Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cbr1000rr istanbul caddelerinde gazlıyor..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cbr1000rr istanbul caddelerinde gazlıyor..

Cbr1000rr istanbul caddelerinde gazlıyor..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 01.09.2007 - 02:29    Mesaj konusu: Cbr1000rr istanbul caddelerinde gazlıyor.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öylesine denk geldi daha önce verildiyse özür dilerim.. http://www.youtube.com/watch?v=VZldqHIFcSY
Başa dön
choconut Çevrimdışı choconut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2007 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herif fena sıkmış daha önce izlemiştim.Gereksiz hareketler bunlar..
Ali kardeşim izninle Bravo

Link

society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gemboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 01.09.2007 - 04:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak bu kamerayı nası bu sekılde koyuyosunuz bununla ılgıl bı resım ceksenızde bızde yapsak..ugras ugras her tarafım elektrık bandı oluyo yınede bu acıyı yakalayamıyorum:(
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 01.09.2007 - 05:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ıkı resım umarım yardımcı olur acıklama :istersende kısaca şöle özetliyim bu aparatlar sayesınde o videolar cekılıyo hani demişssin ya band olayı felan Çok gülüyorum Çok gülüyorum gerek yok Bravo

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 01.09.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunun yerıne kendı içinee kaydeden ve 2 gb SD card alan cok kompact kameralar mevcut bu fıyatlara , sadece ilac sandoz kutusu buyuklugunde hafıf bır kamera , kaska veya motosıklete bağlamak için aparatlarıda var fıyatıda 500 YTL den az .. Fiyatında ziyade kullanışlılığı açısından daha cok tercih edilebilir .

Hemde su geçirmez ..

Bu ve bunun gibi bir cok modeli mevcut ..
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 01.09.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlız dikkat ettinizmi bilmiyorum km sayacına adam başlarken 460'ta widyo biterden 596'yı gösteriyodu Şok oldum 6 dk'da bu kadar yol brawo wallaa Alkışlıyorum

p.i.s
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 01.09.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha once ızlemıstım adam guzle gıdıyo Bravo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 01.09.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu bizim siteyede üye olan emre ss arkadaşımız arada sırada çıkar ve bu tür çekimler yapar youtube da artırsanız emre ss diye değişik makinalar ile yapılmış birçok çekim seyredebilirsiniz..
Başa dön
mutluemlak Çevrimdışı mutluemlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tontis
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.09.2007 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm merhaba nasılsın
Başa dön
tontis Çevrimdışı tontis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 02.09.2007 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tvs, arkadaşım bende merak ediyodum ya açıkladığın iyi olmuş sağolasın.. Bravo
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 02.09.2007 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

slm merhaba nasılsın

bune
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.09.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama bu tarz kamera koyunca çenemi depoya koyamamki Üzgünüm
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal