Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - FAZER 1000 hiz denemesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

FAZER 1000 hiz denemesi

FAZER 1000 hiz denemesi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Pizza
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Mecidiyeköy

MesajTarih: 03.09.2007 - 16:00    Mesaj konusu: FAZER 1000 hiz denemesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazer 1000 sevenler icin uzun ve guzel bir video

Link
Başa dön
Pizza Çevrimdışı Pizza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 03.09.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son derece güzel sürüyor Alkışlıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.09.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video çekimi çok iyi...Sanki üzerinde ben varmışım gibi..... Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EXUP
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.09.2007 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çaktırmadan bir kapışma sözkonusu sanırım... Bravo

ahmet@sumernakliyat.com.tr
Başa dön
EXUP Çevrimdışı EXUP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 03.09.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motoru kim kullanıyorsa alnından öpmek lazım. ellerine sağlık çok güzel bir video olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 03.09.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel oluş kazasız belasız sürüşler dilerim
Bosphorus_31
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.09.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En zon 277 gördü değilmi? Video bitti benzin yanmaya başladı Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 03.09.2007 - 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla adam motoru iyi kullanıyo

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 03.09.2007 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benzini su gibi içti göstergeye bi bakın
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MADMAX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 03.09.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler pizza iiyi bir sürüş yapmışsın OK devamını bekliyoruz Alkışlıyorum
Başa dön
MADMAX Çevrimdışı MADMAX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 03.09.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

transam demiş ki:
benzini su gibi içti göstergeye bi bakın

full enjeksıyon ama gazlıyınca dogal olarak cekıyo su gibiolucak o kadar Göz kırpıyorum
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 03.09.2007 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten güzel video...acaba CBF1000 de bu kadar sürat limi?Fakar fazer a göre daha güvenli ve konforlu oldugunu duydum...

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 03.09.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbf 1000 98 hp 16valf fazer ıse 150 hp 20 valf rakamlara gore ımkansız fazer kadar suratlı olması bence
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gojira
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.09.2007 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir videoydu. Aralarında tatlı bir kapışma var. Kameranın açısı da çok iyi ayarlanmış ayrıca. İnsan gerçekten sürüyormuş gibi hissediyor.
Paylaşım için teşekkürler. Bu arada fazer 1000'in son süratini de görmüş olduk. 277 km!! Yokuş aşağı bir düzlük olsa heralde 280'i de biraz geçebilir diye düşünüyorum. Ha birde bu yol nerede acaba merak ettim. Çok güzel düzlükleri var. Düzgün bir yol.
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.09.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bosphorus_31 demiş ki:
En zon 277 gördü değilmi? Video bitti benzin yanmaya başladı Delirdim

haklısın 277 en son

çok güzel bir video beyendim

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal