Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 01.09.2007 Konaklamalı Bodrum Gezisi (Fotoğrafları)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 01.09.2007 Konaklamalı Bodrum Gezisi (Fotoğrafları)

İzmir MD 01.09.2007 Konaklamalı Bodrum Gezisi (Fotoğrafları)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 03.09.2007 - 19:37    Mesaj konusu: İzmir MD 01.09.2007 Konaklamalı Bodrum Gezisi (Fotoğrafları) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir MD olarak yapmış olduğumuz Bodrum gezisi Muhteşem geçti,güldük,oynadık,zıpladık,Sabaha kadar şarkılar söyledik Gülümsüyorum Kendi adıma söyleyim ben çok keyif aldım ve eğlendim Bravo Delirdim

Bodrum'dan üyemiz Sezgin'e bize eşlik ettiği için,Kule Bar'ın yetkilileri Atilla ve Murat bey'e İkramlarından dolayı da çok teşekkür ederiz. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Didim'den aramıza katılan didimli nickli üyemiz ve nişanlısı,Manisa'dan ailesiyle aramızda olan üyemizde vardı.

Bodrum yolculuğumuz İbRRahim'in DeM@NDE,Pelline ve beni almasıyla başlıyor

Buluşma noktasına giderken Tan çiftine denk geldik

Ve buluşma noktasındayız

Manisa'dan ailesiyle gelen üyemiz

HalilRR Liste yapmış eksik kimse varmı kontrol ediyor Gülümsüyorum

Daha yola çıkmadan acıkanlar var

Evet yola çıktık HalilRR Eskort sanki mübarek poz vericek diye dibimizden ayrılmadı Dil çıkarıyorum

Yolda Nihat arkadaşımızın lastiği patladı allahtan Söke'de sorunu hallettiler

Evet Bodrum'a Gözegir Oteline ayak bastık nihayet

Sonradan Volkan'da geldi

Bodrum Merkezde yemek yemek için toplanmaya başladık

Hepimiz çok acıkmışız yemekleri bekliyoruz

İbRRahim açlıktan hepimizi tavuk gibi görmüş Şok oldum

Bodrum merkez Kule Bar'a eğlenmeye geldik

Tavana motor asmışlar

Didimli ve nişanlısı

Bodrum'lu üyemiz Semih,kız arkadaşı ve onun kız kardeşi

Merkezde millet bizim için bunlar tam deli dedi Çok gülüyorum

HalilRR tutturdu ben şeker isterim diye çocuk işte ne yaparsın aldık ona şeker sabaha kadar şekerle oyalandı zavallım Çok gülüyorum

Kule Bar'dan çıkıp sahile gittik

Hala bitiremedi o şekeri

Sabah Terasta kahvaltı keyfi

DeM@NDE tutturdu illa yumurta tokuşturalım diye

Mehmet Tan'da uyandı Gülümsüyorum daha doğrusu bizim kızlar Pelline ve DeM@NDE maşşallah uyandırma servisiydiler bütün üyelerin oda numarasını alıp tek tek kapılarını çalıp kahvaltı için uyandırdılar Şok oldum

Mehmet Tan'da yumurta tokuşturma modasına uydu

Bakın bu fotoğraftan sonra görmüş olduğunuz yumurtayı ibRRahim saolsun kafamda kırdı Öfkeliyim

coach geç gelince ona çay kalmadı

Hadi bakalım havuza

oyunlar oynayıp çok eğlendik

Tan çifti dans etmeden olurmu

DeM@NDE ve Pelline'de gaza geldi

Moto GP izledik

Yemek vakti Terasta mangal

Artık dönüyoruz yolda mola verdik

HalilRR De@MANDE'NİN gözlüğünü ayağının altında çiğnedi Şok oldum gözlük bu haldeyse Dilek'in halini düşünemiyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...

En son kaRRdelen tarafından 03.09.2007 - 20:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 03.09.2007 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir MD tek kelime ile süper olmuş Nur abla eline emeğine sağlık teşkkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
MetinR6
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.09.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstemiyorum İstemiyorum sanırım gelmemekle cok şey kacırmışım başka sefere inşanlah İstemiyorum
Başa dön
MetinR6 Çevrimdışı MetinR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 03.09.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten cok guzel gezi olmus md farkı ...Bır daha kı sefere inşallah

En son saygin tarafından 03.09.2007 - 19:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 03.09.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olmuş yaa yakın zamanda bende katılmak isterim etkinliklere.keyifler bozulmasın sık sık tekerrür etsin.... Alkışlıyorum
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 03.09.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way be eğlence 10 numara gerçekten Alkışlıyorum

fotolar çok güzel, ellerine sağlık NUR Gülümsüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
masaya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 03.09.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum abi bilsem bulusma noktasi gaziemir migros ta kirmizi halilarla beklerdim hep boyle gec kaliyorum İstemiyorum
was just a frieght train comin' your way...
Başa dön
masaya Çevrimdışı masaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 03.09.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi güzel eğlence ve güzel insanlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 03.09.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben teşekkür ederim..

Esas elimde siteye koymadığım fotoğraflar var HalilRR 'a ait kendisinden haber bekliyorum Çok gülüyorum o anlamıştır ne demek istediğmi yoksa yarın sitede yayınlıycam Çok gülüyorum Delirdim

Bu arada unutmadım beni ibRRahim 'le havuzda boğmaya çalıştığınızı Sinirlendim

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 03.09.2007 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pehh bizde millet manisaya gelir diye oraya gittik Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm süper eglenmişiniz izmir md Bravo Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
island
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Denizli :(

MesajTarih: 03.09.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu hem oyuna gelemedim hem geziye gelemedim çakıldım kaldım burda Üzgünüm off valla süper eğlenmişsiniz herkesin yüzünde kocaman bi gülücük var

yüzünüzden gülümseme hiç bi zaman eksilmesin...hepinizi çok seviyorum....

kaRRdelen, bebekim ellerine,emeğine,yüreğine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 03.09.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum süper eylenmişsiniz fotoraftaki gülen yüzlerden belli bende bakarken hep gülümsedim sagol kardelen abla Göz kırpıyorum
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.09.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kule süper bi yerdır,,, iyi eğlenmişsiniz.allah bozmasın
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 03.09.2007 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oooooyy oyy oyy Gülümsüyorum Çok güzel geçmiş Allah içinize sindirsin. Muhteşem, süper Bravo

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.09.2007 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insanlar guzel,gezi fikri ve yapilisi guzel-basta yumurta kirmak guzel,bodrum guzel.teras guzel,deniz kiyisinda kucuk havuza girmek ise guzel degil. Dil çıkarıyorum .ama kiskandik.
sevgilerle
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal