Tarih: 02.09.2007 - 16:06 Mesaj konusu: Son Turunda Arkadaşımızı Kaybettik
Geçen hafta Mustafa arkadaşımızın işyerine uğradığımda biraz buruktu. Motorunu sattığını, teslim etmeden önce tamirciye bıraktığını, biraz elden geçirildikten sonra alıp teslim edeceğini söyledi. Motordan ayrılmanın zor geldiğini, kışın motor fiyatları düşünce 1000 lik almak istediğini söyledi. Bugün acı haberini aldık. Hepimizin başı sağolsun, yakınlarına sabırlar diliyorum. Kazada 2 kişide Mustafa'nın çarptığı araçta vefat etmiş. Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum.
Hürriyet gazetesinin web sayfasında kaza ilgili haberin linki aşağıda.
Haberde yazılan yorumları okudum. Kızamadım. Arkadaşımı kaybettim evet ama hiç suçu olmayan 2 kişi daha hayata gözlerini yumdu. Bir sürü yorum olacak, kimileri kızacak, kimileri üzülecek... Gidenler gelmeyecek sadece... O yüzden ilk söylediğimi tekrarlamak istiyorum. Biraz dikkat lütfen...
Allah rahmet eylesin isteyen istediği yorumu yapabilir kimse bir şey diyemez çünkü haklılar sadece kendini değil iki masum kişide hayata gözlerini kapatmış oldu aynı durumun sizin bir yakınınıza geldiğini düşünün suçu yokken ölse ne dersiniz .....
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız