Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorsikletten mektup

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorsikletten mektup

motorsikletten mektup

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:06    Mesaj konusu: motorsikletten mektup Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okudum güzeldi paylaşmak istedim

Eylül 1998

MOTOSİKLETTEN MEKTUP VAR

Mektubuma başlarken, önce büyüklerim olan, otomobil, jeep, minibüs, midibüs, otobüs, kamyonet, kamyon ve tırları saygıyla selamlarım.

Beni soracak olursanız pek iyiyim diyemeyeceğim. Aranızda telef olmadan yürümeye çalışıyorum, biliyorsunuz ben içinizdeki en küçük plakalı aracım. Alınır, satılırken sizler gibi vergimi öder, sizler gibi yıllık muayeneye giderim. Bir hata yaparsam, sizler gibi plakama ceza gelir. Yakıt ihtiyacımı sizler gibi aynı istasyonlardan alır, nedense sıramı beklerken hep arkamdaki çok tekerlekli araç tarafından sıradan çıkarılmaya çalışırım. Yollarda sizlerden korka korka giderim. Nihayetinde iki tekerlekli; denge sistemiyle giden küçücük bir aracım, üstümde taşıdığım insanları koruyan bir kabinim bile yok. Beni tehlikeye sokup düşürürseniz, açıkta seyahat eden bu insanların canlarına yazık olur.

Aslında hala bana yaptıklarınızda kasıt aramıyorum. Beni tanımadığınızı düşünüyorum. Ben, sizlerden çok farklı bir teknikle kullanılırım. Bu farkı bilmediğiniz için, sizlere çok da kızamıyorum. Bazen benden çok tekerlekli bir araç, bana yol verdiğinde, aramızda pozitif bir elektriklenme olur. Beni tanıdığınızı ve sevdiğinizi hissederim. Yoğun trafikte sizler çok teker üzerinde bekleme cezası aldığınızda, ben aranızdan sizler için üzülerek süzülür giderim. Köprü ve otoyol gişelerinde yada feribot kuyruklarında bekleme zorunluluğum yoktur. Çabuk ulaşıma çözüm olduğumdan geçiş iznim vardır. Bütün bunlar olurken, size bir saygısızlığım yoksa, sizlerle hiç bir problemim de yoktur. O halde niçin çok tekerleklilerle, motosiklet arasında zaman zaman huzursuzluklar oluyor. Ben kendi ülkemde ilkokulda okurken herkesin içtiği andı unuttuğuna bağlıyorum. Andın bizi ilgilendiren bölümü aynen şöyleydi; "Büyüklerimizi Saymak, Küçüklerimizi Korumak". Dünya genelinde de kaza istatitistiklerini incelediğimizde, benim kazalarımın çoğu, sizlerle birlikte oluyor. Çok az bir bölümü de kendi hatamdan kaynaklanıyor. Can kaybı ve hasara gelince de benim taşıdıklarım telef oluyor. Tabii bütün bunlardan yakınırken, bizde hiç hata yok mu? Elbette benim bazı arkadaşlarımın kusurlar var. Örneğin, power amaçlı taktıkları ekstra egzostlarını, şehir içinde gecenin ilerleyen saatlerinde ses için kullanıyorlar. Yine şehir içi trafiğinde slalom yapmak suretiyle, sizleri şaşırtıyorlar. Köprü yada otoyol gişelerinden ücret ödemeden geçmeyi hüner zannediyorlar. İmajımı zedeleyen bu gibi hareketler, sizler kadar, beni de rahatsız ediyor. Lütfen bir kaç illegal hareketi, genele maletmeyin. Benimle ilgilenirseniz, eminim ki seveceksiniz. Belli mi olur, belki de makine parkınıza beni de ilave edeceksiniz. Benimle dünyayı başka boyutta yaşayacak, bugüne kadar farketmediğiniz güzellikleri göreceksiniz.

Mektubuma son verirken bir gerçeği daha hatırlatmak istiyorum. Makine parkının en pratik, en ekonomik ve en hızlı aracı benim ve ben sadece güler yüzlü, mutlu, özgür insanların tercihiyim.

Sevgilerimle. Herhangi bir Motosiklet.

Motosikletçi
Tolga Büyüköner
Eylül 1998 Motosiklet Dünyası

NOT:ALINTIDIR

En son MEMOCAN tarafından 01.09.2007 - 13:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
MEMOCAN Çevrimdışı MEMOCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEMOCAN, çok güzel, çok beğendim Alkışlıyorum
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEMOCAN, harika super hatta superr Alkışlıyorum

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunu okumuştum süper Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cokan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzelmiş.ellerine sağlık.paylaşımın için teşekkürler... Bravo
Başa dön
cokan Çevrimdışı cokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEMOCAN, Nerden buldun bunu yahu ??
Vallahi süpermiş eline sağlık Alkışlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 01.09.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzelmiş ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.09.2007 - 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süpeer...ellerine sağlık..... Bravo
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 01.09.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEMOCAN, hergün severek takip ettiğim Tolga BÜYÜKÖNER abimizin kendi sitesinde yayınladığı çok anlam içeren bu yazısını bizimle paylaşman güzel ama alıntı yaptığın yazının kaynağını veya sahibinide belirtseydin daha güzel olurdu.

Yazının imza bölümünüde eklersen sevinirim;

Motosikletçi
Tolga Büyüköner
Eylül 1998 Motosiklet Dünyası

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 01.09.2007 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrpilot, abe site buldum okudum paylaşmak istedim imza bölüne ekledim daha güzel oldu abe tşkler . uyarın için
Başa dön
MEMOCAN Çevrimdışı MEMOCAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
EMRE21
Üye
Üye

MesajTarih: 01.09.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
CeeM34
Üye
Üye

Nereden: İsstannbull/BAHÇEŞEHİR

MesajTarih: 01.09.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kadar egzoz olayına katılmasamda Dil çıkarıyorum
diğer söledikeri tamamen doğru Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 01.09.2007 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MEMOCAN, Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 01.09.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehmetrenboz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 01.09.2007 - 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş yazan kişinin ellerine saglık paylasım için tesekkürler
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal