış yere açmışsın. ikinci ele açman gerekiyordu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 31.08.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş alanada satanada hayırlı ugurlu olsun ama maşallah kız gibi motor fiyatta uygun düşünen kaçırmasın derim. Dil çıkarıyorum
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 31.08.2007 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elimde nakıtım olsa ınan düşünmem alırım..
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 31.08.2007 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Acil olduğu için İlanı burdan vermek zorunda kaldım.İnanın ki bu fiyata hiç bi yerde yok.Motoru görmek isteyen cep telefonumdan ulasabilir. Motoru TTA ( Tek teker Arif ) Abimede gösterdim.Sorunsuz yani...

Son Mesajdan 27 dakika sonra eklendi:

http://www.motordelisi.com/ftopict-28997-.html Motoru aldıgım zaman ki Fotolar Gülümsüyorum BUrdan Aldım burdan satıyorum Gülümsüyorum

Son Mesajdan 2 saat 21 dakika sonra eklendi:

upppp uppppp uppppppppp

Son Mesajdan 2 saat 22 dakika sonra eklendi:

cceyhun20 demiş ki:
kardeş alanada satanada hayırlı ugurlu olsun ama maşallah kız gibi motor fiyatta uygun düşünen kaçırmasın derim. Dil çıkarıyorum
upp up

Son Mesajdan 7 saat 14 dakika sonra eklendi:

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Başa dön
serkan_72 Çevrimdışı serkan_72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racing_7272
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 31.08.2007 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel bi fiyat ve piyasa değeri altında.Bnmde param olsa hiç durmadan gelir alırıdm Üzgünüm alana hayırlı olsn
Başa dön
racing_7272 Çevrimdışı racing_7272 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 31.08.2007 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamım aldığın zamanı hatırlşıyorum hatta çizikler nazar boncuğu kalsın falan demiştikalanada satanada hayırlı olsun
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal