Manisa'nın Salihli İlçesi'nde iki kafadar gece saat 02.00 sularında Motosikletleriyle çorbacıya gidiyor.
Çorbacı çıkışında motosikletlerine binip yola çıkıyorlar. Motosikletlilerden birisi yolda giderken bilinçli zikzak çizmeye başlıyor.
Arkadan hızla gelen aşırı alkollü taksici motosikletlinin bu hareketinden haz almıyor ve hızla önündeki motosikletliye vuruyor.
Vurduğu an motosikletli taksinin üzerine düşüyor darbenin etkisiyle... Taksici fren sıkıp şahsı altına alıyor. ve taksiyle sürüklüyor. Motosiketli arkadaşımız acı bir şekilde can verip ölüyor...
Taksiciye neden böyle bir şey yaptınız diye sorulduğunda taksicinin cevabı ise : " Hareketine gıcık oldum" oluyor ...
Manisa'nın Salihli İlçesi'nde iki kafadar gece saat 02.00 sularında Motosikletleriyle çorbacıya gidiyor.
Çorbacı çıkışında motosikletlerine binip yola çıkıyorlar. Motosikletlilerden birisi yolda giderken bilinçli zikzak çizmeye başlıyor.
Arkadan hızla gelen aşırı alkollü taksici motosikletlinin bu hareketinden haz almıyor ve hızla önündeki motosikletliye vuruyor.
Vurduğu an motosikletli taksinin üzerine düşüyor darbenin etkisiyle... Taksici fren sıkıp şahsı altına alıyor. ve taksiyle sürüklüyor. Motosiketli arkadaşımız acı bir şekilde can verip ölüyor...
Taksiciye neden böyle bir şey yaptınız diye sorulduğunda taksicinin cevabı ise : " Hareketine gıcık oldum" oluyor ...
Motorcunun hayatı bu kadar ucuz...
Haber : meLanchoLie
şerefsiz... oksijenimizi tüketmekten başka bir işe yaramayan organizma _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 31.08.2007 - 13:29 Mesaj konusu:
Diyecek bir şey bulamıyorum ne denir ki bu insan müsvettesine,
Yazık çok yazık allah rahmet eylesin , _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Tarih: 31.08.2007 - 13:31 Mesaj konusu:
işte öyle bir adalet olacakki bu adamı benzer bir motora bindirip arkasından taksiylede değil tırla gideceksin ve gazla diye bağıracaksın.doğru değil ama bu beyinsiz adamları ve zihin yapılarını görüp okudukça insanın yoldan çıkmaması mumkun değil. _________________ bmw gs 1150 adventure
Gelde çıldırma böylesini ele alacan sabahtan akşama kadar dayak atacan _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
06/06/2008 UMUT ÖZ -ADIYAMAN CANIM ARKADAŞIM SANA ÖLÜM YAKIŞMIYOR
abi dicek bişey yok gerçekten..ben olsam çağıttırırdım motor cu arkadaşalrı linç ettirirdim şöförü _________________ Büyüyünce Zx10r
+
Ama ondan önce Kum rengi 636
Şimdi Hyosung GT 250 R 2007
Kayıt: Apr 30, 2006 Mesajlar: 214 Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz
Tarih: 31.08.2007 - 13:46 Mesaj konusu:
yazıklar olsun o taksıcıye insanlıga sıgmaz be yaptıgı adi insan ............... _________________ GÜZELLİĞİNİ ZAMAN GÖTÜRMÜŞ ZALİM İNSANLAR SENİ BİTİRMİŞ GURURLU BAŞIN YERLERE DEGMİŞ HİÇ DÖNMESEYDİN DÖNMESEYDİNNNNNNN.......
CENGİZ KURTOĞLU
Kayıt: May 05, 2004 Mesajlar: 920 Nereden: İstanbul/Bahçeşehir
Tarih: 31.08.2007 - 13:51 Mesaj konusu:
bunları tek tek kemiklerini kıra kıra gebertmek lazım içeri girse nolcak 5 yıl yatmadan çıkıyor şerefsizler idam gelmeden cezalar ağırlaşmadan bu ülkede bir şey olmaz _________________ Harun çolakoğlu
CBF 250 Siyah büyüyünce 600RR olcak
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız