Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - xxx Suzuki servisi yüzünden Mondial Servisini Özler Oldum...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

xxx Suzuki servisi yüzünden Mondial Servisini Özler Oldum...

xxx Suzuki servisi yüzünden Mondial Servisini Özler Oldum...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Bosphorus_31
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.09.2007 - 09:08    Mesaj konusu: xxx Suzuki servisi yüzünden Mondial Servisini Özler Oldum... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorumu aldım alalı alma sürecinden itibaren çekmeye başladım Motoru alırkende bir vurdum duymazlık, ilgisizlik almış gidiyordu sanki BEDAVA veriyorlarmış gibi motoru bir lakayit tavır...Servise Bakıma gittiğimde öyle, Telefon ettiğimde servis müdürünü 2 gün boyunca ulaşamayacağım kadar sorunlu...GSR 600 aynaları problemli bunu herkes biliyor 5000-6000 devirden sonra titreşimden arkayı göremiyorsunuz ve bu garanti kapsamından değişiyor ancak Bu XXXX Suzuki servisi için mümkün değil sanırım...Mondial servisi SEVPA bile heyseyinle ilgilenir arar sorar, aradığında muhatab olabileceğin kişileri bulur ve sorunun parça değişicek bile olsa 2 gün içinde halederlerdi. Öfkeliyim
xxx Suzuki Bayiisi die yazdım çünkü bir çok kişi Hangisi olduğunu anlamıştır.LAKAYİT başka yoktur sanırım Sinirlendim Sadece Paylaşmak istedim arkadaşlar.. ama ne yapıcağımı bilmiyorum bu hususta:(
Başa dön
Bosphorus_31 Çevrimdışı Bosphorus_31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 04.09.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korlas galiba. aklıma direk o geldi nam saldığı için.
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 04.09.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.suzuki.com.tr/motosiklet/index.asp?sayfa=iletisim

vermiş oldugum linkte bulunan numaraları arıyarak. şikayetinizi belirtin derim. gereken uyarıyı yapıyorlar ve orada bir fiyat listesi var o listeyide bilgisayarınıza indirin. her hangi bir durumda oradaki fiyatlarla gidin servise fazla fiyat vericek olurlarsa onunda şikayet talebini size verilecek olan faks numarasına faklayın. benden bır sinyale 125 YTL istediler. ama sinyalın fiyatı montaj dahil 48 ytl çıktı o listede. asıl suzuki merkezi gebzede ve tüm türkiye suzuki fiyatlarını onlar belirliyor bilginize..

dediğiniz gibi adamların burnu 1 karış havada indirmek lazım...
Bosphorus_31
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.09.2007 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mysugar, Çok teşekkürler hemen yapıcam söylediklerini ve liste olayıda çok iyi bundan sonra cebimde giderim:)
kadiRR_delisi, Alkışlıyorum
Başa dön
seycan
Üye
Üye

Nereden: manisa/TURGUTLU

MesajTarih: 04.09.2007 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkını sonuna kadar ara kardesim..
chibo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cadde

MesajTarih: 04.09.2007 - 10:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korlas zaten bakkal abi adamlar satıyolar gerisine karısmıyolar suzuki gibi bi markanında adını kötuluyolar Sinirlendim Beğenmedim Öfkeliyim
Başa dön
chibo Çevrimdışı chibo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 04.09.2007 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bedavaya mal sattıklarını düşünen motosiklet satıcıları son 1-2 yılda inanılmaz arttı. Zaten nam salmışlarıda yok değildi. Şikayetini suzuki ye bildirmen en doğrusu hem seni başka bir bayiye yönlendirirler hem de bayi ile gereken görüşmeyi yaparlar
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspire
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 04.09.2007 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi demiş ki:
korlas galiba. aklıma direk o geldi nam saldığı için.

Bravo Bravo
tabiki şöylede bir durumda var adamına göre muamele yapıyorlar.
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 04.09.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aspire evet o konudada haklısın. Kimi insanı öyle bi el üstünde tutuyolarki öyle fiyatlarla ürün satıyolarki..kimi insanıda adam yerine koymama durumları var ürün aldığında kazığı en iyi şekilde oturtmaca var. Ürün kusurlu çıktımı bide vay haline o adamın.
NORTHLAND
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.09.2007 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bunu yapan hangi şubesi acaba ??
Başa dön
NORTHLAND Çevrimdışı NORTHLAND Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 04.09.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle firmalar yüzünden koskoca marka etkileniyor.
Kawasaki de z-moto yüzünden Tr de hakettiği yerde değil ne yazıkki İstemiyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bosphorus_31
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.09.2007 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ticarette adamına göre muamele olmaz, Olmamalı...!
Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.09.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Piaggio Fly 150 motosikletim varken servis olsun motosikletimi satarken olsun çok yardımcı oldular çok ilgilendiler.Korlas'tan motosikletimi aldığım için çok mutluyum.Kendileriyle ahbap gibi olduk.Babam'da çok ısındı.Zaten önemli olan babamın orayı beğenmesiydi.Bundan sonraki motosikletimide ordan almayı düşünüyorum.Benimki Göztepe şubesiydi.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 04.09.2007 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet böyle şeyler direk markayı etkiliyor.. bence deşifre etmelisin ismini.. böylelikle en azından başkalarına böyle davranamaz..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 04.09.2007 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korlasmı? aman Öfkeliyim ben bir cam almaya kalktım onlardan ki paranla rezil etsinler seni..son derece gayrı ciddi bir müessese..patronunun paraya ihtiyacı yokki ticarete hevesli olsun..sırf bu yüzden Türkiye'de suzuki asla almam diyen onlarca arkadaşım var
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal