Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 02.09.2007 Çorlu Team Akşam Toplantısı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

02.09.2007 Çorlu Team Akşam Toplantısı

02.09.2007 Çorlu Team Akşam Toplantısı

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 04.09.2007 - 09:31    Mesaj konusu: 02.09.2007 Çorlu Team Akşam Toplantısı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

02.09.2007 Akşamı ÇORLU TEAM Yeşil Marmara Restaurantta Pazar akşam yemeğinde birlikteydik. Gündüz Havanın kötü olması sebebi ile bir gezi planı yapamadık. Bizde akşam bari değerlendirmek adına Bir akşam yemeği tertipledik.
Sağolsun Gurubumuz üyelerinde Sevgili ESER arkadaşımızın Restauranttında güzel sohpetlerin edildiği, Sezon sonuna yaklaşırken yaptıklarımz ve önümüzdeki sezon yapacaklarımız hakkında konuştuk.
Şimdiden söyliyeyim 2008 bizim yılımız olacak.

Yemekleri Yedik. Şimdi Çaylar Kahveler.

Güzel Bir toplantı oldu Gitmeden Bir aile fotoğrafı

Sevgili Yeşil marmara personeli ve Eser arkadaşımıza Teşekkür ederiz...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ExTReMa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Kırklareli/Lüleburgaz

MesajTarih: 04.09.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel toplantı olmuş bende gelmek isterdim ama rs 50 biraz ufak kalır onların arasında Gülümsüyorum

Aprilia Rs50 & Yamaha Rx115 & Yamaha Mbk Ms-1
Başa dön
ExTReMa Çevrimdışı ExTReMa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EXUP
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.09.2007 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel ve eglenceli olduguna eminim süpersiniz Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ahmet@sumernakliyat.com.tr
Başa dön
EXUP Çevrimdışı EXUP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
seycan
Üye
Üye

Nereden: manisa/TURGUTLU

MesajTarih: 04.09.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel toplantı..keşke bende katıla bilsem:(
celebi-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 04.09.2007 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi geceydi Bravo eser arkadaşımıze ve personeline verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ederim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum gökhanım sıra sana geliyor Delirdim Delirdim
Başa dön
celebi-59 Çevrimdışı celebi-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mrpilot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Marmara Ereğlisi - TEKİRDAĞ

MesajTarih: 04.09.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, yine döktürmüşünüz orada olamasakta kalbimiz sizlerle önümüzdeki haftayı artık ip yetmiyor halatla çekiyorum Dil çıkarıyorum

Böylesine güzel toplantıların devamı dileğiyle

Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

a rh (+)
Başa dön
mrpilot Çevrimdışı mrpilot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 04.09.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehhh Artık sıra bende bu arada topiği görmeyenler varsa 09.09.2007 de Çorlu Onur Honda da Toplanıyoruz.
Şimdiden teşekkürler.
Bu yıl dolu dolu geçti. Dahası da olacak
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 04.09.2007 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler ALLAH bozmasın inşallah Bravo Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 04.09.2007 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok güzel bir ortam olmuş paylasım için tesekkürler
__NightMare__
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 04.09.2007 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel bi ortam olmus keske bende orda olabilseydim bu arada canakkaledeki md toplantıları ne zman ve nerde oluo?? aranızda onu bilen biri varmı motorlarda cok fiyakalıymıs valla hepsi cok guzel

Başa dön
__NightMare__ Çevrimdışı __NightMare__ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TT_BOY
Üye
Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 05.09.2007 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet güzel bir geceydi bravoo Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK sıra allah kısmet ederse hondagökanın mangal partisinde şimdiden açlık grevine başladık bülent beyle süper sin gökhan Delirdim Delirdim Dans Dans
Başa dön
TT_BOY Çevrimdışı TT_BOY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.09.2007 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhabbetiniz bol olsun arkadaşlar. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 05.09.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpersin gökhan abi inş haftasonu sendeyim o zaman tanışırız. Alkışlıyorum
mototeam
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇORLU TEKİRDAĞ

MesajTarih: 07.09.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GÖKHAN HEP PIYASADASINIZ AMA BU SEFER GRUBUN ESKILERI GALIBA BU SEFER TOPLANDI. BAKSANA HAYABUSA OSMAN ABI-BUZ DOLAPCI SIYAH KAWASI OLAN (İSMİNİ UNUTTUM ) KUSURA BAKMASIN-FIRINCI TEK TEKER BAYRAM ABI VS. AMA FOTOLARA BAKILINCA GUZEL BIR KARELER GORUNUYOR. NEYSE PAZAR GUNUNU IPLE CEKIYOM. SIMDIDEN HERKESE IYI EYLENCELER

TÜM MD ÜYELERİ VE MOTOSİKLETE GÖNÜL VERENLER
RÜZGAR SİZİNLE OLSUN Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Bravo Dans
Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ak47baris87s@hotmail.com
Başa dön
mototeam Çevrimdışı mototeam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal