Evet arkadaşım artık çoğu motorsiklet mağazasında var. A markası veya B markasını kopyalayıp üzarinde marka değişikliği yparak satılıyor fiyatları 75 ile 150 ytl arası değişiyo. Tabiki bursa'da var orlarda varmıdır bilemem
freewing, yooo niye şaka olsun adam güzel bi soru sormuş gerçektende doğru valla bende katılıyorum. Çünkü öyle iyilerine paramız yetmiyor napalım bizde şöyle az dandiği olsa yeter bişey olursa sağını solunu terzide diktirirriz neden olsa revit monta 450 euro vereceğime 100 ytl ye aynısının çinini alırım daha iyi tabi varsa. _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Sahibinden İlanım : 5368515
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 02.09.2007 - 01:52 Mesaj konusu:
hobici, ben sahibinden.com da aldım adam bir hafta giyinmiş satıyodu 3 te bir fiyatına aldım çiziksiz yırtıksız _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 02.09.2007 - 08:49 Mesaj konusu:
bana kalırsa ucuzdan pahalı biey yoktur .almışken azdaha para bikirtir iyisini al derim...senin hayatın 100ytl den daha değerli.. _________________ senin etiket olduğun yerde fiyatı ben koyarım...
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1290 Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN
Tarih: 02.09.2007 - 09:52 Mesaj konusu:
bence kaliteli bir mont al hiç olmazsa işine yarasın ucuz mal seni ne kadar korur ki bu benim fikrim karar senin hayırlı olsun şimdiden _________________
Tamam çin malı al ama yinede kaliteli olsun, kalitesiz ise tam işe yarayacağı zaman keşke kaliteli bişi olsaydı demek zorunda kalabilirsin. Hele korumasız motorcu montu ne işe yarar bilemiyorum, belki kızlara hava atarsın. gittigidiyor.com da bol miktarda korumalıksız motor montu var ama hiiç tavsiye etmem.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız