motorcuman035, arkadaşım nerden çıkardın her zaman motosiklet hızlıdır dediğimi?? bu sefer araba geçmiş,motor geçseydi motor geçmiş derdim.. bişey yazmış olmak için yazmayın yaa..
society, sağol kardeşim.. _________________ MD SCOOTER TEAM..2006 honda dylan150..
bu sefer araba geçmiş galiba... demek ne anlam ifade ediyo güzel abicim. yaa genelde motor geçerde bu seferlik araba geçmiş işte gibi bişi oluyor. neyse ben birşey yazmak için yazmıyorum bunu bileysin!
kawa uzayamamış yaw en sonunda 911 turbo yaw geçilecek gibi deilki
gerçi videonun sonuna kadar adamlar yarışmıyo gibiler,eğlenio adamlar bence.. _________________ uykusuzken hiçbişey gerçek gözükmüyor,herşey suretin suretinin sureti..
Tarih: 16.09.2007 - 03:47 Mesaj konusu:
speedboy demiş ki:
ZX-10R porschele dalga gecmiş.
bence tam tersi olmuş.zx10 260la giderken adam fişek gibi geçti yanından.ya aman geçsin nolcak.o zx10r bende olsn da isterlerse el arabasıyla geçsinler beni.yalnız son hızda fena titriyo alet.
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 2747 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 16.09.2007 - 04:08 Mesaj konusu:
Porsche'nin 250 km/h'ten sonraki ivemelenmeye dikkat ettiniz mi? Inanilmaz bir olay.
Porsche guzel araba yapiyor. Bazilari ben Porsche sevmem der. Halt etmis onlar. Ben cikip da Porsche'yi Ferrari'yle kiyaslamam. Ayri klasman arabalar. Turbo modeli, F430 ile kiyaslanabilir tabii. Her zaman tercihim Ferrari'dir. Ama Porsche cok guzel araba yapiyor. Alman muhendisler mekanikte bir numara. Tartismasiz. _________________ My bikes: 06 Honda CBR1000RR (Silver); 06 Honda SCV100F Beat (Silver); 06 Norco (Green)
ee motorların gücünü kısıtladılar bilmiyormusunuz motor 299 da takıldı kaldı ah olacakki kuş avcısı zx12 r orda bak sen ne oluyor. _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız