Tarih: 31.08.2007 - 22:46 Mesaj konusu: motorculuk bu işte
arkadaslar bugun motosikletim arızalandığı için oturduğum ilçeden kastamonuya getirmek için yola cıkmıştım tabi motorun arızası viteste olduğu için 1 vitesten baska vitester gidemiyordum gideceğim mesafede 60 km olduğu için gözüm kesmesede motorumu yaptırmak için yola cıktım 5 km gitmiştimkı yol kenarında bir panelvan arabası olan birisini gördüm yanına yaklaşıp bana yardımcı olup motrumu getirebilir misiniz dediğimde cok sıcak kanlı bir tavırla tabiki bende motorcuyum dedi ve kastamonuya kadar beni götürdü kendisine buradan cok teşekkur ederim riski göze alarak beni sirket arabasıyla kastamonuya götürdüğü için kendiside motor delisi üyesiymiş umarım buradan teşekkurlerimi tekrardan iletebilirim İYİKİ MOTORCUYUM _________________ HONDA HAYAT ONDA...
Tarih: 31.08.2007 - 22:48 Mesaj konusu:
helal olsun motorculuk bu işte _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Tarih: 31.08.2007 - 23:02 Mesaj konusu:
helal olsun walla motorcu motorculuk die ben buna derim _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
işte bu tür şeyleri okuyunca motorcu olduğum için gurur duyuyorum..NE MUTLU MOTORCUYUM DİYENE .......motorcunun özelliği bu abi ...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız