Tarih: 01.09.2007 - 22:13 Mesaj konusu: Tek teker Nasıl Gidebilirim?
Merhaba Arkadaşlar ben motorumla ön kaldırıyorum fakat gitmeyi birtürlü beceremiyorum en fazla 2-3 saniye gidebiliyorum.bunun bir yolu yokmu şöyle biraz daha fazla gitsem en azından bi 100metre:)
Motorum 3Vitesli otomatik,Honda z50j monkey...
Yardımlarınızı bekliyorum
Tarih: 01.09.2007 - 22:36 Mesaj konusu:
sen uğraşmaya devam et zamanla öğrenirsin ama yayaya ve trafiğe kapalı alanda olsun. _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Tarih: 01.09.2007 - 22:39 Mesaj konusu:
Checkmate, yaklaşık 6 ay önce denk gelmişti tt arifin anlatımı vardı biraz araştırırsan sitede bulabilirsin _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
düz gitmeyi biliyorsan tektekerde gidersin.ama neden bu kadar tek teker gitmek istiyorsun ki.düz git sağlam git..... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
bence adamın bu kadar üstüne gitmeyin tek teker gitmek istiyor demekki alışmışta geliştirmek istiyor sizlere bişey soruyor bence yardımcı olmak lazım bu ve bunun gibi arkadaşlara. _________________ Hayatta en güzel sey özgurlugun tadını doyasıya cıkarmaktır.
Sahibinden İlanım : 5368515
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız