Yakın arkadaşlarımdan biri bir kaç hafta önce yamaha ybr aldı.Yaşı tutmasına rağmen ehliyeti yoktu ve motora hep kasksız biniyordu.Çok uyardım onu kasksız binme diye ama beni dinlemedi.Bundan bi kaç gün önce abisinin doğum gününe gitmek için motora binmiş ve bi kız arkadaşınıda almış.Tabiki de ikisindede kask yok.İzmir göztepe de arabayla çarpışmış.Çocuk neyseki kolundaki ve bacağındaki bi kaç kırıkla atlattı ama arkadasındaki kızın özürlü kalma ihtimali var.Kaza sırasında kafasını taşa vurmuş ve şuan hastanede hiç bir şey hatırlamıyormuş.
Birde bu olay ile ilgili bir şey sormak istiyorum çocuğun hapse girme ihtimali varmı???
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 02.09.2007 - 22:46 Mesaj konusu:
eray_91 geçmiş olsun
neden inat ederler kask kullanmamaya anlamıyorum.
Ehliyeti olduğu zaman kızın ailesi şikayetçi olursa veya kız ölürse hapse girer diye biliyorum ki arkadaşının ehliyeti yok hapis yolu gözükür _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 02.09.2007 - 23:01 Mesaj konusu:
Üzüldüm, umarım arkadaşının hayatında sadece acı ama sağlam bir tecrübe olarak yerleşir bu olay. Motor kullanmak, hele başkasının sorumluluğuyla motor kullanmak şaka değil.
Diliyorum ki kız arkadaşı eski sağlığına kavuşur. _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Tarih: 02.09.2007 - 23:03 Mesaj konusu:
eray_91 demiş ki:
ya o motora biniyor motora bindiğini göstermek kısaca gösteriş yapmak için biniyor akşamları farlarını bile açmıyor mavi park lambalarıyla geziyor
Geçmiş olsun.Ben bu zihniyeti anlamıyorum zaten,birilerine hava atmak canından önemlimi.Böyle kişilere vermiceksin motor.Sinir oluyorum. _________________ God is love.
kask taksalardı nolurdu şu an kız ayakta olurdu ve keşke o motoru kullanan bu büyük tecrübeden önce küçük bi tecrübeye denk gelseydide motoru düzgün ve tam korumalıklı sürseydi
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 792 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 03.09.2007 - 00:16 Mesaj konusu:
Bugün ben Kozyatağı Carrefour'dan çıktım eve gidiyorum. Kadıköy istikametine doğru giderken dandik bir motorun üstüne genç binmiş, arkaya da kızı atmış.. Kızın oturacağı yer adeta yok gibi.. Çoçuğa sarıldıkça sarılıyor..
Korna çaldım kızı düşüreceksin dedim.. Anlamadı beni galiba. Selam veriyor zannetti daha bir gaza geldi yüklendi motora..
Zavallı kız kelle koltukta gidiyor.. İkisin de de kask yok.. Umarım kaza yapmamışlardır..
Şimdi mesel şu.. Genç arkadaşlar, yeni yetmeler.. Hemen arkanıza kız almaya çalışmayın.. Tecrübe kazanın. Güvenlik bakımından kurallara uyun.. Motor güçlü olsun. Sonra yaparsınız.. Herşeyin birb zamanı var.. Ama.. değil mi..
yeni yetmeler.. Hemen arkanıza kız almaya çalışmayın.. Tecrübe kazanın. Güvenlik bakımından kurallara uyun.. Motor güçlü olsun. Sonra yaparsınız.. Herşeyin birb zamanı var.. Ama.. değil mi..
motordan önce kask alcam ben günlük hayatta tek vazgeçilmezim
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız