tebrikler çok güzel görüntüler...ustamızı ankara
'da da görmek isteriz..bi ara getirin de üstadı tanışalım.. _________________ VIZ VIZ ARIIII VIZ VIZ ARIII..
ellerine saglık derece alan motorsiklet23 ekibini kutlarım yani oktay abimi derece alan dıyer arkadasları tebrik ederim _________________ MOTOSİKLET 23 [ Tarzımız - Kalitemiz ]
ustaaaaaaaaaaaaa tebrikler sana yakışan birincilik ama önemli olan ödülü hak etmek sen zaten kalbimizde teksin KONYA MD tatilden döndüm artık aranızdayım benden kurtulacağınızı mı sandınız şükrü abiiiii kontrolleri tam yapmışsın bakıyorum keşke bende gelseydim inşallah pazar günü gelirim _________________ ÖzGüRlÜk SoNu MeÇhUl BiR FİRARDIR!!!!
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 04.09.2007 - 16:56 Mesaj konusu:
yahu ben bu yarışı nasıl unuttum uğrardım yolumun üstüydü
dereceye giren yarışmacıları tebrik ederim başarılar
elinize ve emeğinize sağlık _________________
mukemmel bır gundu hersey cok guzeldı ılk once benı yanlız bırakmayan canlarım zxrhalitim yegenlerim cengizim recep hacidede mehmet şükrüm ve diger kardeşlerim mükemmel bir moral oldu teşekkür ederim haftaya ödemişte inşaallah birincilik getircez ve diger tüm yarışcı arkadaşlarıma başarılar diliyorum md olarak hepinizi orda görmek istiyorum ve bir teşekkürde serter ve ekamba erbile ve penbescooter serap a geldikleri için diger yarıslarda md taraftarlarımızı orda görmek istiyoruz _________________
Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız