İzmir MD olarak yapmış olduğumuz Bodrum gezisi Muhteşem geçti,güldük,oynadık,zıpladık,Sabaha kadar şarkılar söyledik Kendi adıma söyleyim ben çok keyif aldım ve eğlendim
Bodrum'dan üyemiz Sezgin'e bize eşlik ettiği için,Kule Bar'ın yetkilileri Atilla ve Murat bey'e İkramlarından dolayı da çok teşekkür ederiz.
Didim'den aramıza katılan didimli nickli üyemiz ve nişanlısı,Manisa'dan ailesiyle aramızda olan üyemizde vardı.
Bodrum yolculuğumuz İbRRahim'in DeM@NDE,Pelline ve beni almasıyla başlıyor
Buluşma noktasına giderken Tan çiftine denk geldik
Ve buluşma noktasındayız
Manisa'dan ailesiyle gelen üyemiz
HalilRR Liste yapmış eksik kimse varmı kontrol ediyor
Daha yola çıkmadan acıkanlar var
Evet yola çıktık HalilRR Eskort sanki mübarek poz vericek diye dibimizden ayrılmadı
Yolda Nihat arkadaşımızın lastiği patladı allahtan Söke'de sorunu hallettiler
Evet Bodrum'a Gözegir Oteline ayak bastık nihayet
Sonradan Volkan'da geldi
Bodrum Merkezde yemek yemek için toplanmaya başladık
Hepimiz çok acıkmışız yemekleri bekliyoruz
İbRRahim açlıktan hepimizi tavuk gibi görmüş
Bodrum merkez Kule Bar'a eğlenmeye geldik
Tavana motor asmışlar
Didimli ve nişanlısı
Bodrum'lu üyemiz Semih,kız arkadaşı ve onun kız kardeşi
Merkezde millet bizim için bunlar tam deli dedi
HalilRR tutturdu ben şeker isterim diye çocuk işte ne yaparsın aldık ona şeker sabaha kadar şekerle oyalandı zavallım
Kule Bar'dan çıkıp sahile gittik
Hala bitiremedi o şekeri
Sabah Terasta kahvaltı keyfi
DeM@NDE tutturdu illa yumurta tokuşturalım diye
Mehmet Tan'da uyandı daha doğrusu bizim kızlar Pelline ve DeM@NDE maşşallah uyandırma servisiydiler bütün üyelerin oda numarasını alıp tek tek kapılarını çalıp kahvaltı için uyandırdılar
Mehmet Tan'da yumurta tokuşturma modasına uydu
Bakın bu fotoğraftan sonra görmüş olduğunuz yumurtayı ibRRahim saolsun kafamda kırdı
coach geç gelince ona çay kalmadı
Hadi bakalım havuza
oyunlar oynayıp çok eğlendik
Tan çifti dans etmeden olurmu
DeM@NDE ve Pelline'de gaza geldi
Moto GP izledik
Yemek vakti Terasta mangal
Artık dönüyoruz yolda mola verdik
HalilRR De@MANDE'NİN gözlüğünü ayağının altında çiğnedi gözlük bu haldeyse Dilek'in halini düşünemiyorum
En son kaRRdelen tarafından 03.09.2007 - 20:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 03.09.2007 - 19:43 Mesaj konusu:
İzmir MD tek kelime ile süper olmuş Nur abla eline emeğine sağlık teşkkürler _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
süper olmuş yaa yakın zamanda bende katılmak isterim etkinliklere.keyifler bozulmasın sık sık tekerrür etsin.... _________________ bir ihtimal daha var!
abi bilsem bulusma noktasi gaziemir migros ta kirmizi halilarla beklerdim hep boyle gec kaliyorum _________________ Then it comes to be
that the soothing light
at the end of your tunnel
was just a frieght train comin' your way...
Esas elimde siteye koymadığım fotoğraflar var HalilRR 'a ait kendisinden haber bekliyorum o anlamıştır ne demek istediğmi yoksa yarın sitede yayınlıycam
Bu arada unutmadım beni ibRRahim 'le havuzda boğmaya çalıştığınızı _________________
Oooooyy oyy oyy Çok güzel geçmiş Allah içinize sindirsin. Muhteşem, süper _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 03.09.2007 - 20:40 Mesaj konusu:
insanlar guzel,gezi fikri ve yapilisi guzel-basta yumurta kirmak guzel,bodrum guzel.teras guzel,deniz kiyisinda kucuk havuza girmek ise guzel degil. .ama kiskandik.
sevgilerle
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız