Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - çin yapımı motorcu montu arıyorum ucuzundan.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

çin yapımı motorcu montu arıyorum ucuzundan.

çin yapımı motorcu montu arıyorum ucuzundan.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hobici
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 31.08.2007 - 22:50    Mesaj konusu: çin yapımı motorcu montu arıyorum ucuzundan. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm,arkadaşlar çin yapımı motorcu montu varmı piyasada haberi olan varmı almak istiyorumda.şu orjinallere param yetişmiyoda.
Başa dön
hobici Çevrimdışı hobici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

MesajTarih: 31.08.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hobici kardeşim beni güldürdün ya Allah'da seni güldürsün. Delirdim bu arada ben bilmiorum... Delirdim
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı matrax_83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre591
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 31.08.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkadaşım artık çoğu motorsiklet mağazasında var. A markası veya B markasını kopyalayıp üzarinde marka değişikliği yparak satılıyor fiyatları 75 ile 150 ytl arası değişiyo. Tabiki bursa'da var orlarda varmıdır bilemem
Başa dön
emre591 Çevrimdışı emre591 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 31.08.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sahibinden .com a gir
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ruhkanseri
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 31.08.2007 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zuhaaaaaaa:D
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 35..½..Karşıyaka....!!

MesajTarih: 01.09.2007 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende Armode motor montu vardı kışlık.
Korumalıklı filan güzel birşeydi çin malıydı . fiyatıda yanlış hatırlamıyorsam 250 ytl filandı.

Korumalıksız alacaksan daha ucuza bulursun.
Başa dön
RedStar Çevrimdışı RedStar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hobici
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.09.2007 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler arkadaşlar.bir ara vakit bulursam ankarada arıcam.
Başa dön
hobici Çevrimdışı hobici Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 01.09.2007 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şaka bu değil mi?

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 02.09.2007 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing, yooo niye şaka olsun adam güzel bi soru sormuş gerçektende doğru valla bende katılıyorum. Çünkü öyle iyilerine paramız yetmiyor napalım bizde şöyle az dandiği olsa yeter bişey olursa sağını solunu terzide diktirirriz neden olsa revit monta 450 euro vereceğime 100 ytl ye aynısının çinini alırım daha iyi tabi varsa.
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.09.2007 - 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing- ni ye şaka olsn ki anlayamadım ? herkesin durumu farklı
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 02.09.2007 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hobici, ben sahibinden.com da aldım adam bir hafta giyinmiş satıyodu 3 te bir fiyatına aldım çiziksiz yırtıksız
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
utku_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 02.09.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana kalırsa ucuzdan pahalı biey yoktur Ağlıyorum .almışken azdaha para bikirtir iyisini al derim...senin hayatın 100ytl den daha değerli..
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 02.09.2007 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence kaliteli bir mont al hiç olmazsa işine yarasın ucuz mal seni ne kadar korur ki bu benim fikrim karar senin hayırlı olsun şimdiden
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 03.09.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam çin malı al ama yinede kaliteli olsun, kalitesiz ise tam işe yarayacağı zaman keşke kaliteli bişi olsaydı demek zorunda kalabilirsin. Hele korumasız motorcu montu ne işe yarar bilemiyorum, belki kızlara hava atarsın. gittigidiyor.com da bol miktarda korumalıksız motor montu var ama hiiç tavsiye etmem.
Başa dön
mucit Çevrimdışı mucit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
barannet
Üye
Üye

Nereden: bursa - heykel

MesajTarih: 10.09.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emre591, bursa da tam olarak nerede satılır bahsettiğin montlar?
Başa dön
barannet Çevrimdışı barannet Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal