Arkadaşlar Dünya da bu motor 9-13,14 yaşlarındaki çocuklar tarafından kullanılıyor... Ve düzenli yarışlar organize ediliyor...
Türkiye'de de bunu yaygınlaştırmalıyız eğer Türk bir MotoGP şampiyonumuz olsun istiyorsak bence şampiyon olmasa bile sürekli podyum gören
genç arkadaşlarımız olmalı artık...
Şunu da unutmayalım ki, F1 da karting neyse MOTOGPde de NSF100 ve türleri o dur... Hatta belki MD olarak biz çocuk motor sporcuları yetiştirme sorumluluğunu taşımalıyız...
Bu güzel aleti çocuğunuza almaz mıydınız?
arkadaşlar...
Evet sizleri ankete davet ediyorum...
_________________ Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 683 Nereden: »»»»»»izmiRR««««««
Tarih: 01.09.2007 - 12:00 Mesaj konusu:
sundan bı tane kendıme alıyımda bıraz hava atıyım burda biri var r1 var onunla kakcaz artık nanımız yürüsünb azcık _________________ onur_zigbog@hotmail.comzigbog-@hotmail.com
Tarih: 01.09.2007 - 12:07 Mesaj konusu:
eğer onunda genlerinde benim gibi motorculuk varsa düşünmeden alırım _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Tarih: 01.09.2007 - 16:56 Mesaj konusu:
eğer bi gün çocuğum olursa ve kanında benim kanımı taşıyorsa ki babası olucak kişide benimle aynı kafadan olur muhtemelen alırım... benim ailem bu taşıma kadar artçı olarak binmemden bile korktuda ne oldu bu tutku vaz geçilmez...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız