Kayıt: Aug 23, 2007 Mesajlar: 224 Nereden: Ufak bir düzeltme Konya değil GONYA
Tarih: 03.09.2007 - 15:10 Mesaj konusu:
Bunu söylemek üzerime düşmez ama yazmadanda edemicem kardeşim Bir tanısaydık seni. _________________ Selçuk Üniversitesi YADAM Mağdurları Derneği Asil Üyesi.
bencede tanışalıma bi topik aç yeter ama yinede cevap vermek gerek arkadaşa yardımcı olalım
Nolan yıllardır kendini kanıtlamış bir marka yeterince sağlam paran varsa hiç düşünme 300 - 400 ytl lik bi nolan al kendine sağlam bir kask ( tecrübeyle sabittir gözün arkada kalmaz lazerle falan üzme kendini _________________ YAMAHA YZF R1 Arh(+)
Kayıt: Jun 08, 2007 Mesajlar: 984 Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara
Tarih: 03.09.2007 - 15:31 Mesaj konusu:
sofuoglu_8668, acaba nolan ve lazerin hangi modellerinden söz ediyoruz ??? _________________ Profesyonel İstanbul Çocuğu
Askerdemiyim Tatildemi Bilemiyorum.
Şafakta Zaten Çomolokooooo....
Tarih: 03.09.2007 - 15:31 Mesaj konusu:
lazerin üst modelleri (vertigo ve fiberpro) nolan n61 ve n81 ile aynı kalitede hangisini beğendiysen onu al..... _________________ Always Innovate , Never Imitate
Tarih: 03.09.2007 - 20:56 Mesaj konusu:
Nolan'in her modelini laser'in de vertigo'sunu kullandim. Laser'le Nolan mukayese kabul etmez . Nolan her zaman tercih edilmeli _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
en iyisi nolan ama kafanın değeri kadar bir kask al bence
benim kafam baya değerlidir ama gidipte 1215 ytl ye bu öğrenci halimle mondial 150 zat'ın üstüne shoei x-spirit alamam mesela yani o kadar değerli değil galiba
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız