Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Deliler Çocuğunuza NSF100 Alır mısınız?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Deliler Çocuğunuza NSF100 Alır mısınız?

Deliler Çocuğunuza NSF100 Alır mısınız?
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Çocuğunuza NSF100 alır mısınız?
Evet Şampiyon yetiştirecem ŞAMPİYON! MD yapsın...
54%
 54%  [ 41 ]
Karımda/Kocamda izin verirse evet alırım
14%
 14%  [ 11 ]
Çocuğum da isterse belki ama... tehlikeli görünüyor
6%
 6%  [ 5 ]
Çocuk içi tehlikeli gibi büyüyünce kendi alır isterse
10%
 10%  [ 8 ]
ALMAM! Ben delirdim O delirmesin...
13%
 13%  [ 10 ]
Toplam Oylar : 75

Yazar
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: esti şimdi...

MesajTarih: 01.09.2007 - 10:49    Mesaj konusu: Deliler Çocuğunuza NSF100 Alır mısınız? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Dünya da bu motor 9-13,14 yaşlarındaki çocuklar tarafından kullanılıyor... Ve düzenli yarışlar organize ediliyor...
Türkiye'de de bunu yaygınlaştırmalıyız eğer Türk bir MotoGP şampiyonumuz olsun istiyorsak bence şampiyon olmasa bile sürekli podyum gören
genç arkadaşlarımız olmalı artık...

Şunu da unutmayalım ki, F1 da karting neyse MOTOGPde de NSF100 ve türleri o dur... Hatta belki MD olarak biz çocuk motor sporcuları yetiştirme sorumluluğunu taşımalıyız... Bravo

Bu güzel aleti çocuğunuza almaz mıydınız?
arkadaşlar...

Evet sizleri ankete davet ediyorum...

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 01.09.2007 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Markası ne ki bunun ayriyeten gaç para? Şok oldum
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 01.09.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Durumun ve çocuğun buna binebileceği uygun bir yer varsa hiç düşünme. Küçükten aşıla öğret Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kgabayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konyaaa

MesajTarih: 01.09.2007 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

henüz çoçuğum yk ama olursa nedn olmasın bn deliysem oda babasına çekmeli Delirdim
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.09.2007 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skp, bunun markası honda...

Fiyat meselesine gelirsek ucuzu da var pahalısıda bak mesela 50cc kawa lar var onlar 500-600-700 ytl flan dha ucuza da bulursun
honda için;
http://powersports.honda.com/motorcycles/sport/model.asp?ModelName=NSF100&ModelYear=2006&ModelId=NSF100R6

50cc likler için;
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4559468&keyword=minyat%FCr
buralara bakabilirsin ama alacaksan daha çok araştır bence 350 ytl ya falan 50 cc bulunur...

Milli sporcu yetiştireceğiz olsun o kadar masraf... Bravo
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sundan bı tane kendıme alıyımda bıraz hava atıyım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum burda biri var r1 var onunla kakcaz artık nanımız yürüsünb azcık Dil çıkarıyorum Delirdim

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer onunda genlerinde benim gibi motorculuk varsa düşünmeden alırım Çok gülüyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o beyaz hondayı 13 yaşındakiler kullanıyosa babama söyleyeyim alsın bana Dil çıkarıyorum amam tr de satılıyomu ki
Başa dön
motodrift_54 Çevrimdışı motodrift_54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben alırım.. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işalla önce kendimize alalım,sora çocuk yapalım,sora 12-13 yaşına gelsin ne nsf100ler çıkar o zamana teeh!
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Nevar
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 01.09.2007 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çocuğum olsa ben alırdım harika bişi Bravo
Başa dön
Nevar Çevrimdışı Nevar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pixie
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.09.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer bi gün çocuğum olursa ve kanında benim kanımı taşıyorsa ki babası olucak kişide benimle aynı kafadan olur muhtemelen alırım... benim ailem bu taşıma kadar artçı olarak binmemden bile korktuda ne oldu Çok gülüyorum bu tutku vaz geçilmez...
Başa dön
pixie Çevrimdışı pixie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skp
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2007 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bunun videosunu bulsa bi iyilikseverde şurda yayınlasa sesini duysak nası bişi?

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

nan kendim dedim alın video yu da kendim koyuyom sesi de fena değilmiş hani ybr geçermi bunu be Gülümsüyorum ibresi kaç ki bunun

Link
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 01.09.2007 - 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim cocugum ehliyetini alana kadar hic bir araç kullanamaz.
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.09.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

skp, video için teşekkürler güzel aletler... Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal