Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tek teker Nasıl Gidebilirim?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tek teker Nasıl Gidebilirim?

Tek teker Nasıl Gidebilirim?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Checkmate
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.09.2007 - 22:13    Mesaj konusu: Tek teker Nasıl Gidebilirim? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Arkadaşlar ben motorumla ön kaldırıyorum fakat gitmeyi birtürlü beceremiyorum en fazla 2-3 saniye gidebiliyorum.bunun bir yolu yokmu şöyle biraz daha fazla gitsem en azından bi 100metre:)
Motorum 3Vitesli otomatik,Honda z50j monkey...
Yardımlarınızı bekliyorum
Başa dön
Checkmate Çevrimdışı Checkmate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 01.09.2007 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence iki teker daha güvenli
Checkmate
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.09.2007 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum boşver ben tek teker gıdeyımGülümsüyorum
Başa dön
Checkmate Çevrimdışı Checkmate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 01.09.2007 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Checkmate, çok basit

sök tekerleği al eline ve git Dil çıkarıyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.09.2007 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arkadaş gayet güzel anlatmış. Ama ingilizce buraya bak istersen. Ama bana sorarsan tek teker gitme Gülümsüyorum

http://video.google.com/videoplay?docid=-6656191590638402466&q=wheelie&total=36139&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kgabayram
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konyaaa

MesajTarih: 01.09.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamamen tehlike... Sinirlendim sn tekteker gittkten sonra seni hbrlrde motorlu genç kaza yaptı olarak duymak istemiyoruz Ağlıyorum
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 01.09.2007 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen uğraşmaya devam et zamanla öğrenirsin Çok gülüyorum ama yayaya ve trafiğe kapalı alanda olsun.
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
coninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 01.09.2007 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Checkmate, yaklaşık 6 ay önce denk gelmişti tt arifin anlatımı vardı biraz araştırırsan sitede bulabilirsin
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 01.09.2007 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sök tekerleği al eline ve git

designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 01.09.2007 - 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede arkadas 2 teker kullan ve dikkat et aman kaza haberleri okumaktan skıldık Allah kazadan korusun
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 01.09.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düz gitmeyi biliyorsan tektekerde gidersin.ama neden bu kadar tek teker gitmek istiyorsun ki.düz git sağlam git.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.09.2007 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Checkmate, aranıon galiba Çok gülüyorum
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 02.09.2007 - 00:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benım videolardan basla Göz kırpıyorum

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sacrosanct
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Marmaris / Honda Nx4 Falcon 2005

MesajTarih: 02.09.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence adamın bu kadar üstüne gitmeyin tek teker gitmek istiyor demekki alışmışta geliştirmek istiyor sizlere bişey soruyor bence yardımcı olmak lazım bu ve bunun gibi arkadaşlara.
Sacrosanct Çevrimdışı Sacrosanct Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.09.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Checkmate, çok basit

Ahumuahahasda Çok gülüyorum

DoGaN_FaLcOn, evet doğan abiciğinin videolarını izle kaparsın olayı hemen şip-şak Çok gülüyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.34 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal