Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hareketine Gıcık Oldum...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hareketine Gıcık Oldum...

Hareketine Gıcık Oldum...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 31.08.2007 - 13:15    Mesaj konusu: Hareketine Gıcık Oldum... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Olay 3 gece öncesi yaşanıyor...

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde iki kafadar gece saat 02.00 sularında Motosikletleriyle çorbacıya gidiyor.

Çorbacı çıkışında motosikletlerine binip yola çıkıyorlar. Motosikletlilerden birisi yolda giderken bilinçli zikzak çizmeye başlıyor.

Arkadan hızla gelen aşırı alkollü taksici motosikletlinin bu hareketinden haz almıyor ve hızla önündeki motosikletliye vuruyor.

Vurduğu an motosikletli taksinin üzerine düşüyor darbenin etkisiyle... Taksici fren sıkıp şahsı altına alıyor. ve taksiyle sürüklüyor. Motosiketli arkadaşımız acı bir şekilde can verip ölüyor...

Taksiciye neden böyle bir şey yaptınız diye sorulduğunda taksicinin cevabı ise : " Hareketine gıcık oldum" oluyor ...

Motorcunun hayatı bu kadar ucuz...

Haber : meLanchoLie
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 31.08.2007 - 13:18    Mesaj konusu: Re: Hareketine Gıcık Oldum... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meLanchoLie demiş ki:
Arkadaşlar Olay 3 gece öncesi yaşanıyor...

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde iki kafadar gece saat 02.00 sularında Motosikletleriyle çorbacıya gidiyor.

Çorbacı çıkışında motosikletlerine binip yola çıkıyorlar. Motosikletlilerden birisi yolda giderken bilinçli zikzak çizmeye başlıyor.

Arkadan hızla gelen aşırı alkollü taksici motosikletlinin bu hareketinden haz almıyor ve hızla önündeki motosikletliye vuruyor.

Vurduğu an motosikletli taksinin üzerine düşüyor darbenin etkisiyle... Taksici fren sıkıp şahsı altına alıyor. ve taksiyle sürüklüyor. Motosiketli arkadaşımız acı bir şekilde can verip ölüyor...

Taksiciye neden böyle bir şey yaptınız diye sorulduğunda taksicinin cevabı ise : " Hareketine gıcık oldum" oluyor ...

Motorcunun hayatı bu kadar ucuz...

Haber : meLanchoLie

şerefsiz... Sinirlendim Sinirlendim oksijenimizi tüketmekten başka bir işe yaramayan organizma Sinirlendim Sinirlendim
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 31.08.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tövbe tövbee Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim ne denirki böylesine şimdi Sinirlendim

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 31.08.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meLanchoLie, canım benim dövmedin mi ? ben seni tanıyorsam sonuç belli sinir olmamak elde değil ..
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mucit
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 31.08.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Enteresan bir ülkede yaşıyoruz, bir bizim ülkemizde olur. Ne bakıyon lan öyle dik dik, muhabbetleri.
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 31.08.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diyecek bir şey bulamıyorum ne denir ki bu insan müsvettesine,
Yazık çok yazık allah rahmet eylesin , Ağlıyorum Ağlıyorum
dekoeliz
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 31.08.2007 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte öyle bir adalet olacakki bu adamı benzer bir motora bindirip arkasından taksiylede değil tırla gideceksin ve gazla diye bağıracaksın.doğru değil ama bu beyinsiz adamları ve zihin yapılarını görüp okudukça insanın yoldan çıkmaması mumkun değil.
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 31.08.2007 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

papatyaR6, Eşme'de yaşanmadı olay ben sadece görgü tanıgından yani diğer motosikletli arkadaştan dinledim. Adam burda olsa sonucu biliosun Gülümsüyorum
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 31.08.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelde çıldırma böylesini ele alacan sabahtan akşama kadar dayak atacan
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 31.08.2007 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adi şerefsiz....hayvan diyeceğim,hayvanlara ayıp olacak... Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
spedy_burak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.08.2007 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bu adamın 7 sülalesine gıcık oldum şimdi üstünden geçmek lazım Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
spedy_burak Çevrimdışı spedy_burak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnoopDogg
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

abi dicek bişey yok gerçekten..ben olsam çağıttırırdım motor cu arkadaşalrı linç ettirirdim şöförü
Şimdi Hyosung GT 250 R 2007
Başa dön
SnoopDogg Çevrimdışı SnoopDogg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
izmirlihonda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 31.08.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazıklar olsun o taksıcıye insanlıga sıgmaz be yaptıgı adi insan ...............
izmirlihonda Çevrimdışı izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 31.08.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayvan herif ya, diyecek çok şey var ama yeri değil Sinirlendim

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
danyal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul/Bahçeşehir

MesajTarih: 31.08.2007 - 13:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim Sinirlendim bunları tek tek kemiklerini kıra kıra gebertmek lazım içeri girse nolcak 5 yıl yatmadan çıkıyor şerefsizler idam gelmeden cezalar ağırlaşmadan bu ülkede bir şey olmaz Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
danyal Çevrimdışı danyal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal