Tarih: 03.09.2007 - 10:41 Mesaj konusu: Çorlu Honda Servis Rezilliği
Cuma gecesi İstanbuldan Çorlu'ya giderken kumburgaz civarında birden farım söndü hız 140-150 civarı hemen uzun farlarımı yakarak Çorluya kadar geldim. Cumartesi günü Honda servisine gittim bir bayan karşıladı daha sonra da ustasını çağırarak farımın yanmadığını söyledi farım xenon olduğu için parçalarının olmadığını birşey yapamayacağını söyledi,ben normal bir ampul takmasını rica ettim, duyu değişmiştir diyerek isteğimi geri çevirdi ne olacak diye sorduğumda da bunu taktırırken düşünmem ve farsız bir şekilde istanbula giderek orada baktırmam gerektiğini söyledi. Motorumdaki xenon far yetkili honda servislerinde takılan Mtec marka xenon. Şimdi burdaki hata bende mi,bunu takanda mı yoksa Çorlu Honda servisindeki beni farım yanmadan istanbul'a göndermeye çalışan bilinçsiz ustada mı? Yazık kime güveneceğiz
Mtec için en kaliteli xenon diyorlar herkes kullanıyor fakat aynı sorunu aynı şekilde bende yaşamıştım uzun yolda benimde kısalar bir anda gitmişti.
Mteci türkiyeye Yılmaz Elektronik getiriyor yerleri İkitellide. Xenonu getiriyorlar fakat montajını yapmıyorlar yani beyindeki arıza için oraya gidiyorsun veya kargo ile yolluyorsun yenisiyle değiştiriyorlar ondan sonra birde tekrar sök çıkar yenisini tak için montajla uraşıyorsun tabi bunların hepsi para demek oluyor ondan sonra ben ne anladım garantiden? _________________
Tarih: 03.09.2007 - 11:21 Mesaj konusu:
Çok sağolun arkadaşlar Hondaya mail atıcam ben üzüleceğime onlar üzülsün, Jam, şimdi birde sök tak işleri çıktı tabi o da ayrı bir ceza daha yeniydi ama...
Tarih: 03.09.2007 - 11:37 Mesaj konusu:
servisler keyfi davranıyo bazen işlerine gelmeyen şeyleri sallamaya çalışıyolar eriniyolar. Mesela bi arkadaşın benimle aynı olan motorunun 20000 bakımında yapılan bi işlem benimkinde yapılmadı kafalarına göre işte.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Motorda xenon beyin takılıyken normal ampğl takılmaz... Adamın komple grenajlarını (kafa ve yan) söküp xenonun beynini aküden ve fardan ayırıp ampülüde söktükten sonra,stadanrt bir ampül takıp komple grenajları yeniden takması gerekli.
Ama honda yetkili servisindeki her elemanın Xenon ile teknik bilgisi olmak zorunda değildir! Çğnkü kendilerine verilen eğitimde Xenon söküp takmayı öretmezler,bilmediği için bozması söz konusu olduğundan ellemek istememiş.Makul olanda bu.
Bir firma hakkında buraya gelipte 'rezillik,skandal vs vs' diye topic açmadan önce iki kere düşünün,bu yapılan ayıptır.Resmen yargısız infaz
Tarih: 03.09.2007 - 11:46 Mesaj konusu:
ryangt, benim günahım nedir? bildiğim kadarı ile sen motorsiklet işi ile ilgileniyorsun ve bu detayları biliyorsun tüketici bunları bu detayları nerden bilecek Çorluda gittiğim bir motor tamircisi sağolsun 10 dk. içinde eski sisteme geri çevirdi burada önemli olan yaklaşım neyin yapılıp yapılmayacağı değil
Kayıt: Jun 23, 2005 Mesajlar: 598 Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ
Tarih: 03.09.2007 - 12:11 Mesaj konusu:
Arıza standart bir parçadan dolayı çıksa idi o servisin böyle muamelesinden dolayı servislik lisansını bile iptal ettirebilirsin ancak motorun üzerinde yaptığın her türlü modifikasyon arızasınada yetkili servis bakacak diye bir kural yok.
Eğer hondanında onayladığı xenon farı bir yetkili serviste montajını yaptırdıysan önce sorgulamaya oradan başla çünkü yapılan her türlü modifikasyon garanti kitapçığına işlenir ve hondanın garantisi altındadır,başka bir yerde yaptırdıysan ozaman yetkili servisler hakkında rencide edici sözler sarfetmeye gerek yok.
Tarih: 03.09.2007 - 12:21 Mesaj konusu:
mrpilot, Sanırım anlaşılmadı ben bu servis xenon tamiri yapmadığı için değil beni bu şekilde farım yanmadan gönderdiği ve sarfettiği sözler için için yazdım bunları, eminim yapamayacakları bir iş değildi bu.
zenmen: o zmn ben seni yanlış anladım,sen servisteki tamirci bozmasının sana ukalalık yapıp seni Çorlu Honda servisinden soğutmasındn şikayetçisin ölemi? _________________
sen motorunun orjinal olan bir parçasını değiştiriyorsun ve arızasını servisin çözmesini istiyorsun bence yanlış bende hondaya biniyorum aynen mtech zenon taktırdım böyle bişey olsa satın aldığım yere başvururum ama sana nasıl davrandılar onu bilemem satış bölümünde gökhan pala var gerçekten yardımcı olurdu sana geçmiş olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız