Tarih: 04.09.2007 - 09:08 Mesaj konusu: xxx Suzuki servisi yüzünden Mondial Servisini Özler Oldum...
Motorumu aldım alalı alma sürecinden itibaren çekmeye başladım Motoru alırkende bir vurdum duymazlık, ilgisizlik almış gidiyordu sanki BEDAVA veriyorlarmış gibi motoru bir lakayit tavır...Servise Bakıma gittiğimde öyle, Telefon ettiğimde servis müdürünü 2 gün boyunca ulaşamayacağım kadar sorunlu...GSR 600 aynaları problemli bunu herkes biliyor 5000-6000 devirden sonra titreşimden arkayı göremiyorsunuz ve bu garanti kapsamından değişiyor ancak Bu XXXX Suzuki servisi için mümkün değil sanırım...Mondial servisi SEVPA bile heyseyinle ilgilenir arar sorar, aradığında muhatab olabileceğin kişileri bulur ve sorunun parça değişicek bile olsa 2 gün içinde halederlerdi.
xxx Suzuki Bayiisi die yazdım çünkü bir çok kişi Hangisi olduğunu anlamıştır.LAKAYİT başka yoktur sanırım Sadece Paylaşmak istedim arkadaşlar.. ama ne yapıcağımı bilmiyorum bu hususta:(
vermiş oldugum linkte bulunan numaraları arıyarak. şikayetinizi belirtin derim. gereken uyarıyı yapıyorlar ve orada bir fiyat listesi var o listeyide bilgisayarınıza indirin. her hangi bir durumda oradaki fiyatlarla gidin servise fazla fiyat vericek olurlarsa onunda şikayet talebini size verilecek olan faks numarasına faklayın. benden bır sinyale 125 YTL istediler. ama sinyalın fiyatı montaj dahil 48 ytl çıktı o listede. asıl suzuki merkezi gebzede ve tüm türkiye suzuki fiyatlarını onlar belirliyor bilginize..
dediğiniz gibi adamların burnu 1 karış havada indirmek lazım... _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 04.09.2007 - 12:29 Mesaj konusu:
Bedavaya mal sattıklarını düşünen motosiklet satıcıları son 1-2 yılda inanılmaz arttı. Zaten nam salmışlarıda yok değildi. Şikayetini suzuki ye bildirmen en doğrusu hem seni başka bir bayiye yönlendirirler hem de bayi ile gereken görüşmeyi yaparlar _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Kayıt: Jun 08, 2007 Mesajlar: 984 Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara
Tarih: 04.09.2007 - 12:35 Mesaj konusu:
kadiRR_delisi demiş ki:
korlas galiba. aklıma direk o geldi nam saldığı için.
tabiki şöylede bir durumda var adamına göre muamele yapıyorlar. _________________ Profesyonel İstanbul Çocuğu
Askerdemiyim Tatildemi Bilemiyorum.
Şafakta Zaten Çomolokooooo....
Tarih: 04.09.2007 - 12:46 Mesaj konusu:
aspire evet o konudada haklısın. Kimi insanı öyle bi el üstünde tutuyolarki öyle fiyatlarla ürün satıyolarki..kimi insanıda adam yerine koymama durumları var ürün aldığında kazığı en iyi şekilde oturtmaca var. Ürün kusurlu çıktımı bide vay haline o adamın. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Piaggio Fly 150 motosikletim varken servis olsun motosikletimi satarken olsun çok yardımcı oldular çok ilgilendiler.Korlas'tan motosikletimi aldığım için çok mutluyum.Kendileriyle ahbap gibi olduk.Babam'da çok ısındı.Zaten önemli olan babamın orayı beğenmesiydi.Bundan sonraki motosikletimide ordan almayı düşünüyorum.Benimki Göztepe şubesiydi.
Tarih: 04.09.2007 - 13:58 Mesaj konusu:
korlasmı? aman ben bir cam almaya kalktım onlardan ki paranla rezil etsinler seni..son derece gayrı ciddi bir müessese..patronunun paraya ihtiyacı yokki ticarete hevesli olsun..sırf bu yüzden Türkiye'de suzuki asla almam diyen onlarca arkadaşım var _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız