Ben ve 4 arkadaşımla beraber geldiğimiz Manisa Akhisardaki drag yarışlarından çekebildiğim fotoğrafları paylaşmak istiyorum.
Rotamız şu şekildeydi,
Çıkış:Yenice-Balya-Balıkesir-Akhisar
Dönüş: Balıkesir-Bandırma-Gönen-Yenice-Çan
Yaklaşık 600km yol yaptık, biraz yorulduk ve oturma organlarımız uyuştu ama bizim için çok güzel ve eğlenceli bir gezi oldu, ancak motosiklet kullanmaktan fotoğraf işine bakamadım. Bu yüzden de sadece yarışlardan fotoğraflar koyabiliyorum...
En son On7_li tarafından 03.09.2007 - 22:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Ohh Ohh süper olmuş valla keşke bizde olabilseydik..
Fotolar çok güzel çıkmış eline sağlık _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 947 Nereden: ThE NoRtH GeTTo Of ThE İzMiR
Tarih: 03.09.2007 - 23:22 Mesaj konusu:
bende bu drag yarışlarına gitmeyi istiyordum fakat zamanını bilmiyordum _________________ ThE jAcKaL oF ThE HiGhWaY !... 40 GüN DaĞdA YaTaN 1 gÜn KuRtLa kArŞıLaŞıRmIş !...
Kayıt: Apr 30, 2006 Mesajlar: 214 Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz
Tarih: 03.09.2007 - 23:34 Mesaj konusu:
çokkk süperdi valla drag paylasım için tesekküler angaraya gitmeden son kez drag gördükk valla iyi oldu _________________ GÜZELLİĞİNİ ZAMAN GÖTÜRMÜŞ ZALİM İNSANLAR SENİ BİTİRMİŞ GURURLU BAŞIN YERLERE DEGMİŞ HİÇ DÖNMESEYDİN DÖNMESEYDİNNNNNNN.......
CENGİZ KURTOĞLU
theplayrabbit, birdahaki ödemişte yapılacak tarihini bilmiyorum ama tmsf nin sayfasında vardır akhisarda 1000 cc de yarışan Yaşar Akyüz birinci olmuş ,namı diğer BONCUK YAŞAR buradan tekrar tebrik ediyorum.kendisi istanbulda yaşayıp.konyalıları çok sewer ve konya adına yarışır ,helal olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız