Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - porche 911 turbo ve kawasaki zx10r kapışıyor..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

porche 911 turbo ve kawasaki zx10r kapışıyor..
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 02.09.2007 - 22:00    Mesaj konusu: porche 911 turbo ve kawasaki zx10r kapışıyor.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sefer araba geçmiş galiba..
http://www.youtube.com/watch?v=Kp5N2zIvN9g&mode=related&search=
Başa dön
choconut Çevrimdışı choconut Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.09.2007 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu sefer araba geçmiş galiba..
http://www.youtube.com/watch?v=Kp5N2zIvN9g&mode=related&search=

zaten kıyaslama yaparsak araba motorsikleti geçebilir ki zaten! yanlış anlaşılmasın ama örneğin bugatti. her zaman motor geçer diye bir kanun yok ki!
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.09.2007 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzelmiş vallahi Çok gülüyorum
Ali kardeşim izninle Göz kırpıyorum

Link

society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
choconut
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.09.2007 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcuman035, arkadaşım nerden çıkardın her zaman motosiklet hızlıdır dediğimi?? bu sefer araba geçmiş,motor geçseydi motor geçmiş derdim.. bişey yazmış olmak için yazmayın yaa..
society, sağol kardeşim..
speedboy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 02.09.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-10R porschele dalga gecmiş.
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.09.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sefer araba geçmiş galiba... demek ne anlam ifade ediyo güzel abicim. yaa genelde motor geçerde bu seferlik araba geçmiş işte gibi bişi oluyor. neyse ben birşey yazmak için yazmıyorum bunu bileysin!
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
N_O_S
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Etiler

MesajTarih: 02.09.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kim geçmiş boşverin onu bu video süperdi saoğlasın kardeşim ellerine sağlık
Başa dön
N_O_S Çevrimdışı N_O_S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
choconut
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.09.2007 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcuman035, peki kardeşim ben seni yanlış anlamışım o zaman..kusura bakma..
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 02.09.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

görüntüler çok güzewl ama bu tip şeylerin trafiğe açık alanda yapımasına o kadar karşıyımki Beğenmedim
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.09.2007 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawa uzayamamış yaw en sonunda Gülümsüyorum 911 turbo yaw geçilecek gibi deilki Gülümsüyorum
gerçi videonun sonuna kadar adamlar yarışmıyo gibiler,eğlenio adamlar bence..
iso600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 16.09.2007 - 02:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedboy,

Son Mesajdan 40 saniye:

speedboy,
Alıntı:

yoksa bizmi yanlış gördük.
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shadowmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BatIdan1yERden

MesajTarih: 16.09.2007 - 02:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx10r 299 da porshe önde toz oluyo yaa olaya bak Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
shadowmania Çevrimdışı shadowmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 16.09.2007 - 03:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedboy demiş ki:

bence tam tersi olmuş.zx10 260la giderken adam fişek gibi geçti yanından.ya aman geçsin nolcak.o zx10r bende olsn da isterlerse el arabasıyla geçsinler beni.yalnız son hızda fena titriyo alet.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Toronto-Canada

MesajTarih: 16.09.2007 - 04:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Porsche'nin 250 km/h'ten sonraki ivemelenmeye dikkat ettiniz mi? Inanilmaz bir olay.

Porsche guzel araba yapiyor. Bazilari ben Porsche sevmem der. Halt etmis onlar. Ben cikip da Porsche'yi Ferrari'yle kiyaslamam. Ayri klasman arabalar. Turbo modeli, F430 ile kiyaslanabilir tabii. Her zaman tercihim Ferrari'dir. Ama Porsche cok guzel araba yapiyor. Alman muhendisler mekanikte bir numara. Tartismasiz.

Başa dön
slowokan Çevrimdışı slowokan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 16.09.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee motorların gücünü kısıtladılar bilmiyormusunuz motor 299 da takıldı kaldı ah olacakki kuş avcısı zx12 r orda bak sen ne oluyor.

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal