Arkadaşlar,durduk yerde motordan benzin akmaya başladı. Kapıcının uyarısı üzerine aşağı indim,motorun altı göl olmuş.Aşağı yukarı saniyede 5-6 damla akıyor.Sizce neden olmuş olabilir ve engellemem için yapabileceğim bişey var mı???
Kontağı açtım baktım benzin göstergesi kımıldamadı ama hala akıyor..
LÜTFEN YARDIM.... _________________ genç md ci ,yaş 17
Tarih: 04.09.2007 - 17:01 Mesaj konusu:
race ise benzin bağlantı vanasında sorun vardır çin malıysa depo deliktir yüksek ihtimal. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Tarih: 04.09.2007 - 17:07 Mesaj konusu:
benzin boşalınca kıpırdamaması normal bitmiştir sn.de 5 - 6 damla akıyosa.ama nerden akıyo hiç bakmadınmı şimdi bşe sölesek yanlış olur görmedende yorum yapılmaski.motor uzun süre yattıysa benzin hortumları kuruyup çatlamıştır dicem ama sanmam.sezon sonu yatarmı motor?
1- Depoyu ağzında sigara yokken bir aç bakalım, sıkışma var mı?
2- Hortum bağlatı noktaları klipsler ve hortumda çatlak olup olmadığına bak. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Ya binmeyin şu motorlara kardeşim.Yürüyün daha iyi.
ZZR1400 hızında cevap bu işte _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
tak bi hortum , hortum yoksa al su dolu bi kova ...
herseyden önce orayı benzinden arındır...
Allah korusun bi kibritle yanar gider motorun .
Yarında bi usta çağrırsın bakar ... _________________ ------------------------------------------
------------------------------------------
------------------------------------------
yere akan benzine ateşle yaklaş sonra alev alıcak ya o zaman bütün hızınla kaç (hayabusa hızıyla) şaka bi yana sağına soluna bak bişey göremediysen en yakın tamirciye git biz nasıl yardımcı olalım marka model bile yazmamışsın
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız